Gögüs agrısı kabız gbi sorunlar olyo inşallah adet degl tutunma belirtisidir sizindeMerhabalar. Benimde transferim perşembe günü yapıldı. Bu 4. transferim. Sürekli adet olcakmışım gibi ağrım ve belimde ağrı var. sizinkiler nasıl gidiyor
Bilmiyorum vallahi belirti aramak için çok erken benim ama. İnsan sürekli düşünüyor yinede. inşallah hepimizinki hayırlısıyla olumlu sonuçlanır. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim inşallah. Benim 3. transferim olumluydu ama 5 aylıkken şiddetli preeklampsi nedeniyle normal doğum yoluyla gebeliğe son verildiGögüs agrısı kabız gbi sorunlar olyo inşallah adet degl tutunma belirtisidir sizinde
Gercekten okadar zor ki hayat farklı sınavlardan geciryo rabbm benmde 1 pozitif ollmustu ama kalbini duyamadık gelişmedi seninde busafer olur inşallah saglıkla senin ilk 2 si negatfmiydiBilmiyorum vallahi belirti aramak için çok erken benim ama. İnsan sürekli düşünüyor yinede. inşallah hepimizinki hayırlısıyla olumlu sonuçlanır. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim inşallah. Benim 3. transferim olumluydu ama 5 aylıkken şiddetli preeklampsi nedeniyle normal doğum yoluyla gebeliğe son verildi
İnsan ister istemez belirti arıyorr. Allah isteyenn herkese nasip etsin bizlerede inşallah.. Herşeyin hayırlısını versin Allah.Bilmiyorum vallahi belirti aramak için çok erken benim ama. İnsan sürekli düşünüyor yinede. inşallah hepimizinki hayırlısıyla olumlu sonuçlanır. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim inşallah. Benim 3. transferim olumluydu ama 5 aylıkken şiddetli preeklampsi nedeniyle normal doğum yoluyla gebeliğe son verildi
Benim ilk tazr transfer yapıldı negatifti, 2. kimyasal gebelik oldu. 3. transferimde 2 embriyo transfer yapıldı. Bölünüp bi üçüncü daha oluştu. Derken ortalık iyice karıştı ve sonlandırıldı işte 5. ayda malesefGercekten okadar zor ki hayat farklı sınavlardan geciryo rabbm benmde 1 pozitif ollmustu ama kalbini duyamadık gelişmedi seninde busafer olur inşallah saglıkla senin ilk 2 si negatfmiydi
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Herkez hep takma düşünme diyor ama yaşayan bilir düşünememek imkansız. Rabbim güldürür inşallah yüzümüzüİnsan ister istemez belirti arıyorr. Allah isteyenn herkese nasip etsin bizlerede inşallah.. Herşeyin hayırlısını versin Allah.
Amin inşallah hepize hayırlısı olsun sanada cok gecmiş olsun sende cok zor yollardan gecmişssin ne güzel ümidini hic bir zaman kaybetmemissin ve kaybetmeBenim ilk tazr transfer yapıldı negatifti, 2. kimyasal gebelik oldu. 3. transferimde 2 embriyo transfer yapıldı. Bölünüp bi üçüncü daha oluştu. Derken ortalık iyice karıştı ve sonlandırıldı işte 5. ayda malesefAma inşallah bu sefer hepimiz hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Ne Yaptınız testi yaptınız mı?İnşallah bu süreçte olan herkesinn.. Yıpratıcı bir süreç çünkü.. Ama ben pazar akşamı kanda baktıracagım. Pazartesini beklemem
Sonucunuz nasıl insallah olumludur benimde bugün 3.gunBende cuma oldum gögüs agrım var arada kasık batmalarm oldu sizin varmi
Benimde 3. gün bugün. sizin kaçıncı denemenizSonucunuz nasıl insallah olumludur benimde bugün 3.gun
İlk denemem canımBenimde 3. gün bugün. sizin kaçıncı denemeniz
İnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın. yaş kaç nerde yaptınız tedaviyiİlk denemem canım
Yaş 30 canım Ankara A life da yaptırdık ama İstanbul da yasiyorumİnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın. yaş kaç nerde yaptınız tedaviyi
Senin kaçıncı denemen sen nerede yaptın yaş kaçİnşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın. yaş kaç nerde yaptınız tedaviyi
Benim 4. denemem canım. yaşım 31. bizim dondurulmuş falan kalmadığı için sıfırdan başldık tedaviye bahçeciye gidiyoruz bu defaSenin kaçıncı denemen sen nerede yaptın yaş kaç
Sorun ne canim benim eşim azosperm bendede pko var üç deneme tutmadı miBenim 4. denemem canım. yaşım 31. bizim dondurulmuş falan kalmadığı için sıfırdan başldık tedaviye bahçeciye gidiyoruz bu defa
bizdede aynı sorun var canım eşimde azospermi bende pko. ilki negatif, ikinci kimyasal gebelik, üçüncü pozitif ama 5. ayda şiddetli preeklampsi nedeniyle almak zorunda kaldılar bebekleri.Sorun ne canim benim eşim azosperm bendede pko var üç deneme tutmadı mi
AA çok üzüldüm canım Rabbim buna can versin tek embriyo mu hepsini aynı doktorda mi yaptınız tese ile mi çıkış oldubizdede aynı sorun var canım eşimde azospermi bende pko. ilki negatif, ikinci kimyasal gebelik, üçüncü pozitif ama 5. ayda şiddetli preeklampsi nedeniyle almak zorunda kaldılar bebekleri.
inşallah canım hepimizinkini sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı. bu sefer tek embriyo koydurduk öncekinde çok fazla sorun yaşamıştık çift trasfer yapılmıştı. ilk 3 taneyi çorlu reyapta yaptırdık. dondurulmuş kalmayınca sıfırdan tedaviye başlıycağımız için daha iyi bi yerde yaptırmak istedik bu sefer. tese ne onu anlamadım amaAA çok üzüldüm canım Rabbim buna can versin tek embriyo mu hepsini aynı doktorda mi yaptınız tese ile mi çıkış oldu
Esin azospermse hiç spermi olmaması lazım tese ameliyatı ile sperm bulunup tüp bebek yapiliyorinşallah canım hepimizinkini sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı. bu sefer tek embriyo koydurduk öncekinde çok fazla sorun yaşamıştık çift trasfer yapılmıştı. ilk 3 taneyi çorlu reyapta yaptırdık. dondurulmuş kalmayınca sıfırdan tedaviye başlıycağımız için daha iyi bi yerde yaptırmak istedik bu sefer. tese ne onu anlamadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?