- Konu Sahibi marskizili
-
Hayırlısı allahtan şimdi ne güzel içinizde hissedebişiyosunuz, ne mutlu size. Kavuşacağınız günü bekleyin , allah buyuk2. Denemem 27 haftadayim
Ilk denemem de tutmustu 8
Haftada kalbi durdu saglik gebelikmis dedik. Onda da ev tasimistim ona ragmen tuttu yani. Sonrasinda ilk gebeliklerde dusuk yada kalp durmasi olmasi olagan bir durum zaten.
5. Gun emriyosu 2 transfer ikiside ikisinde de tek tuttu ilk taze 2. Donmus
Öncelikle sağsalim kucağınıza almayı diler, hayırlı evlat olmasını allahtan sizin adınıza diliyorum. Benim transferim 29 unda oldu 3. Gün embriyosu,2 adet
İnş, ben 17. Gunde oldum. Benim oğlum 3. Gun embrıyosuydu ve tek yerleştirmişlerdi. Sabretmekten başka çaremizyokİnşAllah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimrabbim hepimize nasip etsin inşAllah benimde 3.gün embriyosu tek 3.günde şans nedir acaba biliyormusunuz adetin 15.gününde transfer oldum siz ?
İnş, ben 17. Gunde oldum. Benim oğlum 3. Gun embrıyosuydu ve tek yerleştirmişlerdi. Sabretmekten başka çaremizyok
Bu arada geceleri çok ateş basması oluuo normal mi?
Ateş basıyo sonra birden üşüme bir de geceleri bacaklarım ağrıyo!! Ateş basması normal mi acaba yaa? Yoksa tutmadğına mı işaretBendede oluyor canım transferden
Önce çok oluyordum bir anda terliyordum bakalım bugün ilk günü ağrım var yarın neler olcak
Ateş basıyo sonra birden üşüme bir de geceleri bacaklarım ağrıyo!! Ateş basması normal mi acaba yaa? Yoksa tutmadğına mı işaret
Pardon 2 tane yerleştirildiAteş basması tutma dye biliyorum ama ilaçlardan değilse tutmuş olabilr bugün kaçıncı gündü birde transfer günü ve sonrası hep düz mü yattın sağa sola döndünmü
Pardon 2 tane yerleştirildi
Ben yurt dışında yaşıyorum, 4. Denemem olduğu için ve yaş 32Bana yaştan ötürü tek embryo koydular canım
Ben yurt dışında yaşıyorum, 4. Denemem olduğu için ve yaş 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?