transferin 6. gunu kan testi yaptırsam çıkar mı yada idrar testi?

kızlar benım bugun 8. gunum dayanamayıp test yaptım 2.2 cıktı sızce bu yukselırmı prenses sen 7. gun yapıp negatıf demısın acaba kactı bılıyonmu 10.gunde yaptırcam bakalım kac cıkar

canım benım 0 çıkmıştı 7.günü değer olarak ama kullandıgın ilaçlardan kaynaklıda olabılır derım biraz bekle

Son düzenleme:
canım az sabret daha cok erken ıdrarda kesın cıkmaz kandada dusuk deger cıkabılır cok erken oldugu ıcın oldumu olmadımı dıye ıkılemde kalacagına az daha sabret 10 gun yaptır bence...

kızlar 10 gunde yapcam ama olmadı ben bılıyom cıksaydı cıkardı zaten bahsız ınsanım napıyım bu da negatıf

ya böle deme 2,2 bence olucak anlamda ama hemen olumsuzluğa kapılmayalım
ben yaptırmadım henuz
10. gunume kadar beklemeye çalışacagım yada tam önümüzdeki hafta pazartesi yada tam gunu haftaya bugun yaptırcam kesin koydum karar
çünkü umutsuzum kendime çok dikkat etmedim ve çok stres yaptım bazı şeyleri

ben senın kadar sanslı olcamı sanmıyom

canım bunun saşla hiçbi alakası yok takdırı ilahi diyelım nasıpmış kısmetmış hayırlı böyle olacakmış benım için demekkı herzaman hayırlısını iste .ben transfer boyu namazımı kıldım dua ettım hep öyle yap derım

arkadaşlar dayanmam gerekiyor biliyorum ama çok heyecan yaptım
hayatımda o kadar duzensiz giden sey var ki onların benimle olmasına çok ihtiyacım var
bugun transferin 6 gunu test yapsam bişey çıkar mı
onların döllenmesininde 9 gunu
lütfen yardım edin ama kızmayın bana :Saruboceq::sinifsinif:

Beta-HCG değerleri kişiden kişiye değişebiliyor. O yüzden iki gün daha bekle derim. İdrarda ise 9. gün itibariyle belki sonuç alabilirsin. Allah yardımcın olsun şeker. Dilerim bebişine kavuşursun :Saruboceq:

Denizcim tüm arkadaşların dediğine katılmakla beraber benim de transferden sonra saat başı tuvalte kalktığımı , kendimi çok sakınmadığımı ama bu sakınmanın kendini kasmama anlamında olduğunu belirtmek isterim.Transferden sonra merdiven çıktığımı , transferin 5. günü merdiven inip kendi evime geldiğimi , transferin 7. günü de otobüsle işe geldiğimi , yine aynı gün 3 toplantı yaptığımı , ertesi günde 3 farklı yerde duruşmaya girdiğimi bunları yaparken de hep rahat ve yavaş hareketlerle hareket ettiğimi de belirtmek isterim.Ve en önemlisi transfer boyunca hiç bir şeyi takmadığımı , hep allahım ben elimden geleni yaptım gerisi senin takdirine kaldı dediğimi de hatırlatmak isterim.Biraz rahat ol daha önce başarısız 2 sonuç almış birisi olarak sana tavsiyem budur...Sarolcum 7. gün çıkmaması çok normal takılma umudunu kaybetme...

ya böle deme 2,2 bence olucak anlamda ama hemen olumsuzluğa kapılmayalım
ben yaptırmadım henuz
10. gunume kadar beklemeye çalışacagım yada tam önümüzdeki hafta pazartesi yada tam gunu haftaya bugun yaptırcam kesin koydum karar
çünkü umutsuzum kendime çok dikkat etmedim ve çok stres yaptım bazı şeyleri

denizcim bence de yeterince stress yaptın artık yapma lutfen. bebeklerin tutacagi varsa da sen boyle stress yapmaya devam ettikce tutunamayacak yavrular.
bak az once benim embriyologla konustum. biraz heyecanlı ve stressli oldugumu anladı yarın transferim var cunku. dedi ki siz boyle stress yaparsanız en kaliteli embriyo bile tutunamaz ama ne kadar rahat ne kadar sakin olursanız kalitesi dusuk bile olsa tutunur dedi
o yuzden lutfen canım benim... kalan zamanını guzel degerlendir artık takma kafana bırak sakin ol rahatla...yerimseniben

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben yanlış mı saydım
transfer gunu 1. gun sayılmıyor mu
ben hep onuda sayıp söyledim
eger sayılmıyorsa ayın 2 si perşembe gunu yapılmıştı transfer dolayısıyla bugun 7, gunum
kan testi yapmaya kalksam anca 1 çıkar değil mi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben yanlış mı saydım
transfer gunu 1. gun sayılmıyor mu
ben hep onuda sayıp söyledim
eger sayılmıyorsa ayın 2 si perşembe gunu yapılmıştı transfer dolayısıyla bugun 7, gunum
kan testi yapmaya kalksam anca 1 çıkar değil mi

Denizcim transferden sonraki günü 1 sayıyorsun, seni ümitlendirmek istemem ama ben 6. günümde idrarda silik pozitif gördüm, 10. gün kan testi yaptırdım 149 çıktı, yalnız benim gebelik hormonu kanda çıktığı an idrara geçiyor, herkeste aynı diil bunu da dikkate kat derim.opuyorumnanaktan

Denizcim transferden sonraki günü 1 sayıyorsun, seni ümitlendirmek istemem ama ben 6. günümde idrarda silik pozitif gördüm, 10. gün kan testi yaptırdım 149 çıktı, yalnız benim gebelik hormonu kanda çıktığı an idrara geçiyor, herkeste aynı diil bunu da dikkate kat derim.opuyorumnanaktan

nasıl olucak acaba kanda çıkmayan hormon sence fortel marka hassas gebelik idrar testinde çıkar mıı

nasıl olucak acaba kanda çıkmayan hormon sence fortel marka hassas gebelik idrar testinde çıkar mıı

boşver forteli, niye o kadar para veriyorsun teste, al ucuzundan, benimki ucuz testlerdendi, ilk gebeliğimde yine silik çıkınca ertesi gün kan testi yaptırmıştım değer 17 çıkmıştı, yani çok düşük hcg değerlerinde bile benim idrarda çıkıyor ama kimisininki de 100-200 olsa da idrarda çıkmıyor. Benim testi yapış mantığım eğer bir şey çıkarsa sevinirim eğer yoksa da erken 12. güne kadar ümidim var olmuştu.opuyorumnanaktan

Kafan karışsın diye söylemedim, düşünme fazla, sen şimdi negatif çıkarsa takarsın haram edersin son günleri kendine, bence yapma, ben negatifi takmazdım açıkçası, ama sen problem yapıyorsun, bekle en iyisi.

DENİZ 0509 nerede tüp bebek tedavisi oldun ist tüp bebek diyordun
bende aret bey gidiyorum cuma günü yumurta toplama olacak sonra transfer bakalım herşeyin hayırlısı senden güzel haberler alalım inş hepimiz hamile olduğumuzu yazalım

Back
X