Transferin 6.gun hcg yapanlar bakabilir msnz

Yarın 7.günü oluyor transferin canm gecen hafta carsamva transfer oldu . Doktoruma attım cuma tekrar yap dedi 6.gün erken varsa bile çıkmaz dedi ama cuma kesinleşir artık dedi . Allah bullak oldum cnm hiç bilmiyorum 🥺🥺
Bence de daha erken üzüp moralini bozma sakın. Belki tutundu ve içinde 🥰 sen moralini bozarsan o da olumsuz etkilenir

çok sagol canım amiiiiinn inşalllaahhh,
bende muhtemelen ıkı gun ızın alıp işe döneceğim, masa başındayım zaten burda vakıt daha hızlı gecıyor :KK200:
çok streslı degılım bılmıyorum rahat hısseıdyorum hazıranda dıs gebelık gecırdım dogal yolla, belkı onunda etkısı vardır bılmıyorum,nasıp olursa Rabbim ol desin olacaktır teslim ettim kendimi
Stressiz olmak en iyisi canım yoksa bazen olacağı varsada olmuyor. Aynen öyle nasipse zaten olacak hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin Allah 🙏🌸

Merhaba hanımlar benimde bugün 7.günüm cok merak ediyorum baktırıp baktırmamak icin gecmiyor günler :( Bende hic belirti yok sadece bu sabah yogun bi akıntı basladı iyice modumu düsürdü bu durumda

Merhaba hanımlar benimde bugün 7.günüm cok merak ediyorum baktırıp baktırmamak icin gecmiyor günler :KK43: Bende hic belirti yok sadece bu sabah yogun bi akıntı basladı iyice modumu düsürdü bu durumda
Belirtisi olan da sevinemiyor ki ilaçlardandır diye. Günler desen geçmek bilmiyor. üzülmeyelim mecbur beklemeye devam

Back
X