Transferin 6. Günü evde negatif görüp sonra pozitiflesen var mi?

Yaa cok sevindim inşallah güzel bir şekilde ilerler sonucunuz
Çok teşekkürler:) Doktorumla konuştum cok erken yaptırmissin dedi. O yüzden idrara cok daha erken çıkması cok düşük bi ihtimal sizde moralinizi bozmayin lütfen. Ins hayırlı sonuçlar aliriz

Çok teşekkürler:) Doktorumla konuştum cok erken yaptırmissin dedi. O yüzden idrara cok daha erken çıkması cok düşük bi ihtimal sizde moralinizi bozmayin lütfen. Ins hayırlı sonuçlar aliriz
İnşallah kan gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum cok kötü etkileniyorum çünkü

Merhaba sonucunuz nasıl ilerledi

Bugün transferimin 6. Günü evde test yaptım negatif çıktı cok mu erken yaptım daha önce yaşayanlarvar mi? (5. gün embriyo transferi oldum)
Benkuzum yanımda tablet bakıyor sımdı teyzesi

Bende cuma transfer oldum bugün haftası 7 gün oldu az önce test yaptım tek çizgi umudum azaldı
Bende öyle düşündüğüm icin kan testi yaptım biraz iyi geldi:) ama aslinda bakarsan onun icin bile erkendi. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inş.. test günü ne zaman sızin

Bende öyle düşündüğüm icin kan testi yaptım biraz iyi geldi:) ama aslinda bakarsan onun icin bile erkendi. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inş.. test günü ne zaman sızin
12.günde çağırdı doktor çarşamba gğnü
Bende öyle düşündüğüm icin kan testi yaptım biraz iyi geldi:) ama aslinda bakarsan onun icin bile erkendi. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inş.. test günü ne

Hayirli sonuçlar alirsin inş. Idrar testinede takilma lütfen
Sağol canım size de hayırlı sonuçlar yine yarın yazarsınız iyi geceler

Yhaa maşallah Ben bide 8. Günümde kan testi yaptim 7. 65 cikti yarin esas test günüm bakalim.. Sizin ki nasil oldu ne zaman anladiniz
Bızde 8. Gün yaptırmıştık 178 cıkmıstı sonra yukseldı bır anlık oluyor yukselıs zaten öğle önce bu sayıyla öğle sonu 300 küsür gısmusrul

Bugün transferimin 6. Günü evde test yaptım negatif çıktı cok mu erken yaptım daha önce yaşayanlarvar mi? (5. gün embriyo transferi oldum)
9. Güne kadar hiç yükselmeyip negatif çıkıp o gün fırlayanlar çok fazla… hiç keyfini kaçırma olumsuz düşünme biraz daha sabret inşallah her şey istediğin gibi olur

9. Güne kadar hiç yükselmeyip negatif çıkıp o gün fırlayanlar çok fazla… hiç keyfini kaçırma olumsuz düşünme biraz daha sabret inşallah her şey istediğin gibi
11. Gün değerim 26.75 cikti 13.gun 52.65 15.gun yani bugün 30 inmiş maalesef olmadi

11. Gün değerim 26.75 cikti 13.gun 52.65 15.gun yani bugün 30 inmiş maalesef olmadi
Tekrar denersin bak arkadaşlarımız yazıyor ben hep okuyorum defalarca deniyorlar umutla kucakları doluyor bizim de dolacak Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…