• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 9.günü

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
arkadaşlar bugün transferimin 9.günü ve çok kötü bel ağrılarım var.Bu seferdemi olmadı diye korkuyorum.Aynı adet ağrılarım gibi.Günde en az 10 kez wc ye çıkıyorum,kasıklarımda ağrı oluyor.Bu günlerde böyle ağrılar çekip olumlu sonuç alanlar oldumu yardımcı olursanız sevinirim.10 şubat test günüm.

arkadaşlar bugün transferimin 9.günü ve çok kötü bel ağrılarım var.Bu seferdemi olmadı diye korkuyorum.Aynı adet ağrılarım gibi.Günde en az 10 kez wc ye çıkıyorum,kasıklarımda ağrı oluyor.Bu günlerde böyle ağrılar çekip olumlu sonuç alanlar oldumu yardımcı olursanız sevinirim.10 şubat test günüm.

Cnm bel agrını bılemem ama gunde 10 kez wcyi acıklayacak tek sey:HAMILESINN inşallah...guzel sonuçlarını paylaşmanı beklıyoruz

cnm kasık ağrısı bel ağrısı ve tuvalet bu 3ü biarada güzel haberler :) bnmde belirtilerim aynıydı.2.gün önce pozitif aldım..sen yatıp dinlenmene bak herşey iyi gibi görünüyor..

daha önceki tedavilerde bunları yaşadığım için negatif düşünüyom arkadaşlar eşimde pozitif düşün diyor ama bir türlü kafamdan gitmiyor.Sanki 5 dk sonra adet olacakmışım gibi ağrım var.İnşallah iyi haberlerle dönecem.Cümnemize nasip etsin.

Ben canım. Benimde senin kadar olmasa da bel ağrım vardı ama hergün kasıklarımda adet sancısı gibi rahmime doğru zaman zaman ağrılarım oluyordu. Bugün sonucumu öğrendim. Hamileymişim halen inanamıyorum.

hayırlı olsun canım inşallah herkese nasip eder rabbim.Valla belimin ağrısı öldürecek beni.1 belime 1 karnıma giriyor psikolojim alt üst oldu.

bel ağrılarım geçti arkadaşlar çok az şekilde olmakta ve kısa süre sonra geçmekte ancak bugünde nedense aşırı ateşlenmelerim var.

Canim herhalde ayni gun transfer olmusuz bende 9. Gunum.bendede kasik agrilari var, belimde sanci gidip geliyo .arastirdimda normal seler sanirsam.ins hersey gonlumuzce olur.suanda karnima sal baglayip uyuyacam:40:artik bize bu hafta gecmez.ben dayanamayip test bile yaptim ama negatif cikti, ilk cok uzuldum ama sonra arastirdimki 12 gun olmadan hamilelik hormonlari yukselmiomus ondan testte cikmiomus ama yinede aklim karismadi deil.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ondan ÜMİTT:43:

Canım allahım cümnemize o güzel duyguyu tattırsın yarabbim.Yarın test günüm bel ağrım çok az oluyor geçti.Test yapman iyi olmamış canım yanlış sonuç veriyor ve moral bozuyor o sonuçlar o günlerde yanlış çıkıyor çünkü.Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

Canım allahım cümnemize o güzel duyguyu tattırsın yarabbim.Yarın test günüm bel ağrım çok az oluyor geçti.Test yapman iyi olmamış canım yanlış sonuç veriyor ve moral bozuyor o sonuçlar o günlerde yanlış çıkıyor çünkü.Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

Canim ins bebisli haberler alirsin.yarin lütfen o anki mutluluk duygunu banada yaz .kalbim hizli hizli carpmaya basladi senin yerine.ama benim hesabim senin gibi deilmis.ben emrio olustugu gunude hesaba kattim benim daha 5 gun var teste.ins hayirli haberlerini bekliyorum:49:

idrar testi yaptım canım negatif çıktı sonucum çok moralim bozuk.Bugün adet günümdü olmadımda bel ağrımda yok.

maalesef arkadaşlar betahcg:0.1 çıktı bazı kişiler yeniden yaptır diyor ama gerek yok bu seferde nasip değilmiş.

maalesef arkadaşlar betahcg:0.1 çıktı bazı kişiler yeniden yaptır diyor ama gerek yok bu seferde nasip değilmiş.

sonucun nedir canım inşallah hayırlı haberler vardır benimde yarın 11 şubat test günüm kalbim pır pır atıyor çok heyacanlıyım

sonucum maalesef olumsuz.Betahcg 0.1 çıktı bu sefer çok olumluydum ama yine nasip değilmiş.Neden hep negatif oluyor onuda anlamış değilim.Bu 4.tüpbebek denememizdi.Hatalı teşhis ve tedavimi yapılıyor anlamış değilim.

sonucum maalesef olumsuz.Betahcg 0.1 çıktı bu sefer çok olumluydum ama yine nasip değilmiş.Neden hep negatif oluyor onuda anlamış değilim.Bu 4.tüpbebek denememizdi.Hatalı teşhis ve tedavimi yapılıyor anlamış değilim.

umudumuzu asla kaybetmiyoruz olacak rabbim verecek nede olsa bu işin uzmanı olduk deneyeceğiz sonuna kadar rabbim vermiyorsa var bir hayır özel olmazsa yaş kaç kaç emriyo transfer edildi kalitesi neydi nerde yaptırdın canım özeldende yazabilirsin benim 2 denemem yarın benim sonucumda belli olacak bel ağrım var adet olacak gibi hissediyorum

yaşım 28 canım 3tane emriyo transfer edilmişti 1tanesi 1.kalite 2tanesi 2kalite dendi ankalife tüp bebek merkezinde yaptırdım.işallah yarın sen olumlı sonuç alırsın.

Back
X