Transferin 11. Gn 2. izgi ok silik

seninki ne cikmisti. kusura bakma burda yeniyim daha kimseyi takip etmisligim yok. seninki ne cikmisti? belirtilerin ne?
bende ilk gunden beri bel agrim var ama bu son gunlerde karnimda agrilar ve gøguslerimdede siskinlik var cokta agriyorlar. :bbo:

Son düzenleme:
canım idrarda 2. çizgi silik cıkmıstı
12. gün kanda 198 cıktı
agrılar normal benımde bugun belım ve kasıklarım agrıyo
doktorum normal oldugunu soyledı

kızlar bende hiç bi ağrı yok çok şükür ilk zamanlar basım ve dişim ağrıyodu artık bişey yok çok şükür insan biyeri ağrımadığında da telaş yapıyo yaa acaba bebişlere bişey mi oldu diye garip bişey

dis agrisi yada bas agrisi iyimi yani? benimde gecenlerde bi disim sizliyorduda kendi kendime niye disim agriyor falan diyordum.
:uhm:

ya canım bende tam olarak bilmiyorum ama duyumlara göre belırtı oluyo canım benım baslarda acayıp dişim sızlıyodu ve buda basımı ağrıtıyodu uyuyamıyodum bi kaç gündür uyuyom canım

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr......... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaydirigubbakcemile2

kızlar yarın tekrar kan vercem daha ne kadar ısteyecekler ki :uhm:

Yarın da güzel bi katlama görürlerse bi daha istemezler canım.Hadi bakalım,patlat bi üç kat artsın değerin:teytey::dance:,iki kat kesmez bizi:roflol:kaydirigubbakcemile5

550 cıktı degerlerım 2 katlamıs süper :1hug:

masallah cok guzel degerin
canimm cok sevindim RABBIM sonunda nasip etti sanada hihoyyyt
insallah saglikla alicaksin yavrunu kucagina :Saruboceq:
darisi olmayanlara icindede bana insallah saglikla:Saruboceq:

Son düzenleme:
masallah cok guzel degerin
canimm cok sevindim RABBIM sonunda nasip etti sanada hihoyyyt
insallah saglikla alicaksin yavrunu kucagina :Saruboceq:
darisi olmayanlara icindede bana insallah saglikla:Saruboceq:

amin canım ınsallah :teselli:

550 cıktı degerlerım 2 katlamıs süper :1hug:

Bi üçe katlayamadın beceriksiiiiizklava:
Yanarım yanarım kocişine yanarımmm,gırgırcılar kralıııı:lepi:
Çooook sevindim canikooom,gebeler ve bebeler ilgi alanımdırsengözlerimebaksanab
Hadi vatana millete hayırlı uğurlu ossun:içelim:

sagol canım kesintisiz nese kaynagım:asigim:

ıkrarcım canım arkadaşımya duyduklarıma inanamıyorum....
Çok şükür Allahım çok şükür...
Nihayet rabbim dualarımızı kabul etti...ne kadar sevindiğimi anlatamam canım ya ...
Sayfanı yeni gördüm bu arada pek giremediğim için...
Rabbim tamamına erdirir inşallah...bol bol güzel haber bekliyoruz artık senden..aman dikkat bu arada özellikle ilk üç ay...bebişini ve seni çok öpüyorum canım ...sevgiler....

aman allahım kimleri görüyorum
canımsın benım ya
COK ÖZLEDİM SENİ
sagol canım güzel dıleklerın ıcın haftaya pazartesı kese görmeye gıtcem ınsallahhihoyyyt
kaanımıda öpüyorum teyzesi kurban olsun onakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…