• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 10. Günü Beta Hcg

Sonucum 272 geldi. Yine çok az artmış. Umudum yok.
Hiç umudunuzu kaybetmeyin sabah bende sizinle aynı şeyi yaşadım ama sonra bıraz araştırında genelde 12. Günden itiribaren baktırınca 150-200 değerlerini olumlu görüp hamileliğin olumlu ilerleyeceğini söylüyorlar bnde o yüzden biraz toparladım kendimi bir çarşamba gununu beklıyorum sizde öyle yapın güzel düşünelim güzel olsun inşallah Rabbim onları bizimle tutsun 🤲🫶

Hiç umudunuzu kaybetmeyin sabah bende sizinle aynı şeyi yaşadım ama sonra bıraz araştırında genelde 12. Günden itiribaren baktırınca 150-200 değerlerini olumlu görüp hamileliğin olumlu ilerleyeceğini söylüyorlar bnde o yüzden biraz toparladım kendimi bir çarşamba gununu beklıyorum sizde öyle yapın güzel düşünelim güzel olsun inşallah Rabbim onları bizimle tutsun 🤲🫶
İnşallah. Artış oranı önemli ama. Benimki çok az artmış.

Canım endişelenmekte haklısın. Hep iki kat artacak deniliyor ama sen doktorunla iletişime geçmeden kendini sakın bırakma. Bir onceki sefer problem yok demişlerdi. Bir bildikleri vardır.
değerin azalmamış çünkü.
Çok az artmış. Bilmiyorum. Hocadan haber bekliyorum

Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif yani benimki.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.

Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.

Doktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.

Canim cok uzuldum ama vardir bir hayir diyelim. Insallah bir sonraki transferin olumlu olur 💞☹️🙏🏻

Canım tekrar yaptırıcak mısın bugün test

Back
X