Transferin 11. Gn 2. izgi ok silik

Saol canım cvp verdıgın ıcın bende bu ay asılama oldum hala adet olmadım merak edıyorum oyuzden hıc bı belırtıde yok

ay dilaremmmm
su pazartesi bi gelse de görsem mercimegimi ya :1hug:
gunler gecmıyo :asigim:

Saol canım cvp verdıgın ıcın bende bu ay asılama oldum hala adet olmadım merak edıyorum oyuzden hıc bı belırtıde yok

canım belirti olmuyo pek yanı bende olmadı kasık agrısı oda cok hafif yani ınsallah tutmustur canımcımhihoyyyt

Çekmeköydeyim,sen bebişe bak ben sana ne istersen yaparım.Bu pazartesi de gelicek ve sen bana dilareeeem,normal mi doğursam,sezeryan mı diye sorarken bulcen kendini.Bak bi aç kapa gözünü,doğuruyongkaydirigubbakcemile5

uzak nen ben bahçeşehirdeyim -tatlicadiarzu-
dogumu dusunmuyom suanda kalp atısına odaklandımkaydirigubbakcemile3
sagol canım ya ınsallah bakalım :teselli:

uzak nen ben bahçeşehirdeyim -tatlicadiarzu-
dogumu dusunmuyom suanda kalp atısına odaklandımkaydirigubbakcemile3
sagol canım ya ınsallah bakalım :teselli:

kız benim ablam beylikdüzünde,benim için orası ayak yolu:roflol:
kalp atışı diye stres,sonra aman üç ay dolsun stresi,sonra ay kaç kg doğacak stresi,sonra ay bugün az kıpraştı stresi sırayla yaşanacak stres listesi datlumdelikafaduldenbende genişletilmiş basım var,merak ettikçe sor,ben sana neye stres yapceeeni söyliiimlaelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol:

Gebe gebe ne çok dolandın nen topicik topicikkaydirigubbakcemile2,kır dizini otur topiğindeklava:,valla dokuz ay boyunca dilim bi karış seni kovalaycam galibasına sanursam mu ne naniknanik

canım ya bugun cok halsızım ve basım agrıyo:a015:
yatıyorum ole :a015:
sen ne ediyon bakım:asigim:

canım ya bugun cok halsızım ve basım agrıyo:a015:
yatıyorum ole :a015:
sen ne ediyon bakım:asigim:
Baş ağrısı normal canım,halsizlik de normal,sırada koku hassasiyeti var:CüvCüv:
Ben de bebişle uğraşıyorum napam be gulümbenneyaptımki.
İstersen kalk şööööle bi gerin,al eline şöööle yeşiiiil sulu bi elma,güzeeeeelce yıkaaaa,ısıra ısıra yeeeeecokacimcoook

yerim o bebeşi ben kaydirigubbakcemile3
mercımek corba yaptım kendıme en yeşilinden onu ıccem kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…