Transferimiz yapıldı - Yatış şekli yardım

mfyelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
34
1
86
İstanbul
Arkadaşlar bugün tek olgun embriyomuz transfer edildi. Rabbimiza hamdolsun. Şimdi işin en zor kısmına geldik. Yatmak ve tutunma için zemin hazırlamak. Yatış pozisyonu olarak ne öneriyorsunuz? Bazı şeyleri heyecanla soramıyorsunz doktora aklınza gelmiyor. Eve geldim şimdi. Ayaklarımın altına bir yastık almam falan gerekir mi?

Arkadaşlar bugün tek olgun embriyomuz transfer edildi. Rabbimiza hamdolsun. Şimdi işin en zor kısmına geldik. Yatmak ve tutunma için zemin hazırlamak. Yatış pozisyonu olarak ne öneriyorsunuz? Bazı şeyleri heyecanla soramıyorsunz doktora aklınza gelmiyor. Eve geldim şimdi. Ayaklarımın altına bir yastık almam falan gerekir mi?

öncelikle tedavin hayirli olsun ben istersen yaptiklarimi anlatayim benim 2 denememde tuttu kizim öncelikle sitresi birak napiyim nasil oluyumlari herseyi akisina birak sitres en olumsuz etki ilk ucgun gazla yorma kendini duzenli beslen mutlaka evin icinde yuru disari cikmak istemezsen kan dolasimi cok önemli ben ananas yedim gindik ceviz ama 5 tane gelan abartmadan oturma sekli ben kanepeye uzaniyodum normal oturuyodum kendimi yormadim kalktim yemefimi yaptim ilkte cok hareketsizdim 2 ncide normal hayatima devam ettim doktorum 1 hafta dus alma dedi elektirikli supurgeyle evi supurme dedi normal hayatina devam et dedi ve bence kaysi tuket kabiz olmamaya calis ve bunlar hep vesile rabbim ol dedikten ziplasanda olur bol dua et sevdiyin seyleri yap kendini mutlu et isallah rabbim guldurur hayirli haberlerini duyariz isallah rabbim seninle olsun istediyin herseyi sora bilirsin

öncelikle tedavin hayirli olsun ben istersen yaptiklarimi anlatayim benim 2 denememde tuttu kizim öncelikle sitresi birak napiyim nasil oluyumlari herseyi akisina birak sitres en olumsuz etki ilk ucgun gazla yorma kendini duzenli beslen mutlaka evin icinde yuru disari cikmak istemezsen kan dolasimi cok önemli ben ananas yedim gindik ceviz ama 5 tane gelan abartmadan oturma sekli ben kanepeye uzaniyodum normal oturuyodum kendimi yormadim kalktim yemefimi yaptim ilkte cok hareketsizdim 2 ncide normal hayatima devam ettim doktorum 1 hafta dus alma dedi elektirikli supurgeyle evi supurme dedi normal hayatina devam et dedi ve bence kaysi tuket kabiz olmamaya calis ve bunlar hep vesile rabbim ol dedikten ziplasanda olur bol dua et sevdiyin seyleri yap kendini mutlu et isallah rabbim guldurur hayirli haberlerini duyariz isallah rabbim seninle olsun istediyin herseyi sora bilirsin

Teşekkür ederim cevabınız iin. Çok şiddetli hapşırıyorum. Kendimi tumalı mıyım?

hayirli olsun ..bebeginle bir ömür ayrilmayin insaallah.

:((ama yatmiyosun haalaa..burdasin.fazla oturma.hapsirmaktan bisey olmaz.

canim sen en iyisi yatagina yat.dümdüz kollarini bacaklarini rahatca uzat.bebegini düsün.ikiniz yalniz kalin:))uyumaya calis.yatarken hep dümdüz yat bu iki gün..sirtinin üstüne.

canim oncelikle transferin hayirli olsun..insallah bebisine kavusursun..bnce yatis seklinden once stresini birak..asiri stresli ve heyecanli oldugun belli canim...ki cokta haklisin..ama kendini rahatlatmaya calis..bolca kuran oku..emin ol bunun yatis sekli ile; hapisrmakla; oksurmekle hiccc alakasi yok..topikleri okursan ertesi gun ise baslayanin bebisi tutuyor ama benim gibi ayaga kalkmaya korkanin hatta igne icin bile eve hemsire getirenin tutmuyor...doktorlar israrla soyluyor gunluk yasaminiza geri donun...insallah diliyorumki bebisin seninledir..inanki hersey bahane yeterki Rabbim ol desin...o zaman onunde hic bir engel duramaz..dualarim seninle...insallah pozitif haberi verirsin canim benimm

Son düzenleme:

hayırlısı olsun benimde transferin 9.günü sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu

hayırlısı olsun benimde transferin 9.günü sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu

Sana kaç embriyo transfer edildi arkadaşım? Dondurma vs. var mı? hikayeni paylaşır mısın? çok heyecanlıyız. 9 günü nasıl geçirdin? Daha bir gün geçti bizim. İnş. Hayırlısıyla Pozitif sonucu alırsın

Sana kaç embriyo transfer edildi arkadaşım? Dondurma vs. var mı? hikayeni paylaşır mısın? çok heyecanlıyız. 9 günü nasıl geçirdin? Daha bir gün geçti bizim. İnş. Hayırlısıyla Pozitif sonucu alırsın

İnşallah iyi sonuçlar alırsınız.. Ama yatış şekli ile ilgili bir durum yok.. Ben en son tutunanda bir gün dahi dinlenmedim..

Her gece yoğun mesailer.. Rabbim ol derse olur, gerisi inanın fasa fiso..

Bol bol dua...

Tekrar hayırlı sonuçlar..

Back
X