Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım bugun 8. gunum dayanamayıp test yaptım 2.2 cıktı sızce bu yukselırmı prenses sen 7. gun yapıp negatıf demısın acaba kactı bılıyonmu 10.gunde yaptırcam bakalım kac cıkar
canım benım 0 çıkmıştı
kızlar 10 gunde yapcam ama olmadı ben bılıyom cıksaydı cıkardı zaten bahsız ınsanım napıyım bu da negatıf
ben senın kadar sanslı olcamı sanmıyom
arkadaşlar dayanmam gerekiyor biliyorum ama çok heyecan yaptım
hayatımda o kadar duzensiz giden sey var ki onların benimle olmasına çok ihtiyacım var
bugun transferin 6 gunu test yapsam bişey çıkar mı
onların döllenmesininde 9 gunu
lütfen yardım edin ama kızmayın bana :Saruboceq::sinifsinif:
ya böle deme 2,2 bence olucak anlamda ama hemen olumsuzluğa kapılmayalım
ben yaptırmadım henuz
10. gunume kadar beklemeye çalışacagım yada tam önümüzdeki hafta pazartesi yada tam gunu haftaya bugun yaptırcam kesin koydum karar
çünkü umutsuzum kendime çok dikkat etmedim ve çok stres yaptım bazı şeyleri
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben yanlış mı saydım
transfer gunu 1. gun sayılmıyor mu
ben hep onuda sayıp söyledim
eger sayılmıyorsa ayın 2 si perşembe gunu yapılmıştı transfer dolayısıyla bugun 7, gunum
kan testi yapmaya kalksam anca 1 çıkar değil mi
Denizcim transferden sonraki günü 1 sayıyorsun, seni ümitlendirmek istemem ama ben 6. günümde idrarda silik pozitif gördüm, 10. gün kan testi yaptırdım 149 çıktı, yalnız benim gebelik hormonu kanda çıktığı an idrara geçiyor, herkeste aynı diil bunu da dikkate kat derim.opuyorumnanaktan
nasıl olucak acaba kanda çıkmayan hormon sence fortel marka hassas gebelik idrar testinde çıkar mıı