Transferin 7. Günü idrar testi

duygu_ser

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
20
10
6
29
kızlar merhaba transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım 3.cü dememem olacak sizce gebelik varmı olmasa ikinci çizgi çıkmaz diye düşünüyorum sevinmekte istemiyorum daha erken yardımcı olursanız sevinirim :)

Eklentiler

• CC223B25-6EA0-4FAA-B205-463861C3EC2C.webp
    CC223B25-6EA0-4FAA-B205-463861C3EC2C.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 1.309
kızlar merhaba transferimin 7. Günü 5.gün embriyosu transfer edildi dayanamadım test yaptım 3.cü dememem olacak sizce gebelik varmı olmasa ikinci çizgi çıkmaz diye düşünüyorum sevinmekte istemiyorum daha erken yardımcı olursanız sevinirim :)
Ben 7. Gün test yaptığımda bu kadar bile kirmizilik yoktu 😌 Rabbım sağlıklı hayirli kılsın. Kan verirseniz belli olacağını düşünüyorum. Hayirli bereketli olsun 😌

Taze embriyo transferi mi

Taze transferse çatlatma iğnesinin etkisidir
Ama dondurulmussa kesin bebiş var

Ben 7. Gün test yaptığımda bu kadar bile kirmizilik yoktu 😌 Rabbım sağlıklı hayirli kılsın. Kan verirseniz belli olacağını düşünüyorum. Hayirli bereketli olsun 😌
Rabbim isteyen herkese nasip etsin daha çok erken sevinemiyorum bile 3. Denemem oldu 2. Denemede tuttu ama kalbi durdu o yüzden korkuyorum

Ay maşallah bende 7. Gün test yaptım 5. Gün dondurulms benmkide sağlıcakla afiyetle kucağımıza alalım hepimiz amin🫶🏻🥹

Hayırlı olsun canımm benimde 7. Günün bugün 3ünde kan testim olacak ama dayanamadım 5. Gün test yaptım negatif gördüm çok mu erken yaptım sizce üzülmek için erken mi🥺

Back
X