Transferin 6. Günü evde negatif görüp sonra pozitiflesen var mi?

Tekrar denersin bak arkadaşlarımız yazıyor ben hep okuyorum defalarca deniyorlar umutla kucakları doluyor bizim de dolacak Allah’ın izniyle
Daha ilk negatif sonuçta gücüm kalmadi ne zaman denerim hiç bilmiyorum.. inşallah güzel sonuçlar alirsiniz sizler

Benim bugün 7. Günüm cuma günü testim var Allah nasip eder inşallah
İnşallah Saçma gelicek ama burda belirti aramazsaniz daha çabuk geçebilir zaman Ben bidaha denemeye kalkarsam buraya bakmicagim kesin her yazılana tamam bu benim dedim bundan dolayı daha cok stres oldum

İnşallah Saçma gelicek ama burda belirti aramazsaniz daha çabuk geçebilir zaman Ben bidaha denemeye kalkarsam buraya bakmicagim kesin her yazılana tamam bu benim dedim bundan dolayı daha cok stres oldum
Doğru söylüyorsun. Aslında buradaki tüm kadınlar birbirine destek olmaya umut aramaya çalışıyor ama başkalarının belirtileriyle kıyasladı mı insan daha düşünceli stresli oluyor bende ilk günlere göre daha az bakmaya çalışıyorum

Açıkçasi ben transferin ilk gününden beri uzanıp burayi okuyordum Değer düştü Doktor bitti dedi bugün bu sefer de bu sekilde olup tekrar yükselen var mi diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…