Transferin 4. Günü

marskizili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
101
24
98
Belçika
Merhaba arkadaşlar, bugün transferin 4. Günü. İlk 3 gün olan kasık ağrılarım var şişkinliğim bugün yok. Bu bekleyiş sıkıntılı bildiğiniz gibi. Varsa deneyimlerinizi okumak isterim

Ben varım bugün ikinci günüm benim de ama belirti aramayın bence 6. Denemem hepsinde de belirti vardı sadece birinde gebelik oluştu

Ev
Ben varım bugün ikinci günüm benim de ama belirti aramayın bence 6. Denemem hepsinde de belirti vardı sadece birinde gebelik oluştu
Umarım olumlu sonuçlanır güzel haberi alırsın, benim bu 4. Denemem. 3 yaşında bir oğlum var, tekrar denemeye karar verdik. Diğer denememde bel ağrım vardı olumlu olmuştu.

Bu 4 gun bıyunca yattım genelde şimdi hiç bir belirti hissetmiyorum sanki adetim bitmiş gibiyim , tabi bu his bugün oluştu

Ikinci gunu gezmeye gittim. Metro otobus kullandim. Cam sildim.perde taktim. Hic yatmadim. Doktorum istersen basket maci bile yapabilirsin demisti. Ha bide ilk 10 gun icinde miting gibi biseye ayrica eglence mekanina gidip oynadim yani
Sizi gercekten tebrik ediyorum, akışına bırakmak en güzeli nasipse oluyor zaten ..

Ikinci gunu gezmeye gittim. Metro otobus kullandim. Cam sildim.perde taktim. Hic yatmadim. Doktorum istersen basket maci bile yapabilirsin demisti. Ha bide ilk 10 gun icinde miting gibi biseye ayrica eglence mekanina gidip oynadim yani

Sonuç ne oldu peki ilk denemenizmydi kaçıncı gün embriyosuydu

2. Denemem 27 haftadayim
Ilk denemem de tutmustu 8
Haftada kalbi durdu saglik gebelikmis dedik. Onda da ev tasimistim ona ragmen tuttu yani. Sonrasinda ilk gebeliklerde dusuk yada kalp durmasi olmasi olagan bir durum zaten.
5. Gun emriyosu 2 transfer ikiside ikisinde de tek tuttu ilk taze 2. Donmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…