• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 7.günü kan testi

Şu testi yaptığım gün transferden sonraki 12. Günümdü ve betam 395 gelmişti anı olsun koyu çıkar diye düşünerek test aldım böyle çıkardı yani bunlara gerçekten güven olmuyor

Eklentiler

• IMG_8178.webp
    IMG_8178.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 77
Şu testi yaptığım gün transferden sonraki 12. Günümdü ve betam 395 gelmişti anı olsun koyu çıkar diye düşünerek test aldım böyle çıkardı yani bunlara gerçekten güven olmuyor
İnanki normal erken olmayan testler daha güzel sonuç cıkarıyor

Yaa benm bugün kahverengi leke gibi bişey başladı çok korkuyorum
Kaçıncı haftadasın canım ben de 6.haftada yaşamıştım bol bol istiharat etmiştim yatmıştım yani zaten progestan iğne ve fitil kullanıyodum kırmızıya dönmeden durmuştu muhakkak doktoruna danış benimki kanama yaşarsan korkma bize söyle hemen demişti ama elde değil tabiki korkmamak

Evet çok doğru buradaki herkesin değeri aynı olmuyor o yüzden kimse bende düşük çıktı diye stres yapmamalı
Kesinlikle öyle önemli olan 2 gün de bi 2 kat artışı görmek ya. Kimisinin 7.günde bile 250 oluyo herkeste farklı yükseliyo hormon

8. Gün 36 geldi kızlar değerim biraz erken yaptırdım umarım güzel artış gelir dua edin

Kaçıncı haftadasın canım ben de 6.haftada yaşamıştım bol bol istiharat etmiştim yatmıştım yani zaten progestan iğne ve fitil kullanıyodum kırmızıya dönmeden durmuştu muhakkak doktoruna danış benimki kanama yaşarsan korkma bize söyle hemen demişti ama elde değil tabiki korkmamak
Benm beta henüz 521 sanırım yerleşme lekelenmesi doktoruma söyleedim ama korkma kahverengi ise normal dedi ama umarım devam etmez progestan iğne ve fiyil kullanıyorum birde folik asit kan sulandırıcıyı kesti dört gün önce.

Benm beta henüz 521 sanırım yerleşme lekelenmesi doktoruma söyleedim ama korkma kahverengi ise normal dedi ama umarım devam etmez progestan iğne ve fiyil kullanıyorum birde folik asit kan sulandırıcıyı kesti dört gün önce.
Daha yeniymiş kuzum yerleşme kanamasıdır zaten kırmızı kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ya ben de kanama olunca oksaparı bırakmıştım oksapar kanaması dendi bana. İğneyi bırakınca tık diye kesildi kanama. Zaten progestan iğne fitil kullanıyoruz onlar destekliyor. İçini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmayacak inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Daha yeniymiş kuzum yerleşme kanamasıdır zaten kırmızı kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ya ben de kanama olunca oksaparı bırakmıştım oksapar kanaması dendi bana. İğneyi bırakınca tık diye kesildi kanama. Zaten progestan iğne fitil kullanıyoruz onlar destekliyor. İçini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmayacak inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Evet bende kan sulandırıcıyı bıraktım. Su an fitil iğne ve folik asit sadece

Döllenme derken bebeğin tutunma zamanından bahsediyor sanırım çünkü benimde betam buradaki insanlara göre düşük başladı bazen 2-3. Gün bazen 4-5. Gün tutunma olabiliyor sanırım
Aynen canım tutunma zamanını kasdetmiştim

Doktorlar bu yüzden 2 hafta sonrasına ilk testti istiyorlar
Gerçekten öyle ben çok erken öğrendim kan vermekten kolların morardı halbuki bir kaç gğn önce zamanında öğrensem böyle telaşa gerek yokmuş. Umarım sağlıkla ilerler haftaya salı kese kontrolüne çağırdı hayırlısı inşaAllah

Back
X