- 12 Temmuz 2024
- 445
- 107
- 18
- 27
Geldim yerimi aldım hemenSende hoşgeldin canım gel gel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim yerimi aldım hemenSende hoşgeldin canım gel gel![]()
bu mubarek cuma gunun yüzü suyu hurmetine insallah sonuclariniz boooool pozitif olur kizlar
Amin canım aminnnnnbu mubarek cuma gunun yüzü suyu hurmetine insallah sonuclariniz boooool pozitif olur kizlar
Aminnnbu mubarek cuma gunun yüzü suyu hurmetine insallah sonuclariniz boooool pozitif olur kizlar
Benim ilk denemem sizlerin kaçıncı
Ee ben de başak burcuyum ne olacak böyleKızlar ben de takıntılı bir başak burcuyumbenim de 23ünde oldu transfer test yapmamak için çok zor duruyorum resmen direniyorummm
![]()
Benimde ilkBenim ilk denemem sizlerin kaçıncı
Ya şaka gibi cidden nasıl denk geldi böyle yaEe ben de başak burcuyum ne olacak böyle![]()
Ay ben çok heyecanlıyım ya zor duruyorum siz de durumlar ne belirti vs bişe var mıBenimde ilk
bende pozitifleri gördükçe gidip kan veresim geliyoAy ben çok heyecanlıyım ya zor duruyorum siz de durumlar ne belirti vs bişe var mı
Amin canım aminnnnn
Aynısı ya son testiniz gibi çıktı benimki de kan vermeyi düşünüyorum artık yarınKızlar merhaba benimde 9. Günüm bugün. 7. Günden beri test yapıyorum ama nedense hiç koyulaşma görmüyorum ben en üstteki ilk yaptığım onun markası farklıydı. En alttakide bugün yaptığım ondada silik bi çizgi var ama çok fazla net değil. Pazar günü test günüm bi bakarmısınız. Çok korkuyorum açıkcası
Ben pazar günü vericem 12. Günde. Banada haber verirmisiniz yarın verirseniz :)Aynısı ya son testiniz gibi çıktı benimki de kan vermeyi düşünüyorum artık yarın
Veririm inşallah vardır idrar testine takılmamaya çalışıyorum Allahım inşallah bizimledir bebişleirmizBen pazar günü vericem 12. Günde. Banada haber verirmisiniz yarın verirseniz :)
Bende sanki regl olcam gibi hissediyorum regl ağrısı var ufak ufak kramplar giryor modum çok düştü yabende pozitifleri gördükçe gidip kan veresim geliyotest günüm Salı ama ptesi gidicem galiba dayanamıcam
Belirtim öyle belirgin yok ufak alt karında kramp gibi şeyler var ilaçlardan bence
Diğerlerinde net ama bugün yaptığınızda da çok az belli gibi ikinci çizgi. Kan vermeden anlaşılmaz inşallah vardırBu sekilde son eklediğim bugün, diğerlerinde belli olmuyor
Bence düşürmeyin. İlaçlarla regl olamayız ki zaten iyi belirtilerdir onlarBende sanki regl olcam gibi hissediyorum regl ağrısı var ufak ufak kramplar giryor modum çok düştü ya![]()