- Konu Sahibi imkansizinsarkisi
Ay kan verdiniz MIUIİnşallah benimde artar değerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kan verdiniz MIUIİnşallah benimde artar değerim![]()
Yarın vericem sabahtan inşallah artmıştırAy kan verdiniz MIUI![]()
Ay amin amin amin amin haber verin inşallahYarın vericem sabahtan inşallah artmıştır![]()
Hemen yazıcam dua edin lütfenAy amin amin amin amin haber verin inşallah![]()
Ya Musavvir okuyup bol bol göbeğine sür Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın dualarimdasiniz vallahiHemen yazıcam dua edin lütfen![]()
Allah razı olsun canım yapacağımYa Musavvir okuyup bol bol göbeğine sür Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın dualarimdasiniz vallahi![]()
Canım bende 9. Gün 21 le öğrendim ve şuan gayet sağlıklı ilerliyor 15 haftadayız stres yapma bence gayet normalArkadaşlar bugün 5. Gün donmuş transferimin 11. Günü beta 29.1 çıktı bu şekilde öğrenip değeri artan oldu mu? Çok korkuyorum sonucuma sevinemedim bile![]()
Problem Yoktur canım allahın izniyle içini ferah tutArkadaşlar kan sonucum çıktı ilki 29.1 idi bugün 65.2 çıkmış iki katından fazla bir artış var çok mutlu oldumdoktoruma yazdım cevap vermedi daha ama inşallah bir problem yoktur
![]()
Hayırlısı olsunnnn umarım katlanarak devam eder Allah kucağına almayı nasip ederArkadaşlar kan sonucum çıktı ilki 29.1 idi bugün 65.2 çıkmış iki katından fazla bir artış var çok mutlu oldumdoktoruma yazdım cevap vermedi daha ama inşallah bir problem yoktur
![]()
Yaa çok teşekkür ederim umut oldunuz banaCanım bende 9. Gün 21 le öğrendim ve şuan gayet sağlıklı ilerliyor 15 haftadayız stres yapma bence gayet normal
Amin amin çok teşekkür ederim inşallah katlanır daha çokHayırlısı olsunnnn umarım katlanarak devam eder Allah kucağına almayı nasip eder![]()
Ay heryerden seviniyorum maşallah maşallahArkadaşlar kan sonucum çıktı ilki 29.1 idi bugün 65.2 çıkmış iki katından fazla bir artış var çok mutlu oldumdoktoruma yazdım cevap vermedi daha ama inşallah bir problem yoktur
![]()
Canıımsın çok teşekkür ederim desteğin içinAy heryerden seviniyorum maşallah maşallah![]()
Rica ederim bebişin seninle telaş etme ,Canıımsın çok teşekkür ederim desteğin için![]()
Maşallah canım bebisin seninle sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar kan sonucum çıktı ilki 29.1 idi bugün 65.2 çıkmış iki katından fazla bir artış var çok mutlu oldumdoktoruma yazdım cevap vermedi daha ama inşallah bir problem yoktur
![]()
İnşallah canımYaa çok teşekkür ederim umut oldunuz banadüşükle başladık kimyasal olabilir dedi doktor inşallah sizin gibi sorunsuz ilerler benimde
![]()
İnşallah canım dualarınız benimle olsun Salı günü de güzel bir sonuç görelimMaşallah canım bebisin seninle sağlıkla ilerlesin inşallah![]()