• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 5. Günü negatif olup pozitife dönenler ?

Sanırım 8. gün olması lazım o zaman. Umudunuzu yitirmeyin daha erken çünkü inşallah vardır . 4. Gün embriyosu hakkında bilgi sahibi değilim acıkcası ama en az 10 11gün gecmeli istersenız gebelik testi koyulasmasını takip edin iki gün tekrar kan verene kadar. Umarım güzel sonuclanır 🙏
Sanırım 8. gün olması lazım o zaman. Umudunuzu yitirmeyin daha erken çünkü inşallah vardır . 4. Gün embriyosu hakkında bilgi sahibi değilim acıkcası ama en az 10 11gün gecmeli istersenız gebelik testi koyulasmasını takip edin iki gün tekrar kan verene kadar. Umarım güzel sonuclanır 🙏
Merhaba bugün yine kan verdim 12 çıktı ama sevinemiyorum bile çok düşük

Maddi manevi kendini toparladıgın an yine başlarsın belki üzülme demeyeceğim hiç elde değil.. ama burda ne mucizevi hikayeler okuduk asla pes etme
Bugünü hiç yaşamamayı isterdim, inançlı biriyim, vardır her işte bir hayır diyorum ama içim o kadar çok acıyor ki :( inşallah senin bebeğin içinde büyümeye devam eder, sağlıkla kucağına alırsın, amin

Bugünü hiç yaşamamayı isterdim, inançlı biriyim, vardır her işte bir hayır diyorum ama içim o kadar çok acıyor ki :KK43: inşallah senin bebeğin içinde büyümeye devam eder, sağlıkla kucağına alırsın, amin
Herkesin imtihanı farklı bu dünyada ama evlat hasreti bambaşka bir şey…ama ben inanıyorum bir gün buraya siz de oldu diye yazacaksınız inşallah…teşekkür ederim güzel dileklerin için amin canım sağ olasın 💕

Canım merhaba, Ben 5. gün erken gebelik testinde öğrendim ama öyle hemen pat diye ikinci çizgi çıkmadı. İlk başta baktım tek çizgi acaba negatif mi diye üzüldüm baya, sonra aradan 15 20 dk geçti testi çöpe atacaktım bir baktım ikinci çizgi çıkmış kafam karıştı, sonra bir test daha yaptım hemen onda da ikinci çizgi 15 20 dk sonra çıktı. Ertesi gün yani 6. gün kan verdim beta hcg 16 çıktı. Demek ki 5. gün 10 falandı max beta. Bundan önceki gebeliğimde de 7. gün çıkmıştı erken gebelik testinde. Yani ikisini kıyaslarsak tamamen tutunma günü ile alakalı seninki belki geç tutundu canım hemen üzülme testi bugün akşama doğru tekrarla yine negatif alırsan yarın bir kez daha yap. 10. gün bile negatif olup 12. gün kanda 5 10 gibi değerlerle öğrenen var.
Merhaba 5. Güne kadar olan süreçte tutunma ile ağrı sızı olup hissettirdi mi

Merhaba 5. Güne kadar olan süreçte tutunma ile ağrı sızı olup hissettirdi mi
Selamlar ben 7 ekimde transfer oldum transfer günü itibariyle inanılmaz gaz sancısı çekiyorum 2. Günü batmalarım oldu 3. Günü de sırt ve bel ağrıları eşlik etti yarın ne olacak bilemiyorum kabız değilim ama karnım taş gibi şiş sürekli bir hareketlilik var kendimi umutlandırmak istemiyorum çünkü bi an da bu kadar çok belirti yaşamak tamamen ilaçların etkisidir diye düşünüyorum dondurulmuş 4. Gün tek embriyo

Selamlar ben 7 ekimde transfer oldum transfer günü itibariyle inanılmaz gaz sancısı çekiyorum 2. Günü batmalarım oldu 3. Günü de sırt ve bel ağrıları eşlik etti yarın ne olacak bilemiyorum kabız değilim ama karnım taş gibi şiş sürekli bir hareketlilik var kendimi umutlandırmak istemiyorum çünkü bi an da bu kadar çok belirti yaşamak tamamen ilaçların etkisidir diye düşünüyorum dondurulmuş 4. Gün tek evde Test yapmayı ne zamam planlıyorsunuz.
Bir de göğüslerde yanma şişlik var mı.
Sürekli yatıyor musunuz

Cumartesi günü görümcemin nişanı var ve tüp bebek sürecinden hiç bir aile fertlerimizin haberi yok o yüzden cumartesi günü sabah erken gebelik testi yapmayı planlıyorum silik çizgi bi durum olursa böyle bi durum olabilir diye onlara söylemem gerekiyor yoksa bütün misafir telaşı ağır işleri benim yapmam gerekecek ama negatif te çıkabilir erken sonuçta çok kararsızım açıkçası napsam bilemediğim bir süreç göğüslerimde ellerimle bastırmadığım sürece bir ağrı ya acı yok ama dolgunlaşma var regl tarihim de cumartesi günü o yüzden olumlu bir belirti olarak görüp heyecanlanmak istemiyorum

Cumartesi günü görümcemin nişanı var ve tüp bebek sürecinden hiç bir aile fertlerimizin haberi yok o yüzden cumartesi günü sabah erken gebelik testi yapmayı planlıyorum silik çizgi bi durum olursa böyle bi durum olabilir diye onlara söylemem gerekiyor yoksa bütün misafir telaşı ağır işleri benim yapmam gerekecek ama negatif te çıkabilir erken sonuçta çok kararsızım açıkçası napsam bilemediğim bir süreç göğüslerimde ellerimle bastırmadığım sürece bir ağrı ya acı yok ama dolgunlaşma var regl tarihim de cumartesi günü o yüzden olumlu bir belirti olarak görüp heyecanlanmak istemiyorum
Merhabalar erken gebelik testi yapmayın bence çünkü hem 4. Gün embriyosu hemde çok erken bir tarih 5. Gün için kanda bir ihtimal çıkar ama idrarda çıkmaz bu sefer varsa da negatif çıkarsa boşuna üzülmüş olursunuz bence nişana da gitmeyin sonuçta eşiniz biliyor hastalık bahanesiyle evde yatabilirsiniz bu süreçte hiç birşey sizden ve bebekten kıymetli değil🥰

Nişana gitmeme ihtimaliniz varsa çok iyi olur. Veya gidip çok hasta olduğunuzu söyleyin maske falan takın erken kaçın. Ay ilk transferimde 3.gününde görümcemin oğlunun d.günü vardı inanın heekes biliyor aile içinde benim durumumu ama o anda o heyecanla kimse beni düşünmedi. Diğer misafirler de bilmediğiden yardım etsen bir dert etmesen ayrı dert mecbur kalktım ama inanılmaz yoruldum... Bilmelerine rağmen beni unuttular kimse sen dur demedi...Kötü örnek olsun diye demiyorum lütfen bir yalan uydurun çünkü yorulmamanız iyi olur bence. Gerçi tutacağı varsa tutuyor ama her türlü... Yani siz test yapıp hamileyim deseniz de onlar kendi heyecanlarından sizi unuturlar

Nişana gitmeme ihtimaliniz varsa çok iyi olur. Veya gidip çok hasta olduğunuzu söyleyin maske falan takın erken kaçın. Ay ilk transferimde 3.gününde görümcemin oğlunun d.günü vardı inanın heekes biliyor aile içinde benim durumumu ama o anda o heyecanla kimse beni düşünmedi. Diğer misafirler de bilmediğiden yardım etsen bir dert etmesen ayrı dert mecbur kalktım ama inanılmaz yoruldum... Bilmelerine rağmen beni unuttular kimse sen dur demedi...Kötü örnek olsun diye demiyorum lütfen bir yalan uydurun çünkü yorulmamanız iyi olur bence. Gerçi tutacağı varsa tutuyor ama her türlü... Yani siz test yapıp hamileyim deseniz de onlar kendi heyecanlarından sizi unuturlar
Gitmemezlik yapamam görümcem benim için çok kıymetli çünkü eşimle görümcem sayesinde tanıştım küçükken görümceme ben bakıyordum onun vesilesiyle tanıştık kız kardeşim gibi kuaföre gidicem sabah kuaförden direk nişan yerine geçicem hiç eve vs iş yapacağım bi yere uğramayacağım ameliyat oldum demeyi düşünüyoruz oturduğum yerden kalkmamak için Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağ Salim güzel bi şekilde atlatırım bu süreci bebeğim benimledir

Gitmemezlik yapamam görümcem benim için çok kıymetli çünkü eşimle görümcem sayesinde tanıştım küçükken görümceme ben bakıyordum onun vesilesiyle tanıştık kız kardeşim gibi kuaföre gidicem sabah kuaförden direk nişan yerine geçicem hiç eve vs iş yapacağım bi yere uğramayacağım ameliyat oldum demeyi düşünüyoruz oturduğum yerden kalkmamak için Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağ Salim güzel bi şekilde atlatırım bu süreci bebeğim benimledir
Maşallah sizin adınıza sevindim , çok iyi düşünmüşsünüz. İnşallah test gününüzde mutlu haberi alırsınız 🌼

Back
X