- 18 Ekim 2020
- 140
- 88
- 13
- 26
- Konu Sahibi Fatmanurc7979
-
Benimde yedinci günümMerhaba hanımlar benim bugün bel agrimla karın agrim var sizce normal mi
Sizde durumlar nasılBenimde yedinci günüm
Benim sadece adet olacakmış gibi bir his var o da adet günüm olduğu için büyük ihtimalSizde durumlar nasıl
Bende ilaçlardan olduğunu düşünüyorum bu dönemdeki belirtilerinNormal arkadaşlar, kullandığımız ilaçlardan dolayı transferden sonraki ilk haftalarda, bel ağrısı, bacak ağrısı, kasık batması, karın ağrısı, regl belirtisi gibi ağrı, göğüs hassasiyeti , mide hassasiyeti olması normal.. İlaçlar yumurtalık hormonları, kasık bölgesinde ağrı yapıyor.
Evet araştırma yaptım normalmişNormal arkadaşlar, kullandığımız ilaçlardan dolayı transferden sonraki ilk haftalarda, bel ağrısı, bacak ağrısı, kasık batması, karın ağrısı, regl belirtisi gibi ağrı, göğüs hassasiyeti , mide hassasiyeti olması normal.. İlaçlar yumurtalık hormonları, kasık bölgesinde ağrı yapıyor.
İşte benimkide öyleBenim sadece adet olacakmış gibi bir his var o da adet günüm olduğu için büyük ihtimal
Test felan yaptınız mıBenim sadece adet olacakmış gibi bir his var o da adet günüm olduğu için büyük ihtimal
Olmadığını düşündüğüm için yapmadım sizTest felan yaptınız mı
Ben yaptım erken gebelik testinde var gibiOlmadığını düşündüğüm için yapmadım siz
Tabi erken belkide yokBen yaptım erken gebelik testinde var gibi
Neden olmadığını düşünüyorsun ki canımOlmadığını düşündüğüm için yapmadım siz
Çünkü bazen sanki hiç transfer olmamış gibi hiç birsey hissetmiyorumNeden olmadığını düşünüyorsun ki canım
Herkes öyle ki bazen hissediyorsun bazen hisetmiyorsun kaç tane transfer edildi umudunuzu kesmeyin ben bundan önce iki defa hamile oldum hiç hissetmedim bileÇünkü bazen sanki hiç transfer olmamış gibi hiç birsey hissetmiyorum
3.gün 3 tane embriyo transfer edildi yok nem kendimi biliyorum kesinlikle hissederdim hayırlısıHerkes öyle ki bazen hissediyorsun bazen hisetmiyorsun kaç tane transfer edildi umudunuzu kesmeyin ben bundan önce iki defa hamile oldum hiç hissetmedim bile
Kader kısmet canım Rabb'im bütün evlat hasreti çekenlere yanı sırada bize nasip etsin inşallah3.gün 3 tane embriyo transfer edildi yok nem kendimi biliyorum kesinlikle hissederdim hayırlısı
İnşallah canımRabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?