slm arkadaslar ben sevilay bende tup bebek yaptırdım agustosun 27 de transferım oldu ve doktorum kan tahlilimi eylulun 14 de verdı herhalde ve 2 kaldı heycandan olüyorum herhalde tup bebegın en zor asaması kac gundur bıseyım yoktu ama bugun kendımı okadar alıstırmıstımkı tuttuguna kendımı hamıle gıbı hıssedıyordum ama bugun sabahtan berı kasıklarımda adet olcakmısım gıbı agrı var ve ben yıkılmıs durumdayım cok korkuyorum artık salı gunu alıcam sonucu ınsallah tutmustur aksını dusunmek bıle ıstemıyorum 8 yıllık evlıyım
inanki yanıyorum cocuk dıye ALLAH dusmanıma bıle vermesın bu sorunu
kızlar herkese merhaba gben bugün sonucumu aldım sonuç 73 ancak 2 gün sonra yeniden tahlil yapılacak...şu an çok mutluyum hala gözyaşlarıma hakim olamıyorum...Allah herkese böle bir duyguyu nasip etsin...Sizce değerim iyi mi??yorumlarınızı bekliyorum..
canım değerin gayet iyi,artık rahatla biraz lütfen.bak böyle huzursuz davranarak bebişinide üzme annesi...şimdiden tebrikler canım,Allah kucağınada almayı Nasip Etsin İnşallah..
kızlar herkese merhaba gben bugün sonucumu aldım sonuç 73 ancak 2 gün sonra yeniden tahlil yapılacak...şu an çok mutluyum hala gözyaşlarıma hakim olamıyorum...Allah herkese böle bir duyguyu nasip etsin...Sizce değerim iyi mi??yorumlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?