Transferin 12. Gününde hcg 14.70 cıktı böyle olup saglikli ilerleyen var mi acaba?

carpediem69

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
134
66
298
ankara
21 agustosta transfer oldum 10. Gün 7.65
12. Gunde 14.70 cikti doktorum ilaclari birakmami ve pazartesi tekrar kan vermemi soyledi
Degerlerim 12. Gune gore cok dusuk bnde biliyorum ama boyle olup devam eden var mi ilaclari birakmali miyim birakmak istemiyorum cunku ltfn yardim edin

2 eylulde 14.70 cikan bhcg
4 eylul de 32.36 cikti duzenli artis devam ediyor ama yine de cok dusuk ilginc bir durum yasiyorum caktirmadan doguracam ben bu cocugu 😁

Son düzenleme:
12. Gunde 14.70 cikti doktorum ilaclari birakmami ve pazartesi tekrar kan vermemi soyledi
Degerlerim 12. Gune gore cok dusuk bnde biliyorum ama boyle olup devam eden var mi ilaclari birakmali miyim birakmak istemiyorum cunku ltfn yardim edin
Doktorun ilaci birak diyorsa vardir bir bildigi canim. 2 gunde degerin yukselmis umarim saglikli bir gebeliğin olur 🙏

Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah inşallah yüzünüzü güldürür değerin 2 günde güzel yükselmiş aslında inşallah düzenli artış devam eder canım dualarım seninle

Aynı değerlerle ben kimyasal gebelik yaşamıştım, ama sizinki belki farklıdır. Sağlıklı gebeliğiniz olsun umarım 🙏🏻

Sali gunu beta hcg 6750 idi ankarada kucuk bir kese gorundu dr sagliksz dedi yine takip edelim dedi fakat yasadigim yerde iki kez gttim dr kese gorunmedi beta yukseliyor fakat kese muamma simdilik canim sıkkın hem ortada kaldim hem arada kaldim hayirlisi olsun bklemedeyim bakalim

Ohhh çok mutlu oldum aynı durum bende de var böyle şeyler öyle umut oluyor ki.
10. Gün 19.92
12. Gün 36.98 benim de
Dr ne dedi benimki sagliksiz diyip kestirip atti bugunlere geldik bakalik insallh devami gelir
Sizinkide katlaniyor gun asiri olcturun bn toplmda 7-8 kere baktrdim insallah guzel donuclar alirsiniz

Dr ne dedi benimki sagliksiz diyip kestirip atti bugunlere geldik bakalik insallh devami gelir
Sizinkide katlaniyor gun asiri olcturun bn toplmda 7-8 kere baktrdim insallah guzel donuclar alirsiniz
Dr bana ara değer dedi ilaçlara devam iki günde bir kan ver dedi. Peki sizin bu günlerde sancınız oldu mu benim adet olacakmışım gibi sancım var

Benim dr ilaclari birak demisti :))
Evet oldu yaa her sancida kontrole gidiyodum acaba kanamam mi var diye ve 2-3 gece sanciyla uyandim sanci herkeste olmus okudugum yirumlara gore hayirlisi olsun kucahibada al insallah canim

Back
X