herseyın haytırlısını isteyın lutfenn..körü körune deil hayırlııs olsun.başka cıkmazlar yaratmasın allah.olur bakalım.olmöazsa da yapcak bısey yokkk.hayırlısı olsun deyın lutfennn
Verebilirsin cnm 11.gun insallah hayirli sonuclarrselam arkadaşlar yine kendime hakim olamadımve aranızdayım.arkadaşalar 11.gün kan versem sonuç güvenilirmi acaba.şimdi niye bir gün daha sabredemiyorsun diyorsunuzdur şöyle anlatayım zonguldakın küçük bir ilçesinde öğretmenim ve şimdiye kadar raporluydum burası küçük yer mutlaka duyulmuştur tüp bebek meselesi asla gocunmuyorum yada utanmıyorum ama kesin bişeyler belliolmadıkça kimseyle karşılaşmak istemiyorum.en azından öğrenenbilsem diye düşünüyorum
Pozitife dönmez mi benim acaba?Ben 11. Gun yaptirdim kan testi megatif yani belli oluyor 11. Gun
Az çok fikir veriyor maalesef.üçüncü gün embriyosu ise olabilirPozitife dönmez mi benim acaba?
3. Gün embriyo ve dondurulmuşAz çok fikir veriyor maalesef.üçüncü gün embriyosu ise olabilir
Merhaba ben de aşılama yaptırdım bugün aşılama günü dahil 11.gündü ve test 1.20 den küçük çıktı doktor 14.günü bekle dedi pozitif dönme ihtimali varmı ki bu değerde acabaAz çok fikir veriyor maalesef.üçüncü gün embriyosu ise olabilir
inşallah olur canım. Valla ne desem yalan olur şimdi. Ama hazırlıkli olmakta fayda var. Negatifi görünce yıkıldım .Olumsuz sonuçlanacağına dair isaretler olmasına rağmen umut ettim. Belki de duygusallıktan saçmalıyorum .Siz bana bakmayınMerhaba ben de aşılama yaptırdım bugün aşılama günü dahil 11.gündü ve test 1.20 den küçük çıktı doktor 14.günü bekle dedi pozitif dönme ihtimali varmı ki bu değerde acaba
Sizinde mi 3. Gün embriyoMerhaba ben de aşılama yaptırdım bugün aşılama günü dahil 11.gündü ve test 1.20 den küçük çıktı doktor 14.günü bekle dedi pozitif dönme ihtimali varmı ki bu değerde acaba
Hayır benimki aşılama sadece ilk defa yaptırdık çok umutluydum ama işte olmadıSizinde mi 3. Gün embriyo
Olur inşallah erken sayılır .Yine de hazırlıklı olmakta yarar var.insallah kismet olmuştur3. Gün embriyo ve dondurulmuş
Açıkçası bende bugünden beri ağlıyorum gözlerim yanıyor şuan resmen ama doktor da kafamı karıştırıyor insanda bi acaba olmuyor değilinşallah olur canım. Valla ne desem yalan olur şimdi. Ama hazırlıkli olmakta fayda var. Negatifi görünce yıkıldım .Olumsuz sonuçlanacağına dair isaretler olmasına rağmen umut ettim. Belki de duygusallıktan saçmalıyorum .Siz bana bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?