- Konu Sahibi Sevimli melekkk
-
Bir de size sorum olacak size de 2 koyulmuş ikisi de tuttu mu? Tutmadıysa diğerini nasıl aldılarMerhaba bana 8 temmuzda 2 adet 3.gun embriyosu transfer edildi.Transferin 11.gunu beta 32 çıktı bende senin gibi telaslandim.13.gun 74
15.gun 210 17.gun 600 çıktı geçen hafta keseyi bugün kalp atımını gordum Allah'ın izniyle. 2 gun sonraki değer onemli.Ama sen kendini uzme
2 embriyo transfer edildi ama tek embriyo tutundu tek kese göründü yani diğerini alma gibi bir durum söz konusu değil o hiç tutunması bı şekilde atiliyor vücuttanBir de size sorum olacak size de 2 koyulmuş ikisi de tuttu mu? Tutmadıysa diğerini nasıl aldılar
Anladım teşekkürler2 embriyo transfer edildi ama tek embriyo tutundu tek kese göründü yani diğerini alma gibi bir durum söz konusu değil o hiç tutunması bı şekilde atiliyor vücuttan
Öncesinden derken yani belirli ilaçlar veriyorlar onları kullandım ben onun dışında bişey yapmadımbende bahçecide tedavi oluyorum eylülde olacak benimde transferim öncesinde bişeyler yaptınız mı kızlar?
Bir de bol bol havuç ve keçiboynuzu tozu veya pekmezi iç ye eğer farklı sağlık sorunların yoksabende bahçecide tedavi oluyorum eylülde olacak benimde transferim öncesinde bişeyler yaptınız mı kızlar?
Merhabalar canım hayırlı olsun rabbim sihatle getirsin yavrunu , benimde 3.gün embriyo larim var merak ettim . 2 embriyonun 2sininde mi kesesini gördün yani birtane mi bebek olmuş yoksa ikiz miMerhaba bana 8 temmuzda 2 adet 3.gun embriyosu transfer edildi.Transferin 11.gunu beta 32 çıktı bende senin gibi telaslandim.13.gun 74
15.gun 210 17.gun 600 çıktı geçen hafta keseyi bugün kalp atımını gordum Allah'ın izniyle. 2 gun sonraki değer onemli.Ama sen kendini uzme
2 tane 3.gun embriyosu konulduKızlar bunu hepinize yazıyorum . Sizin kaçıncı gün embiyolari idi öğrenebilir miyim ve kactane koydurdunuz ?
Çok güzel maşallah darısı başıma2 tane 3.gun embriyosu konuldu
Merhabalar canım hayırlı olsun rabbim sihatle getirsin yavrunu , benimde 3.gün embriyo larim var merak ettim . 2 embriyonun 2sininde mi kesesini gördün yani birtane mi bebek olmuş yoksa ikiz mi
[/QUOT
Durumun noldu canım merak ettimMerhaba bugün 12.günüm değer 112 geldi 10. Gün 66 gelmişti. Doktor yine de düşük diyor o yüzden çok sevinemiyorum
Son durum ne oldu canım değerlerin benimkine göre gayet yüksekMerhaba bugün 12.günüm değer 112 geldi 10. Gün 66 gelmişti. Doktor yine de düşük diyor o yüzden çok sevinemiyorum
Sen bana umutsun canım ikimizin de hemen hemen aynı bana da 2 koyuldu ama değerlerime göre sanırım 1 i tuttu insallab bende hayırlısıyla görürüm bebeğimiTek kese göründü tek bebek var bugün muayene oldum kalp atışlarını dinledim herşey yolunda dualarimdasiniz
AminnnHayırlısıyla inşallah merak içindeyim yazarsan sevinirim Rabbim herkesi sevindirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?