- 12 Temmuz 2024
- 457
- 109
- 18
- 27
İnşallah öyledirBence düşürmeyin. İlaçlarla regl olamayız ki zaten iyi belirtilerdir onlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledirBence düşürmeyin. İlaçlarla regl olamayız ki zaten iyi belirtilerdir onlar![]()
Neden gittikçe silikleşiyor anlamıyorum. Daha çok koyulaşması gerekmiyor mu. Çok mu takıyoruz acaba napıyoruz. Benim ilk günden beri kasık ağrım var. Göğüs ağrısı transferden öncede vardı ilaçlardan diye düşünüyorum sizinDiğerlerinde net ama bugün yaptığınızda da çok az belli gibi ikinci çizgi. Kan vermeden anlaşılmaz inşallah vardırbelirtileriniz var mı
Evet normalde daha çok koyulaşıyor diye biliyorum ben de ama tabi kan vermeden ne desek boş olur. Benim de göğüs ağrısı çok vardı aynı şekilde ilaçlar diye düşünüyorum ara ara sol kasığımda batmalar oluyordu ama bugün kasığım adet olacakmışım gibi ağrıyor hiç mutlu değilimNeden gittikçe silikleşiyor anlamıyorum. Daha çok koyulaşması gerekmiyor mu. Çok mu takıyoruz acaba napıyoruz. Benim ilk günden beri kasık ağrım var. Göğüs ağrısı transferden öncede vardı ilaçlardan diye düşünüyorum sizin
Benimde öyle karnım ağrıyo sankiEvet normalde daha çok koyulaşıyor diye biliyorum ben de ama tabi kan vermeden ne desek boş olur. Benim de göğüs ağrısı çok vardı aynı şekilde ilaçlar diye düşünüyorum ara ara sol kasığımda batmalar oluyordu ama bugün kasığım adet olacakmışım gibi ağrıyor hiç mutlu değilim![]()
Olabilir test gününe yaklaştıkça insan da sabırsızlanıyor ama ne yapalımBenimde öyle karnım ağrıyo sankibence biz kendimizi çok dinliyoruz ondan böyle oluyo
evet en sağlıklısı kan vermek olucak sanırım bu testlere de güvenilmiyor. İlaçları bırakmadan adet de olunmuyor merak etme , bu 3. Transferim. Rahat oll kuzumEvet normalde daha çok koyulaşıyor diye biliyorum ben de ama tabi kan vermeden ne desek boş olur. Benim de göğüs ağrısı çok vardı aynı şekilde ilaçlar diye düşünüyorum ara ara sol kasığımda batmalar oluyordu ama bugün kasığım adet olacakmışım gibi ağrıyor hiç mutlu değilimi
Heyecanlandırdın beniiiiievet en sağlıklısı kan vermek olucak sanırım bu testlere de güvenilmiyor. İlaçları bırakmadan adet de olunmuyor merak etme , bu 3. Transferim. Rahat oll kuzumkasık ağrısıda bi belirti zaten
![]()
Yok canım ya eşim pazartesiyi bekle diyor onu ikna edemedim bir türlü
İyi yaptın en azından artış çok olur Allah’ın izniyleYok canım ya eşim pazartesiyi bekle diyor onu ikna edemedim bir türlü
İnşallah yaaaİyi yaptın en azından artış çok olur Allah’ın izniyle