- Konu Sahibi carpediem69
-
Doktorun ilaci birak diyorsa vardir bir bildigi canim. 2 gunde degerin yukselmis umarim saglikli bir gebeliğin olur21 agustosta transfer oldum 10. Gün 7.65
12. Gunde 14.70 cikti doktorum ilaclari birakmami ve pazartesi tekrar kan vermemi soyledi
Degerlerim 12. Gune gore cok dusuk bnde biliyorum ama boyle olup devam eden var mi ilaclari birakmali miyim birakmak istemiyorum cunku ltfn yardim edin
Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah inşallah yüzünüzü güldürür değerin 2 günde güzel yükselmiş aslında inşallah düzenli artış devam eder canım dualarım seninle21 agustosta transfer oldum 10. Gün 7.65
12. Gunde 14.70 cikti doktorum ilaclari birakmami ve pazartesi tekrar kan vermemi soyledi
Degerlerim 12. Gune gore cok dusuk bnde biliyorum ama boyle olup devam eden var mi ilaclari birakmali miyim birakmak istemiyorum cunku ltfn yardim edin
Teşekkür ederim insallahhRabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah inşallah yüzünüzü güldürür değerin 2 günde güzel yükselmiş aslında inşallah düzenli artış devam eder canım dualarım seninle
Teşekkür ederim saolun inşallahRabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah inşallah yüzünüzü güldürür değerin 2 günde güzel yükselmiş aslında inşallah düzenli artış devam eder canım dualarım seninle
Teşekkür ederim cevabin için hayirlisi olsunAynı değerlerle ben kimyasal gebelik yaşamıştım, ama sizinki belki farklıdır. Sağlıklı gebeliğiniz olsun umarım
Güzel haberlerinizi bekliyorumTeşekkür ederim insallahh
Insallah saolunDoktorun ilaci birak diyorsa vardir bir bildigi canim. 2 gunde degerin yukselmis umarim saglikli bir gebeliğin olur
Merhaba sonucunuz ne oldu?Insallah saolun
negatif galba yoksa yazardıMerhaba sonucunuz ne oldu?
Negatif degil canim yazdim ana sizi ekleyemeyi beceremedimnegatif galba yoksa yazardı
Cnm negatif değil son güncel durumu anlattim fakat sizi eklemeyi beceremedimMerhaba sonucunuz ne oldu?
Ohhh çok mutlu oldum aynı durum bende de var böyle şeyler öyle umut oluyor ki.Cnm negatif değil son güncel durumu anlattim fakat sizi eklemeyi beceremedim
Dr ne dedi benimki sagliksiz diyip kestirip atti bugunlere geldik bakalik insallh devami gelirOhhh çok mutlu oldum aynı durum bende de var böyle şeyler öyle umut oluyor ki.
10. Gün 19.92
12. Gün 36.98 benim de
Dr bana ara değer dedi ilaçlara devam iki günde bir kan ver dedi. Peki sizin bu günlerde sancınız oldu mu benim adet olacakmışım gibi sancım varDr ne dedi benimki sagliksiz diyip kestirip atti bugunlere geldik bakalik insallh devami gelir
Sizinkide katlaniyor gun asiri olcturun bn toplmda 7-8 kere baktrdim insallah guzel donuclar alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?