Transferin 4. Günü

Hayırlısı allahtan şimdi ne güzel içinizde hissedebişiyosunuz, ne mutlu size. Kavuşacağınız günü bekleyin , allah buyuk

İnşAllah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşAllah benimde 3.gün embriyosu tek 3.günde şans nedir acaba biliyormusunuz adetin 15.gününde transfer oldum siz ?

İnşAllah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim hepimize nasip etsin inşAllah benimde 3.gün embriyosu tek 3.günde şans nedir acaba biliyormusunuz adetin 15.gününde transfer oldum siz ?
İnş, ben 17. Gunde oldum. Benim oğlum 3. Gun embrıyosuydu ve tek yerleştirmişlerdi. Sabretmekten başka çaremizyok

Hadi ya canım ne güzel sabretmekten başka çare yok canım aynen rabbim yardımcımız olsun

Bendede oluyor canım transferden
Önce çok oluyordum bir anda terliyordum bakalım bugün ilk günü ağrım var yarın neler olcak

Ateş basması tutma dye biliyorum ama ilaçlardan değilse tutmuş olabilr bugün kaçıncı gündü birde transfer günü ve sonrası hep düz mü yattın sağa sola döndünmü

Bana yaştan ötürü tek embryo koydular canım

4denemede tutmama sebebi nedir söylüyorlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…