kızlar merhaba transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım 3.cü dememem olacak sizce gebelik varmı olmasa ikinci çizgi çıkmaz diye düşünüyorum sevinmekte istemiyorum daha erken yardımcı olursanız sevinirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 7. Gün test yaptığımda bu kadar bile kirmizilik yoktukızlar merhaba transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım 3.cü dememem olacak sizce gebelik varmı olmasa ikinci çizgi çıkmaz diye düşünüyorum sevinmekte istemiyorum daha erken yardımcı olursanız sevinirim :)
Taze embriyo transferi mikızlar merhaba transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım 3.cü dememem olacak sizce gebelik varmı olmasa ikinci çizgi çıkmaz diye düşünüyorum sevinmekte istemiyorum daha erken yardımcı olursanız sevinirim :)
Benimde tazeydi igne etkisi vücuttan çıkmıştı transferden 3 gün sonra test yapmıştım. 4 gün sonrada test de pozitif gördüm.Taze transferse çatlatma iğnesinin etkisidir
Ama dondurulmussa kesin bebiş var
Dondurulmuş embriyo canım çatlatma iğnesi olmadım hiçTaze transferse çatlatma iğnesinin etkisidir
Ama dondurulmussa kesin bebiş var
Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha çok erken sevinemiyorum bile 3. Denemem oldu 2. Denemede tuttu ama kalbi durdu o yüzden korkuyorumBen 7. Gün test yaptığımda bu kadar bile kirmizilik yoktuRabbım sağlıklı hayirli kılsın. Kan verirseniz belli olacağını düşünüyorum. Hayirli bereketli olsun
![]()
Kan ver canım o zamanDondurulmuş embriyo canım çatlatma iğnesi olmadım hiç
Ağustosun 10 da ver dedi doktor ben Salı günü vericem büyük ihtimalle canımKan ver canım o zaman![]()
Ay maşallah bende 7. Gün test yaptım 5. Gün dondurulms benmkide sağlıcakla afiyetle kucağımıza alalım hepimiz aminkızlar merhaba transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım 3.cü dememem olacak sizce gebelik varmı olmasa ikinci çizgi çıkmaz diye düşünüyorum sevinmekte istemiyorum daha erken yardımcı olursanız sevinirim :)
Varmı sizce sizin ki de böylemiydiAy maşallah bende 7. Gün test yaptım 5. Gün dondurulms benmkide sağlıcakla afiyetle kucağımıza alalım hepimiz amin![]()
Bence kesin varVarmı sizce sizin ki de böylemiydi
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızdaBence kesin varben idrarımı su içmeden 6 saat falan bekledimde yaptım bi tık daha koyu ama bu bi fark değilki çift çizgi işte net belli
![]()