- Emoji Skoru
- 326
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanki normal erken olmayan testler daha güzel sonuç cıkarıyorŞu testi yaptığım gün transferden sonraki 12. Günümdü ve betam 395 gelmişti anı olsun koyu çıkar diye düşünerek test aldım böyle çıkardı yani bunlara gerçekten güven olmuyor
Aynen öyle gerçekten ya sen naptın canım beta nasıl geldi kan verdin miİnanki normal erken olmayan testler daha güzel sonuç cıkarıyor
kimyasal gebelik…Kan verdin mi canım![]()
Kaçıncı haftadasın canım ben de 6.haftada yaşamıştım bol bol istiharat etmiştim yatmıştım yani zaten progestan iğne ve fitil kullanıyodum kırmızıya dönmeden durmuştu muhakkak doktoruna danış benimki kanama yaşarsan korkma bize söyle hemen demişti ama elde değil tabiki korkmamakYaa benm bugün kahverengi leke gibi bişey başladı çok korkuyorum
Kesinlikle öyle önemli olan 2 gün de bi 2 kat artışı görmek ya. Kimisinin 7.günde bile 250 oluyo herkeste farklı yükseliyo hormonEvet çok doğru buradaki herkesin değeri aynı olmuyor o yüzden kimse bende düşük çıktı diye stres yapmamalı
8. Gun ıcın gayet guzel canım artarak devam etsın ınsallah8. Gün 36 geldi kızlar değerim biraz erken yaptırdım umarım güzel artış gelir dua edin
Verdim canım bugün 521 cıktı ama lekem var doktor normal dedi ama umarım kesilirkahverengi lekeAynen öyle gerçekten ya sen naptın canım beta nasıl geldi kan verdin mi
Bnmde böyleydi bugn 521 oldu içini rahat tut stres olma inş yükselerek devam ederiz8. Gün 36 geldi kızlar değerim biraz erken yaptırdım umarım güzel artış gelir dua edin
Kaçıncı günün bu gün hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBnmde böyleydi bugn 521 oldu içini rahat tut stres olma inş yükselerek devam ederiz![]()
Benm beta henüz 521 sanırım yerleşme lekelenmesi doktoruma söyleedim ama korkma kahverengi ise normal dedi ama umarım devam etmez progestan iğne ve fiyil kullanıyorum birde folik asit kan sulandırıcıyı kesti dört gün önce.Kaçıncı haftadasın canım ben de 6.haftada yaşamıştım bol bol istiharat etmiştim yatmıştım yani zaten progestan iğne ve fitil kullanıyodum kırmızıya dönmeden durmuştu muhakkak doktoruna danış benimki kanama yaşarsan korkma bize söyle hemen demişti ama elde değil tabiki korkmamak
Anladım canım doktor normal dediyse stres sıkıntı yapmamaya çalış düzelir inşallahVerdim canım bugün 521 cıktı ama lekem var doktor normal dedi ama umarım kesilirkahverengi leke
UmarımmmmAnladım canım doktor normal dediyse stres sıkıntı yapmamaya çalış düzelir inşallah![]()
Daha yeniymiş kuzum yerleşme kanamasıdır zaten kırmızı kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ya ben de kanama olunca oksaparı bırakmıştım oksapar kanaması dendi bana. İğneyi bırakınca tık diye kesildi kanama. Zaten progestan iğne fitil kullanıyoruz onlar destekliyor. İçini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmayacak inşallahBenm beta henüz 521 sanırım yerleşme lekelenmesi doktoruma söyleedim ama korkma kahverengi ise normal dedi ama umarım devam etmez progestan iğne ve fiyil kullanıyorum birde folik asit kan sulandırıcıyı kesti dört gün önce.
Evet bende kan sulandırıcıyı bıraktım. Su an fitil iğne ve folik asit sadeceDaha yeniymiş kuzum yerleşme kanamasıdır zaten kırmızı kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ya ben de kanama olunca oksaparı bırakmıştım oksapar kanaması dendi bana. İğneyi bırakınca tık diye kesildi kanama. Zaten progestan iğne fitil kullanıyoruz onlar destekliyor. İçini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmayacak inşallah![]()
Aynen canım tutunma zamanını kasdetmiştimDöllenme derken bebeğin tutunma zamanından bahsediyor sanırım çünkü benimde betam buradaki insanlara göre düşük başladı bazen 2-3. Gün bazen 4-5. Gün tutunma olabiliyor sanırım
Gerçekten öyle ben çok erken öğrendim kan vermekten kolların morardı halbuki bir kaç gğn önce zamanında öğrensem böyle telaşa gerek yokmuş. Umarım sağlıkla ilerler haftaya salı kese kontrolüne çağırdı hayırlısı inşaAllahDoktorlar bu yüzden 2 hafta sonrasına ilk testti istiyorlar
Gayet iyi stres yapma inşallah yükselir değerin8. Gün 36 geldi kızlar değerim biraz erken yaptırdım umarım güzel artış gelir dua edin