- 15 Kasım 2023
- 757
- 403
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
İnşallah, çok teşekkür ederimİki gündür takipteyim dualarım seninle Barbieinsallah güzel çıkacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah, çok teşekkür ederimİki gündür takipteyim dualarım seninle Barbieinsallah güzel çıkacak
Sonucum 272 geldi. Yine çok az artmış. Umudum yok.İki gündür takipteyim dualarım seninle Barbieinsallah güzel çıkacak
Hayır böyle bir telaşa kapılma lütfen. Sonuçta artmış. Stres yapma sakın. Takibe devam edelim olacak ben inanıyorum tutunacak bu bebek.Sonucum 272 geldi. Yine çok az artmış. Umudum yok.
Artış çok az. Doktordan haber bekliyorum. Çok çok üzgünüm.Hayır böyle bir telaşa kapılma lütfen. Sonuçta artmış. Stres yapma sakın. Takibe devam edelim olacak ben inanıyorum tutunacak bu bebek.
Hiç umudunuzu kaybetmeyin sabah bende sizinle aynı şeyi yaşadım ama sonra bıraz araştırında genelde 12. Günden itiribaren baktırınca 150-200 değerlerini olumlu görüp hamileliğin olumlu ilerleyeceğini söylüyorlar bnde o yüzden biraz toparladım kendimi bir çarşamba gununu beklıyorum sizde öyle yapın güzel düşünelim güzel olsun inşallah Rabbim onları bizimle tutsunSonucum 272 geldi. Yine çok az artmış. Umudum yok.
İnşallah. Artış oranı önemli ama. Benimki çok az artmış.Hiç umudunuzu kaybetmeyin sabah bende sizinle aynı şeyi yaşadım ama sonra bıraz araştırında genelde 12. Günden itiribaren baktırınca 150-200 değerlerini olumlu görüp hamileliğin olumlu ilerleyeceğini söylüyorlar bnde o yüzden biraz toparladım kendimi bir çarşamba gununu beklıyorum sizde öyle yapın güzel düşünelim güzel olsun inşallah Rabbim onları bizimle tutsun![]()
Canım endişelenmekte haklısın. Hep iki kat artacak deniliyor ama sen doktorunla iletişime geçmeden kendini sakın bırakma. Bir onceki sefer problem yok demişlerdi. Bir bildikleri vardır.Sonucum 272 geldi. Yine çok az artmış. Umudum yok.
Çok az artmış. Bilmiyorum. Hocadan haber bekliyorumCanım endişelenmekte haklısın. Hep iki kat artacak deniliyor ama sen doktorunla iletişime geçmeden kendini sakın bırakma. Bir onceki sefer problem yok demişlerdi. Bir bildikleri vardır.
değerin azalmamış çünkü.
Kaç çıkmıştı canım önceki değerin. Biz senle aynı gün transfer olmuştuk 12.güne göre bu değer gayet iyi değil miÇok az artmış. Bilmiyorum. Hocadan haber bekliyorum
8. Gün 183Kaç çıkmıştı canım önceki değerin. Biz senle aynı gün transfer olmuştuk 12.güne göre bu değer gayet iyi değil mi
Canim insallah guzel haberler alirsinÇok az artmış. Bilmiyorum. Hocadan haber bekliyorum
Evet artış oranı çok değil ama değer düşükte değil. İkinci sonuç için olumsuz mu konuştu doktorun8. Gün 183
10. Gün 225
12. Gün 272
Artış oranı çok az.
Yazdı şimdi. 2 gün sonra tekrar test istedi.Evet artış oranı çok değil ama değer düşükte değil. İkinci sonuç için olumsuz mu konuştu doktorun
Bak hala umut var demek ki hemen moralini bozma çok daha düşük değerler yazanlar var burdaYazdı şimdi. 2 gün sonra tekrar test istedi.
İnşallah canımBak hala umut var demek ki hemen moralini bozma çok daha düşük değerler yazanlar var burda
Canim cok uzuldum ama vardir bir hayir diyelim. Insallah bir sonraki transferin olumlu olurDoktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif yani benimki.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.
Umarım canım. Çok üzgünüm.Canim cok uzuldum ama vardir bir hayir diyelim. Insallah bir sonraki transferin olumlu olur![]()
Canım tekrar yaptırıcak mısın bugün testDoktorum aradı şimdi. Kimyasal gebelik dedi. Sağlıklı olarak ilerleme ihtimali %1 miş. 2 gün sonra yine test verelim gidişatı izleyelim bir zaman sonra değer düşmeye başlayacak bazan sıfırlanması hızlıca olur bazen bir iki ay sürer dedi.
Kısaca negatif yani benimki.
8. Gün çok yüksek değer çıkmış bir anda çok yükselip sonra çok yavaşlamış dedi. İğneleri iki üç gün daha kullanın isterseniz sonra bırakırsınız dedi.
Değer çok yüksek çıkınca çok erken sevinmişiz.
Evet akşam 19’da yaptıracağım.Canım tekrar yaptırıcak mısın bugün test