- 11 Mayıs 2024
- 129
- 41
- 18
- 25
- Konu Sahibi birmasummormenekse11
Merhaba tekrardan progesteronunuz kaç çıktı ya benim yumurta döneminde 1.7 çıktı normalmi buÇok teşekkür ederim canım 9 gün çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tekrardan progesteronunuz kaç çıktı ya benim yumurta döneminde 1.7 çıktı normalmi buÇok teşekkür ederim canım 9 gün çıktı
Merhaba, erkek faktörü var mıydı ?Merhabalar evet çok şükür dün kan verdim pozitif çıktı Salı günü test günüm tekrar vericem inş Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Hayır eşimde problem yok bende polikistikover vardı ilk denemede Serdar hocada tuttu ama boş gebelikle sonlandı 3 ay sonra tekrar gidicez nasipseMerhaba, erkek faktörü var mıydı ?
Serdar hocanın kendi kliniği mi var ? Medicalparkın labını mı kullanıyor
Seninle burada yazışmıştık canım . Benim de tuttu beta arttı keseyi de gördük ama kalp atımı için gittiğimizde gelişiminin geriden geldiğini söyledi doktor . Biraz bekledik düzelme olmayınca kürtaj oldum malesefki ..Hayır eşimde problem yok bende polikistikover vardı ilk denemede Serdar hocada tuttu ama boş gebelikle sonlandı 3 ay sonra tekrar gidicez nasipse
Çok geçmiş olsun tekrar başladınız mı tedaviyeSeninle burada yazışmıştık canım . Benim de tuttu beta arttı keseyi de gördük ama kalp atımı için gittiğimizde gelişiminin geriden geldiğini söyledi doktor . Biraz bekledik düzelme olmayınca kürtaj oldum malesefki ..
Merhaba evet tekrar transfer oldum şu an hamileyim . :)Çok geçmiş olsun tekrar başladınız mı tedaviye
Siz başladınız mı tedaviyeÇok geçmiş olsun tekrar başladınız mı tedaviye
Ay çok sevindim bende yeni transfer oldum 8 Eylül test tarihim kaç aylık oldu rabbim kuvagına almayı nasip etsin banada dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuşSiz başladınız mı tedaviye
Bugün 14 hafta oldu tamAy çok sevindim bende yeni transfer oldum 8 Eylül test tarihim kaç aylık oldu rabbim kuvagına almayı nasip etsin banada dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş![]()
2 tane sizinBugün 14 hafta oldu tamTabiki ederim inşallah pozitiftir hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız . Kaç embriyo transfer edildi
Benim de 2 idi . 1 tanesi kendi içinde ikiye bölündü2 tane sizin
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş canımBenim de 2 idi . 1 tanesi kendi içinde ikiye bölündüSonra o bölünen bebeklerin kalbi durdu . Şu an tek bebekle devam ediyorum
![]()
Amin inş canımRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş canım