Transferin 2. Günü olumsuzlk

Iremmm45

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2020
17
6
6
37
Merhaba arkadaşlar ;
Doğru yerde mi actm bilmiyorum ama lütfen yanlışsa da hoşgörün.pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer oldm eve geldm herşey çok iyiyken ikinci gün sabah kabız oldm ister istemez WC git gel bekle baya stres oldum ve doktorumun önerisi ile lavman yaptm .sonrasında beni bir umutsuzluk kapladı birçok yazı okudum kabızlık tutunmaya engel mi lütfen bana yardımcı olun ilk transferm bu.sonraki günler kayısı ile durumu çözdm ancak günlerim gecmior sanki ikinci gün bana tutunamadı embriyom gbi hissediyorum çok endişeliyim nolur bana yorum yapın arkadaşlar buna çok ihtiyacm var.🥺🥺

Merhaba arkadaşlar ;
Doğru yerde mi actm bilmiyorum ama lütfen yanlışsa da hoşgörün.pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer oldm eve geldm herşey çok iyiyken ikinci gün sabah kabız oldm ister istemez WC git gel bekle baya stres oldum ve doktorumun önerisi ile lavman yaptm .sonrasında beni bir umutsuzluk kapladı birçok yazı okudum kabızlık tutunmaya engel mi lütfen bana yardımcı olun ilk transferm bu.sonraki günler kayısı ile durumu çözdm ancak günlerim gecmior sanki ikinci gün bana tutunamadı embriyom gbi hissediyorum çok endişeliyim nolur bana yorum yapın arkadaşlar buna çok ihtiyacm var.🥺🥺
Tutunacağı varsa tutunur canım bir etkisi olduğunu sanmıyorum

Kabızlığın engel olacağını sanmıyorum ama ıkınmamaya çalışırsanız iyi olur

Kabızlığın engel olacağını sanmıyorum ama ıkınmamaya çalışırsanız iyi olur
Merhaba öğün malesef bunun farkında değildim bilmiyordum üç saat sonrasında ilaç kullandıktan sonra ikinmadm WC de çok zaman bekleyince moralim bozuldu :/ şuan kayısı ile durumu çözdm ama çok endiseliyim

Merhaba öğün malesef bunun farkında değildim bilmiyordum üç saat sonrasında ilaç kullandıktan sonra ikinmadm WC de çok zaman bekleyince moralim bozuldu :/ şuan kayısı ile durumu çözdm ama çok endiseliyim
Dünü düşünerek kendinize önümüzdeki 10 günü de zehir etmeyin.
Tamamen nasip işi bu, pgtden sağlıklı gelmiş 5aa embriyonun tutmadığı da oluyor, 3bb embriyonun tuttuğu da oluyor.
Kafanızı daha fazla bulandırmayın.
Rahminize yerleştirilmiş bir embriyo var neticede.
Test gününe kadar bi şekilde kafanızı bu düşünceden uzak tutmanız lazım.

Dünü düşünerek kendinize önümüzdeki 10 günü de zehir etmeyin.
Tamamen nasip işi bu, pgtden sağlıklı gelmiş 5aa embriyonun tutmadığı da oluyor, 3bb embriyonun tuttuğu da oluyor.
Kafanızı daha fazla bulandırmayın.
Rahminize yerleştirilmiş bir embriyo var neticede.
Test gününe kadar bi şekilde kafanızı bu düşünceden uzak tutmanız lazım.
Teşekkür ederim haklısınız belkide iki gündür bunu dusunuyorum

Teşekkür ederim haklısınız belkide iki gündür bunu dusunuyorum
E tabi insan ister istemez düşünüyor haklısınız inşallah pozitif sonuçlanır.
Ama tutmamış olsa da sebebinin kabızlık olma ihtimali çok düşük kendinizi suçlamayın.
Ben arkadaşımla bir hafta arayla transfer olmuştum
O test gününe kadar tuvalet harici kalkmadı tutmadı.
Ben ikinci gün çalışmaya başladım ikiz tuttu.
Nasip tamamen.
Çok düşünmeyin, olumsuz şeyleri kafanızdan uzaklaştırın, sevdiğiniz şeyleri yapın bu süreçte.
Saracak bi dizi bulun, kitap okuyun mesela.
Ben o ara kore dizilerine sarmıştım aklım sürekli onlarla meşguldü 🙈

E tabi insan ister istemez düşünüyor haklısınız inşallah pozitif sonuçlanır.
Ama tutmamış olsa da sebebinin kabızlık olma ihtimali çok düşük kendinizi suçlamayın.
Ben arkadaşımla bir hafta arayla transfer olmuştum
O test gününe kadar tuvalet harici kalkmadı tutmadı.
Ben ikinci gün çalışmaya başladım ikiz tuttu.
Nasip tamamen.
Çok düşünmeyin, olumsuz şeyleri kafanızdan uzaklaştırın, sevdiğiniz şeyleri yapın bu süreçte.
Saracak bi dizi bulun, kitap okuyun mesela.
Ben o ara kore dizilerine sarmıştım aklım sürekli onlarla meşguldü 🙈

Merhaba evet ister istemez düşünüyorum bende bugün dizi izlemeye basladm aslnda bende çalışıyorum ama yıllık izne çıktım transferden dolayı ister istemez cnm skldi bu durumu yasayinca umarm benimde tutar çok sevindm size de hayırlısı olsn inşallah😇

Back
X