• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 9. Günü

Ay ben çok heyecanlıyım ya zor duruyorum siz de durumlar ne belirti vs bişe var mı
bende pozitifleri gördükçe gidip kan veresim geliyo😂 test günüm Salı ama ptesi gidicem galiba dayanamıcam😂😂
Belirtim öyle belirgin yok ufak alt karında kramp gibi şeyler var ilaçlardan bence

Kızlar merhaba benimde 9. Günüm bugün. 7. Günden beri test yapıyorum ama nedense hiç koyulaşma görmüyorum ben en üstteki ilk yaptığım onun markası farklıydı. En alttakide bugün yaptığım ondada silik bi çizgi var ama çok fazla net değil. Pazar günü test günüm bi bakarmısınız. Çok korkuyorum açıkcası

Bu sekilde son eklediğim bugün, diğerlerinde belli olmuyor

Eklentiler

• IMG_4283.webp
    IMG_4283.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_4277.webp
    IMG_4277.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_4278.webp
    IMG_4278.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar merhaba benimde 9. Günüm bugün. 7. Günden beri test yapıyorum ama nedense hiç koyulaşma görmüyorum ben en üstteki ilk yaptığım onun markası farklıydı. En alttakide bugün yaptığım ondada silik bi çizgi var ama çok fazla net değil. Pazar günü test günüm bi bakarmısınız. Çok korkuyorum açıkcası
Aynısı ya son testiniz gibi çıktı benimki de kan vermeyi düşünüyorum artık yarın

bende pozitifleri gördükçe gidip kan veresim geliyo😂 test günüm Salı ama ptesi gidicem galiba dayanamıcam😂😂
Belirtim öyle belirgin yok ufak alt karında kramp gibi şeyler var ilaçlardan bence
Bende sanki regl olcam gibi hissediyorum regl ağrısı var ufak ufak kramplar giryor modum çok düştü ya 🥹🥹

Back
X