- 18 Ekim 2020
- 140
- 88
- 13
- 26
- Konu Sahibi Fatmanurc7979
-
Benim kasığımda ve belimde ağrı gece çok arttı hemşireyi aradık oda normal olabilir dedi çok ağrı olursa bir parol iç dedi sabah yine oldu şuan biraz rahatım amaBugün hiç belirtim yok sizin nasıl
Nasıl bir ağrı oluyorBenim kasığımda ve belimde ağrı gece çok arttı hemşireyi aradık oda normal olabilir dedi çok ağrı olursa bir parol iç dedi sabah yine oldu şuan biraz rahatım ama
Adet olacakmisim gibiNasıl bir ağrı oluyor
Adet gününüz ne zaman sabah kalktığımda bendede oluyor ama benim adet zamanımAdet olacakmisim gibi
Adet gününüz ne zaman sabah kalktığımda bendede oluyor ama benim adet zamanım
Benimkide ondan galibaAdet gününüz ne zaman sabah kalktığımda bendede oluyor ama benim adet zamanım
İnşallah bebektendirBenimkide ondan galiba
Test gününüz ne zamanBen artık korkuyorum adet olucam diye ama ilaçlar bırakılmadan olunmuyor Muş sanırım
10 KasımTest gününüz ne zaman
Ya sen boşa enerjini düşüyorsun belki bi tanesi tuttu ćevremde böyle olan çok10 Kasım
İlk günler çok heyecanlıydım bilmiyorum sanki tüm umurlarım kırıldıYa sen boşa enerjini düşüyorsun belki bi tanesi tuttu ćevremde böyle olan çok
Ovülasyon testi varmı cnm merak ettim ben yaptım da koyu çıktıYa sen boşa enerjini düşüyorsun belki bi tanesi tuttu ćevremde böyle olan çok
Evet yaptım bendede koyu çıktiOvülasyon testi varmı cnm merak ettim ben yaptım da koyu çıktı
Resmini atarmısınız merak ettimEvet yaptım bendede koyu çıkti
Evet yaptım bendede koyu çıkti
Nasıl atılıyor atamıyorumResmini atarmısınız merak ettim
Cevapla diyorsun altta dosya ekle bölümü var ordan atıyorsun resmî seçipNasıl atılıyor atamıyorum
Cevapla diyorsun altta dosya ekle bölümü var ordan atıyorsun resmî seçip
Dosya ekleye tıklıyorum tıklıyorum acılmiyor kiGelmedi resmî yükle demedin sanırım
Belki telefondan kaynaklı olabilir bende direk çıkıyor dosya ekle dediğimde resimlerDosya ekleye tıklıyorum tıklıyorum acılmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?