- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
- 53
- Konu Sahibi Zumrafatime
-
5. Gün tek embriyo transferiBugün transfer günü dahil 10. gün beta 44 çıktı forumda bakıyorum sonuç düşük gibi böyle olup pozitif devam eden oldu mu?
Düşük ile başlayanlar sanki kimyasala dönmüş inşallah sağlıklı ilerlerDaha düşük değerler ile öğrenen arkadaşlar var
Hayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde artar ikimizinki deMerhabalar benim değerimde 8.gün 36,67 çıktı inşallah artarak güzel ilerler
amin canım inşallah ben de cumartesi tekrar kan vericeğüm bakalım inşallah güzel haberleri yazarız burdanHayırlı olsun inşallah güzel bir şekilde artar ikimizinki deben cumartesi tekrar kan vericem bakalim
İnşallah güzel haber bekliyorumamin canım inşallah ben de cumartesi tekrar kan vericeğüm bakalım inşallah güzel haberleri yazarız burdan
Ben de senden bekliyorum inşallahİnşallah güzel haber bekliyorum
İnşallah canımBen de senden bekliyorum inşallah
Benim 69 çıktı sen test verdin mi canimBen de senden bekliyorum inşallah
Ben de şuan bekliyorum sonucu kuzumBenim 69 çıktı sen test verdin mi canim
Yaaa öyle deme yükselmiş amaBenim birinci 44 tü ikinci test 69 çıktı doktor ortalama bir yükselme kesin bı sey diyemem dedi ilaçlara devam edicem pazartesi tekrar kan vericem ama hiç umudum yok
Aldım sonucu kuzum 64,15 çıktı gayet iyi dedi benim doktorumdaBenim 69 çıktı sen test verdin mi canim
Çok şükür inşallah sağlıkla ilerler canımAldım sonucu kuzum 64,15 çıktı gayet iyi dedi benim doktorumda
Amin canım inşallah seninkilerde bana yakın değerler kötü düşünme lütfenÇok şükür inşallah sağlıkla ilerler canımtekrar test verecek misin pazartesi
Bugün transfer günü dahil 10. gün beta 44 çıktı forumda bakıyorum sonuç düşük gibi böyle olup pozitif devam eden oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?