- Konu Sahibi marskizili
-
Umarım olumlu sonuçlanır güzel haberi alırsın, benim bu 4. Denemem. 3 yaşında bir oğlum var, tekrar denemeye karar verdik. Diğer denememde bel ağrım vardı olumlu olmuştu.Ben varımbugün ikinci günüm benim de ama belirti aramayın bence 6. Denemem hepsinde de belirti vardı sadece birinde gebelik oluştu
Hadi inşallah :)Ev
Umarım olumlu sonuçlanır güzel haberi alırsın, benim bu 4. Denemem. 3 yaşında bir oğlum var, tekrar denemeye karar verdik. Diğer denememde bel ağrım vardı olumlu olmuştu.
Ev
3. Gün embriyosu mu 5. Gün mü yapıldı?Hadi inşallah :)
Umarım olumlu sonuçlanır güzel haberi alırsın, benim bu 4. Denemem. 3 yaşında bir oğlum var, tekrar denemeye karar verdik. Diğer denememde bel ağrım vardı olumlu olmuştu.
Günlük yemeğinizi temizliğini yaptınız öyle mi?Normal hayatina devam et bence ben oyle yaptim. Hic birseyi degistirmedim ozel hic bisey yapmadim
Günlük yemeğinizi temizliğini yaptınız öyle mi?
Sizi gercekten tebrik ediyorum, akışına bırakmak en güzeli nasipse oluyor zaten ..Ikinci gunu gezmeye gittim. Metro otobus kullandim. Cam sildim.perde taktim. Hic yatmadim. Doktorum istersen basket maci bile yapabilirsin demisti. Ha bide ilk 10 gun icinde miting gibi biseye ayrica eglence mekanina gidip oynadim yani
Tabi ben bu kadarını da yapamazdım sanırımIkinci gunu gezmeye gittim. Metro otobus kullandim. Cam sildim.perde taktim. Hic yatmadim. Doktorum istersen basket maci bile yapabilirsin demisti. Ha bide ilk 10 gun icinde miting gibi biseye ayrica eglence mekanina gidip oynadim yani
Ikinci gunu gezmeye gittim. Metro otobus kullandim. Cam sildim.perde taktim. Hic yatmadim. Doktorum istersen basket maci bile yapabilirsin demisti. Ha bide ilk 10 gun icinde miting gibi biseye ayrica eglence mekanina gidip oynadim yani
Öncelikle sağsalim kucağınıza almayı diler, hayırlı evlat olmasını allahtan sizin adınıza diliyorum. Benim transferim 29 unda oldu 3. Gün embriyosu,2 adetSonuç ne oldu peki ilk denemenizmydi kaçıncı gün embriyosuydu
Sonuç ne oldu peki ilk denemenizmydi kaçıncı gün embriyosuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?