- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
- Konu Sahibi Sevimli melekkk
-
Gayet normal katlanması önemli değerin zaten hayırlı olsunMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim 2. Denemem Ve 2 embriyo transferi oldum. 10. Gün Değerim 66 geldi doktor düşük olduğunu söylüyor. Bilgisi olan var mı?
İnşallah canımm ya rabbim herkese nasip etsinAllah size sağlık sıhhat versin. Tekrar denersiniz bu sefer olur inşallah. Ümitsizliğe hiç düşmeden çabalarımıza devam edelim. Pes etmeyen illaki mutlu sona ulaşıyor. Bi sonraki sefere hayırlı pozitif haberler yazarsınız buraya inş
Değerlerin katlanıyor muMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim 2. Denemem Ve 2 embriyo transferi oldum. 10. Gün Değerim 66 geldi doktor düşük olduğunu söylüyor. Bilgisi olan var mı?
Merhaba bana 8 temmuzda 2 adet 3.gun embriyosu transfer edildi.Transferin 11.gunu beta 32 çıktı bende senin gibi telaslandim.13.gun 74Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim 2. Denemem Ve 2 embriyo transferi oldum. 10. Gün Değerim 66 geldi doktor düşük olduğunu söylüyor. Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederimGayet normal katlanması önemli değerin zaten hayırlı olsun
Evet 7. Gün 22 çıktı 10.gün 66Değerlerin katlanıyor mu
Ay insallah benimkide böyle güzel ilerlerMerhaba bana 8 temmuzda 2 adet 3.gun embriyosu transfer edildi.Transferin 11.gunu beta 32 çıktı bende senin gibi telaslandim.13.gun 74
15.gun 210 17.gun 600 çıktı geçen hafta keseyi bugün kalp atımını gordum Allah'ın izniyle. 2 gun sonraki değer onemli.Ama sen kendini uzme
Rabbimin izniyle herşey dilediğin gibi olacak hayırlısı ile sadece stressten uzak durAy insallah benimkide böyle güzel ilerler
Evet çok haklısın. İlk konulduğunda o kadar stresliydim ki çok ağladım sonucu öğrenene kadar ağladım. Tabii öyle olunca da sonuç negatifti. Bu sefer biraz daha rahatım rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bu o kadar yorucu bir süreç ki çok zor gerçektenRabbimin izniyle herşey dilediğin gibi olacak hayırlısı ile sadece stressten uzak dur
Bu süreci tam 4 kere yaşadım çok iyi anliyorumEvet çok haklısın. İlk konulduğunda o kadar stresliydim ki çok ağladım sonucu öğrenene kadar ağladım. Tabii öyle olunca da sonuç negatifti. Bu sefer biraz daha rahatım rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bu o kadar yorucu bir süreç ki çok zor gerçekten
Gözünüz aydın olsun inşallah benim transferim de 18 temmuzda olmuştu. Keseyi karından ultrasonla mı gözüktü acaba ben henüz baktırmadım erken diyeMerhaba bana 8 temmuzda 2 adet 3.gun embriyosu transfer edildi.Transferin 11.gunu beta 32 çıktı bende senin gibi telaslandim.13.gun 74
15.gun 210 17.gun 600 çıktı geçen hafta keseyi bugün kalp atımını gordum Allah'ın izniyle. 2 gun sonraki değer onemli.Ama sen kendini uzme
Vajinal ultrasonla göründü benim biraz kg varda.Gözünüz aydın olsun inşallah benim transferim de 18 temmuzda olmuştu. Keseyi karından ultrasonla mı gözüktü acaba ben henüz baktırmadım erken diye
Değeriniz kaç bta?Gözünüz aydın olsun inşallah benim transferim de 18 temmuzda olmuştu. Keseyi karından ultrasonla mı gözüktü acaba ben henüz baktırmadım erken diye
30 temmuzda beta 497 ydi. Daha da baktırmadım 2 kere baktırınca daha baktırmadım kan tahlili ultrasonda önümüzdeki hafta kese görünür dedi ama vajinal olmasından çekindimVajinal ultrasonla göründü benim biraz kg varda.Kese beta 1500 olduktan sonra gözüküyor senin beta kaç
30 temmuzda 497 ydiDeğeriniz kaç bta?
Ohoo maşallah masallah kese görünür Rabbim nasip ettiyse30 temmuzda beta 497 ydi. Daha da baktırmadım 2 kere baktırınca daha baktırmadım kan tahlili ultrasonda önümüzdeki hafta kese görünür dedi ama vajinal olmasından çekindim
İnşallah canım Allahın izniyleOhoo maşallah masallah kese görünür Rabbim nasip ettiyse
Rabbim hepinizin sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımızaEvet 7. Gün 22 çıktı 10.gün 66
Amin canım insallahRabbim hepinizin sağ salim kucaklarınıza almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?