Çok teşekkürler:) Doktorumla konuştum cok erken yaptırmissin dedi. O yüzden idrara cok daha erken çıkması cok düşük bi ihtimal sizde moralinizi bozmayin lütfen. Ins hayırlı sonuçlar alirizYaa cok sevindim inşallah güzel bir şekilde ilerler sonucunuz
İnşallah kan gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum cok kötü etkileniyorum çünküÇok teşekkürler:) Doktorumla konuştum cok erken yaptırmissin dedi. O yüzden idrara cok daha erken çıkması cok düşük bi ihtimal sizde moralinizi bozmayin lütfen. Ins hayırlı sonuçlar aliriz
Merhaba sonucunuz nasıl ilerlediMerhaba, bende yapmıştim söyledigm gibi cikmamisti dun yani (8) günüm kan testi verdim sonuc 7.65 cikti hemşire büyük ihtimal var dedi. 2 gün sonra test günüm bakalim artış olucak mi. Varsa da daha çok erken oldugu icin sizin de cikicagini sanmiyorm. Ins güzel sonuçlar alırsınız aliriz:)
Merhaba yarin test günüm henüz bisi öğrenemedim maalesefMerhaba sonucunuz nasıl ilerledi
BenBugün transferimin 6. Günü evde test yaptım negatif çıktı cok mu erken yaptımdaha önce yaşayanlarvar mi? (5. gün embriyo transferi oldum)
Yhaa maşallahBenkuzum yanımda tablet bakıyor sımdı teyzesi
Merhaba sonuç ne oldu acabaBazi arkadaşlar görmüş 6. Günlerinde o yüzden durduramadim kendimi ama maalesef
Hastaneye gidicegim güne kadar bidaha yapmayi düşünmüyorum
Merhaba yarin test günüm bekliyorum sabırsızlıklaMerhaba sonuç ne oldu acaba
Bende cuma transfer oldum bugün haftası 7 gün oldu az önce test yaptım tek çizgi umudum azaldıMerhaba yarin test günüm bekliyorum sabırsızlıkla
Bende öyle düşündüğüm icin kan testi yaptım biraz iyi geldi:) ama aslinda bakarsan onun icin bile erkendi. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inş.. test günü ne zaman sızinBende cuma transfer oldum bugün haftası 7 gün oldu az önce test yaptım tek çizgi umudum azaldı
12.günde çağırdı doktor çarşamba günüBende öyle düşündüğüm icin kan testi yaptım biraz iyi geldi:) ama aslinda bakarsan onun icin bile erkendi. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inş.. test günü ne zaman sızin
Hayirli sonuçlar alirsin inş. Idrar testinede takilma lütfen12.günde çağırdı doktor çarşamba günü
12.günde çağırdı doktor çarşamba gğnüBende öyle düşündüğüm icin kan testi yaptım biraz iyi geldi:) ama aslinda bakarsan onun icin bile erkendi. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inş.. test günü ne zaman sızin
Bende öyle düşündüğüm icin kan testi yaptım biraz iyi geldi:) ama aslinda bakarsan onun icin bile erkendi. Hepimiz güzel sonuçlar aliriz inş.. test günü ne
Sağol canım size de hayırlı sonuçlar yine yarın yazarsınız iyi gecelerHayirli sonuçlar alirsin inş. Idrar testinede takilma lütfen
Bızde 8. Gün yaptırmıştık 178 cıkmıstı sonra yukseldı bır anlık oluyor yukselıs zaten öğle önce bu sayıyla öğle sonu 300 küsür gısmusrulYhaa maşallahBen bide 8. Günümde kan testi yaptim 7. 65 cikti yarin esas test günüm bakalim.. Sizin ki nasil oldu ne zaman anladiniz
Benim dün 26.75 cikti pazartesi bidaha kan vericem umarim benim de yükselmiştirBızde 8. Gün yaptırmıştık 178 cıkmıstı sonra yukseldı bır anlık oluyor yukselıs zaten öğle önce bu sayıyla öğle sonu 300 küsür gısmusrul
Ins canım Allah hakkınız da hayırlısını versinBenim dün 26.75 cikti pazartesi bidaha kan vericem umarim benim de yükselmiştir
9. Güne kadar hiç yükselmeyip negatif çıkıp o gün fırlayanlar çok fazla… hiç keyfini kaçırma olumsuz düşünme biraz daha sabret inşallah her şey istediğin gibi olurBugün transferimin 6. Günü evde test yaptım negatif çıktı cok mu erken yaptımdaha önce yaşayanlarvar mi? (5. gün embriyo transferi oldum)
11. Gün değerim 26.75 cikti 13.gun 52.65 15.gun yani bugün 30 inmiş maalesef olmadi9. Güne kadar hiç yükselmeyip negatif çıkıp o gün fırlayanlar çok fazla… hiç keyfini kaçırma olumsuz düşünme biraz daha sabret inşallah her şey istediğin gibi
Ay merakla baktım son sayfaya olsun demekki zamanı degil inşallah tez zaman da nasip olur hüç canını sıkma11. Gün değerim 26.75 cikti 13.gun 52.65 15.gun yani bugün 30 inmiş maalesef olmadi
Tekrar denersin bak arkadaşlarımız yazıyor ben hep okuyorum defalarca deniyorlar umutla kucakları doluyor bizim de dolacak Allah’ın izniyle11. Gün değerim 26.75 cikti 13.gun 52.65 15.gun yani bugün 30 inmiş maalesef olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?