Transferin 7. Günü

Gqmzeli

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
66
29
8
27
Merhaba kızlar bugun transferin 7. Günü (5.gün emriyosu) idrar testi yaptım negatif gözüktü erkenmi neyin nesi bide üzülüyor insan 2. Denememiz bu

İdrar testi için erken canım moralini bozma ben ilkinde 9. Günde yapmıştım 10. Gün kan vermiştim idrar testi silik çıkmıştı bir arkadaşta kırmızı çıkmış kan verdi negatif sonuç aldı birinde hiç bişey çıkmamış kanda gördü gebeliği bu testler moral bozuyor bazen bozuk çıkıyor

İnşallah hersey yolunda gider canım teşekkür ederim

Merhaba kızlar bugun transferin 7. Günü (5.gün emriyosu) idrar testi yaptım negatif gözüktü erkenmi neyin nesi bide üzülüyor insan 2. Denememiz
Merhaba kızlar bugun transferin 7. Günü (5.gün emriyosu) idrar testi yaptım negatif gözüktü erkenmi neyin nesi bide üzülüyor insan 2. Denememiz bu
Benim de 7.günüm geçen hafta cuma transferim oldu. Varmı belirti filan sizde

Benim de 7.günüm geçen hafta cuma transferim oldu. Varmı belirti filan sizde
Aynı günlerde olmuşuz benimde cuma günü oldu 2.denemem ilki doğal siklusta olmuştu sonuç negatif. Bu sefer ilaçli oldu pztesi sonuç ne olcak acaba hepimiz için olumlu olsun inşallah. kullandığınız ilaç var mı bu aşamada

Esrofem, folik asit, coraspirin, prednol, progestan, göbekten igne kan sulandırıcı hergün ve kalcadan 3günde bir tutunma ignesi

Esrofem, folik asit, coraspirin, prednol, progestan, göbekten igne kan sulandırıcı hergün ve kalcadan 3günde bir tutunma ignesi
folik asit icmene gerek yok dedi bana ama ben iciyorum. Estrofem,progestan fitil,progestan kalçadan iğne birde duphaston verdi banada başkada birşey vermedi.fitil ve ilaçlar günde 3 kere,iğne hergun olmak üzere 10 tane ama hiçbir belirti yaşamıyorum bunun sonucu ne olcak bilmiyorum. Ve yine olmazsa diye endişeleniyorum test günü pztesi mi

Evt canım pazartesi doktora göre degişir verilen ilaclar tabi benm 1. trasfer oldum gecen sene pozitif oldu ama kalp sesini duyamadım cnkü gelişmedi arastırıldı kan pıhtılaşması cıktı bende o yüzden kan sulandırıcının dozu artırıldı benm pıhtılaşma bozuklugu var smdi de 2 trasferdeym test yaptm dyanamadm suan negatif gördüm erken diyorum kendime baklm kanda ne olacak

Bugün daha erken olabilir,pztesi beklemek en iyisi mutlu haberleri alırız inşallah.

Benimde 2.denemem. İlki negatif idi. Bu doğal siklusta.duphaston ve folik asit kullanıyırım. Sebebi açıklanamayan infertilite tanısı

Merhabalar. Benimde transferim perşembe günü yapıldı. Bu 4. transferim. Sürekli adet olcakmışım gibi ağrım ve belimde ağrı var. sizinkiler nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…