Transferin 11.günü beta hcg 52 çıktı kafam karışık

gunes189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
930
462
73
35
Kizlar transfer gununu de sayarsam 12.gün beta hcg 52 cıktı. Blast oldugu için bana deger düşükmüş gibi geldi. Doktorum iyi dedi ama ben cok tedirginim. Benim gibi olan var mı

Forumdaki degerlere göre benimki düşük geldi. O yüzden tedirgin oldum.
Yeni tutunup yeni yerleşme olabilir cnm
Çok şükür ortada bi gebelik var gözünaydın bu arada
Ama dediğim gibi 2.gün yaptırdığın tahlildeki değer 2katına çıkarsa sağlıklı bi gebelik olarak kabul ediliyor.

Benim 12. Gün 60 dı düzensiz arttı ve düşük yaptım .. sen düzenli kan ver 2 kat artarsa sorun olmaz Allah'ın izini ile :)

Üzüldüm. Yani 2 kat degilde daha az mi artış gösterdi?
8. Gün 30
10. Gün 35
12.gün 60
14. Gün 137
Bundan sonra 20. Güne kdr düzenli arttı kanamam başladı kan değerim düşmeye başladı düşük yaptım... 12 . Gün değeri en az 100 ve üzeri olmalıydı
Benim tüp bebekle bi kızım var onda 10. Gün 133
12. gün 250 çıkmıştı mesela normal olan o değerlerdi ..

8. Gün 30
10. Gün 35
12.gün 60
14. Gün 137
Bundan sonra 20. Güne kdr düzenli arttı kanamam başladı kan değerim düşmeye başladı düşük yaptım... 12 . Gün değeri en az 100 ve üzeri olmalıydı
Benim tüp bebekle bi kızım var onda 10. Gün 133
12. gün 250 çıkmıştı mesela normal olan o değerlerdi ..
Haklısın canım. Bigun kahve lekelenmem başladı haliba düşük yapıyorum. Doktor ilaclara devam dedi. Kanamaya dönüsmezse problem olmazmıs. Ama cok üzgünüm olmadi

Haklısın canım. Bigun kahve lekelenmem başladı haliba düşük yapıyorum. Doktor ilaclara devam dedi. Kanamaya dönüsmezse problem olmazmıs. Ama cok üzgünüm olmadi
Dur umutsuz olma kahve leke olabiliyor benim kızımda oldu mesela
Ama bundada kahve leke geldi hemen arkasından kanamam oldu ..
yani direk kötü düşünme kan ver sen bidaha

Back
X