transferin 11.günü kan testi yaptıran varmı

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
selam arkadaşlar yine kendime hakim olamadımve aranızdayım.arkadaşalar 11.gün kan versem sonuç güvenilirmi acaba.şimdi niye bir gün daha sabredemiyorsun diyorsunuzdur şöyle anlatayım zonguldakın küçük bir ilçesinde öğretmenim ve şimdiye kadar raporluydum burası küçük yer mutlaka duyulmuştur tüp bebek meselesi asla gocunmuyorum yada utanmıyorum ama kesin bişeyler belliolmadıkça kimseyle karşılaşmak istemiyorum.en azından öğrenenbilsem diye düşünüyorum

tüp bebek hakkında pek bi bilgim yok ama
bence 1 günle değişen bişi olmaz
yani yarın alacağınız sonuç ne ise bugünde aynını alırsınız
içinizde kalmasın yaptırın bnce
ne heycanlı bi bekleyiş dimiii

canım 11 ya da 12.gün çok fark etmez.eğer durumun bu şekildeyse kan ver bence.sonucu al rahatla.

bende tüp bebek tedavisiyle hamileyim.11.gün Bhcg yaptırdım.zaten 11. gün ile 12. gün arasında pek büyük bi fark olmaz.hatta ben 9. gün evde idrar testi yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm.

teşekkürler arkadaşlar yarın vereyim kanı da artık ne olacaksa olsun.inanın geceleri kabu görür oldumumarım hakkımızda hayırlısı olur da meleklerimiz bizi daha fazla bekletmez.hayırlı haberleripaylaşırız umarım

canım bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. 11. gün önce kanda baktırdım. inşallah yarın güzel haberlerini duyarız.

slm arkadaslar ben sevilay bende tup bebek yaptırdım agustosun 27 de transferım oldu ve doktorum kan tahlilimi eylulun 14 de verdı herhalde ve 2 kaldı heycandan olüyorum herhalde tup bebegın en zor asaması kac gundur bıseyım yoktu ama bugun kendımı okadar alıstırmıstımkı tuttuguna kendımı hamıle gıbı hıssedıyordum ama bugun sabahtan berı kasıklarımda adet olcakmısım gıbı agrı var ve ben yıkılmıs durumdayım cok korkuyorum artık salı gunu alıcam sonucu ınsallah tutmustur aksını dusunmek bıle ıstemıyorum 8 yıllık evlıyım
inanki yanıyorum cocuk dıye ALLAH dusmanıma bıle vermesın bu sorunu

canım bugunde baktırabılırdın aslında hayırlısı ınsallah olumludur
vertıgo senden ne haber ınsallah senınde olumludur

kızlar herkese merhaba gben bugün sonucumu aldım sonuç 73 ancak 2 gün sonra yeniden tahlil yapılacak...şu an çok mutluyum hala gözyaşlarıma hakim olamıyorum...Allah herkese böle bir duyguyu nasip etsin...Sizce değerim iyi mi??yorumlarınızı bekliyorum..

canım sayısal degerlerden pek anlamam ama sanırım cok ıyı bı sonuc hadı bakalım gozun aydın hayırlısıyla saglıklı bı sekılde kucagınada alırsın tebrıkler

canım değerin gayet iyi,artık rahatla biraz lütfen.bak böyle huzursuz davranarak bebişinide üzme annesi...şimdiden tebrikler canım,Allah kucağınada almayı Nasip Etsin İnşallah..

canım değerin gayet iyi,artık rahatla biraz lütfen.bak böyle huzursuz davranarak bebişinide üzme annesi...şimdiden tebrikler canım,Allah kucağınada almayı Nasip Etsin İnşallah..

canım ne tatlı bebeklerın(resımdekıler senın galıba)var masallah Rabbım yavrularını sana bagıslasın hayırlı evlat olurlar ınsallah

ınşş pozıtıftır sonucun canım
ha 11 ha 12.gun 1 gun ıle dgeerlerde pek fark olmaz

degerını sımdı okudum canım rabbım kucagınada almayı nasp etsın canım
darısı bıze bende semınere katılacagım haftaya vede ılk denemem olacak
cok heyecanlıyım
senın ılk denemenmıydı vede sorun neydı
cok sevındımmmmmmmmm
duanı eksık etme bızlerede

hayırlı olsun canm değer 50 nin üstündeyse prblm yok demekmişşş
katlanarak artar değerin inşlhhhhhhhhhhhhhh

bence süper.tebrik ederim..öpüyorum çok mucuk...hayırlı olsun fıstık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…