- 1 Nisan 2023
- 11
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Zumrafatime
-
Yaa çok teşekkür ederim inşallah benim de öyle olurBende dayanamayıp 11.gün test yapmıştım 64 çıktı. Hiç korkma içini ferah tut
Sonraki günlerde nasıl arttığını fark edeceksin . Gebeliğim de iyi ilerliyor şükürler olsun
Moralini yüksek tut,güzel düşünYaa çok teşekkür ederim inşallah benim de öyle oluriçime ferahlık verdin Allah razı olsun her sonuca kendimi hazırlıyorum ama böyle mesajlar mutlu ediyor insanı
Yaaa çok güzel bi umut oldun bizeBende dayanamayıp 11.gün test yapmıştım 64 çıktı. Hiç korkma içini ferah tut
Sonraki günlerde nasıl arttığını fark edeceksin . Gebeliğim de iyi ilerliyor şükürler olsun
Amin inşallah canimm ben 5 yıl önce bebeğimi kaybetmiştim şimdi tüp bebek süreciyle beraber ekstra kaybetme korkusu da oluyor ama elimden geleni yapıyorum. Galiba ben de uzun süre tam baglanamayacagim ve korkuyu yaşayacağım inşallah hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruzMoralini yüksek tut,güzel düşün
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 4 aylık oldum halâ endişeliyim
Ama dua ediyorum güzel düşünmeye çalışıyorum
Bana bir dr psikolojini yüksek tut olumsuz düşünme bu bebek için çok önemli demişti
İnşallah herşey yolunda ilerler
Yaa çok üzüldüm canım benimAmin inşallah canimm ben 5 yıl önce bebeğimi kaybetmiştim şimdi tüp bebek süreciyle beraber ekstra kaybetme korkusu da oluyor ama elimden geleni yapıyorum. Galiba ben de uzun süre tam baglanamayacagim ve korkuyu yaşayacağım inşallah hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz
Benim dün 10.gün test sonucu 18.4 çıktı yarın yine kan testi vereceğim. Sizce durum nedir?Bugün transfer günü dahil 10. gün beta 44 çıktı forumda bakıyorum sonuç düşük gibi böyle olup pozitif devam eden oldu mu?
Kaçıncı gün embriyosu sizinki? Testlerde 5 üzerini pozitif kabul ediyorlar aslında sadece beklenti daha yüksek bir değer olması yönünde. Dusuk çıkan değerler kimyasal gebelik olabiliyor ama belki geç tutunmadir iki katı artması önemli dedi benim doktorum. Ben İkinci kanı bugün verdim 69 çıktı doktor ortalama bir yükselme bu dedi pazartesi tekrar kan istedi ona göre yorum yapacakmis. İki kat artar inşallah sizinkiBenim dün 10.gün test sonucu 18.4 çıktı yarın yine kan testi vereceğim. Sizce durum nedir?
5 in üstünde çakmadı pozitif geç döllenme olabilir iki gün sonra testi tekrarlayın inşallah iki katına çıkarBenim dün 10.gün test sonucu 18.4 çıktı yarın yine kan testi vereceğim. Sizce durum nedir?
Merhaba sizin son durumunuz nedir acaba merak ettim? Umarım herşey yolundadırKaçıncı gün embriyosu sizinki? Testlerde 5 üzerini pozitif kabul ediyorlar aslında sadece beklenti daha yüksek bir değer olması yönünde. Dusuk çıkan değerler kimyasal gebelik olabiliyor ama belki geç tutunmadir iki katı artması önemli dedi benim doktorum. Ben İkinci kanı bugün verdim 69 çıktı doktor ortalama bir yükselme bu dedi pazartesi tekrar kan istedi ona göre yorum yapacakmis. İki kat artar inşallah sizinki
Merhaba. İkici kan 69 du Üçüncü kanı verdim 133 çıktı. Doktorum kese randevusu verdi salı günü inşallah kese görmeye gidicemMerhaba sizin son durumunuz nedir acaba merak ettim? Umarım herşey yolundadır
İşallah canım şansın açık olsunMerhaba. İkici kan 69 du Üçüncü kanı verdim 133 çıktı. Doktorum kese randevusu verdi salı günü inşallah kese görmeye gidiceminşallah görürüz bakalım
(Kan değerin kaçtı 133 den sonra) benim 335 çıktı 2gun önce bugün 511 çıktı dış gebelik olabilir dedi ama ben umut arıyorumMerhaba. İkici kan 69 du Üçüncü kanı verdim 133 çıktı. Doktorum kese randevusu verdi salı günü inşallah kese görmeye gidiceminşallah görürüz bakalım
Transferin ne zaman olmuştu kuzum(Kan değerin kaçtı 133 den sonra) benim 335 çıktı 2gun önce bugün 511 çıktı dış gebelik olabilir dedi ama ben umut arıyorum
Ben 133 ten sonra kan vermedim canım. Doktorum herkesin beta değeri aynı şekilde iki katı artmayabilir demişti. Ama dış gebelik şüphesi önemli Allah korusun başka bir doktora daha danış bence için de rahatlar, inşallah sağlıklıdır hayırlısıyla(Kan değerin kaçtı 133 den sonra) benim 335 çıktı 2gun önce bugün 511 çıktı dış gebelik olabilir dedi ama ben umut arıyorum
Ayni gün olduk senle 23 MartTransferin ne zaman olmuştu kuzum
Muaneye oldum başka doktordan şimdilik çok erken sağlıkli gebelikte olsa sağlıksız da olsa bir şey görünmez dedi rahim kalınlığına kiste baktıBen 133 ten sonra kan vermedim canım. Doktorum herkesin beta değeri aynı şekilde iki katı artmayabilir demişti. Ama dış gebelik şüphesi önemli Allah korusun başka bir doktora daha danış bence için de rahatlar, inşallah sağlıklıdır hayırlısıyla
Kan duşunda kontrole gittin mi kuzumAyni gün olduk senle 23 Mart
Kese 1000 üstünde olunca gözüküyor galiba ama artışın var.yerinde saymıyor veya azalmıyor. sen beslenmene dikkat et bol su iç ilaçlarını düzenli kullan bol bol dua etBen 133 ten sonra kan vermedim canım. Doktorum herkesin beta değeri aynı şekilde iki katı artmayabilir demişti. Ama dış gebelik şüphesi önemli Allah korusun başka bir doktora daha danış bence için de rahatlar, inşallah sağlıklıdır hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?