- 21 Eylül 2021
- 1.232
- 464
- 73
- 25
- Konu Sahibi Zumrafatime
-
Evet gittim muayene etti rahim kalın dedi o kist yok dedi rahim ağzına baktı yani bir anormallik görmedi ama çok erken dedi görünmesi için en az binlerde değer olması lazım dedi benim de daha yeni 511 çıktıKan duşunda kontrole gittin mi kuzum
Bunu galiba bana yazacaktın çünkü arkadaş kesesini gördüKese 1000 üstünde olunca gözüküyor galiba ama artışın var.yerinde saymıyor veya azalmıyor. sen beslenmene dikkat et bol su iç ilaçlarını düzenli kullan bol bol dua et
evet canım sana yazdımBunu galiba bana yazacaktın çünkü arkadaş kesesini gördü
Henüz sağlıksız teşhisi konulmamış çok şükür inşallah iyi olacak artık tevekkül vakti Allah im inşallah hayirlisini nasip edecek canım sen elinden geleni yaptın başka doktora da göründün. Biz de senin için dua ediyoruz inanMuaneye oldum başka doktordan şimdilik çok erken sağlıkli gebelikte olsa sağlıksız da olsa bir şey görünmez dedi rahim kalınlığına kiste baktı
İnşallah canım ama tüp bebek doktorum dış gebelik görünüyor dedi morelim bozuldu ama hersey güzel olacak Allah'ın izniyleHenüz sağlıksız teşhisi konulmamış çok şükür inşallah iyi olacak artık tevekkül vakti Allah im inşallah hayirlisini nasip edecek canım sen elinden geleni yaptın başka doktora da göründün. Biz de senin için dua ediyoruz inan
Bu sürecin inanki her aşaması zor her aşaması stresli. ihtimalden bahsetmiş doktor,mesela ben de keseyi gördüm ama kalp atışını bekliyorum doktor bize de garanti hamilesin demiyor kalp atışı önemli .bu süreçte herkes elinden geleni yapmaya gayret ediyor,çabalıyor ama bir yerden sonrası rabbimin elinde ol derse olacak sabır ve dua etmek zorundayız hepimiz.İnşallah canım ama tüp bebek doktorum dış gebelik görünüyor dedi morelim bozuldu ama hersey güzel olacak Allah'ın izniyle
Aynen öyle inşallah bu günleri hemen geçerizBu sürecin inanki her aşaması zor her aşaması stresli. ihtimalden bahsetmiş doktor,mesela ben de keseyi gördüm ama kalp atışını bekliyorum doktor bize de garanti hamilesin demiyor kalp atışı önemli .bu süreçte herkes elinden geleni yapmaya gayret ediyor,çabalıyor ama bir yerden sonrası rabbimin elinde ol derse olacak sabır ve dua etmek zorundayız hepimiz.
Amin canım şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah her şey güzel olacakAynen öyle inşallah bu günleri hemen geçeriz
İnşallah öyle olur bu günlerin yüzü hürmetine bebeklerimizi alırız kucağımiza inşallah zamanı gelinceAmin canım şu mübarek günlerde bol bol dua edelim inşallah her şey güzel olacak
amin kuzumİnşallah öyle olur bu günlerin yüzü hürmetine bebeklerimizi alırız kucağımiza inşallah zamanı gelince
Tekrar kan verdin mi canım?Bunu galiba bana yazacaktın çünkü arkadaş kesesini gördü
511 2gun sonra 680 çıktı yarın muaneye gidiyorum sağlıksız gebelik yada dış gebelik dediTekrar kan verdin mi canım?
Hakkında hayırlısı olsun kuzum üzüldüm çok zor ne söylenir İnan bilmiyorum rabbim tez zamanda aratmadan nasip etsin inşallah511 2gun sonra 680 çıktı yarın muaneye gidiyorum sağlıksız gebelik yada dış gebelik dedi
Amin hevesim kursağımda kaldı sadece hayırlısi böyleymis diyecek bir şey yokHakkında hayırlısı olsun kuzum üzüldüm çok zor ne söylenir İnan bilmiyorum rabbim tez zamanda aratmadan nasip etsin inşallah
İnşallah evet bir kaç yıl sonra 2 tüp bebek denerim inşallah hem maddi hem manevi olarak zaman koyacamSeni çok iyi anlıyorum ne hayaller kuruyoruz,ne uğraşlar veriyoruz ama bazı şeyler bizim elimizde değil takdir Allah ın bizim şer görğümüzde bi hayır vardır.Kendini biraz toparladıktan sonra tekrar başlarsın rabbimin hazinesinde bol biz isteyelim bol dua edelim nasip edecektir
Rabbim inşallah normalinden nasip ederİnşallah evet bir kaç yıl sonra 2 tüp bebek denerim inşallah hem maddi hem manevi olarak zaman koyacam
Kalbi atmıyorZumrafatime kuzu sen neler yaptın bu ara kontrolün vardı sanki
Belki geç duyulacaktır kuzum beta başlangıçtada düşüktü geç döllenmiş olabilirKalbi atmıyor6+3 göründü büyümüş haftası ile uyumlu bebek gorunuyor ama kalp atışı yok haftaya bakalım dedi eğer atmazsa kürtaj olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?