yok canım bizim doktor bize bir vitamin başladı o vitaminle normale döndü değerler. önceden hiç hesaplanamayan değerleri vardı. ama vitaminden sonra normal çıktı sonuçlarEsin azospermse hiç spermi olmaması lazım tese ameliyatı ile sperm bulunup tüp bebek yapiliyor
O zaman azosperm değildir canım azospermde hiç sperm olmuyoryok canım bizim doktor bize bir vitamin başladı o vitaminle normale döndü değerler. önceden hiç hesaplanamayan değerleri vardı. ama vitaminden sonra normal çıktı sonuçlar
vallahi raporda öyle yazmışlardı fakültede onlarında derecesi vardır belki bilmiyorumkiO zaman azosperm değildir canım azospermde hiç sperm olmuyor
Benm yarın sonuclanacak inşallah sizinde tutunur hep uzanınSonucunuz nasıl insallah olumludur benimde bugün 3.gun
Çok heyecanlı canım belirti var mı hiçBenm yarın sonuclanacak inşallah sizinde tutunur hep uzanın
Hayırlısı artık canımvallahi raporda öyle yazmışlardı fakültede onlarında derecesi vardır belki bilmiyorumki
Hadi gözün aydın o zamanArkadaşlar test sonucum geldi pozitif ama degerm biraz düşük 13.12 doktor çarşamba ver 26 üzeri olması lazm ozmn hersey yolunda olur basıma cok geldi böle dedi degerm düşük üzüldüm ama pozitif cok şükür
Saol canım çok teşekkür ederim seninde rabbim kalbine göre versinHadi gözün aydın o zamaninşallah çarşamba günü değerin yükselir ve herşey yolunda gider. senin adına çok sevindim
Amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alıp, büyütmeyide nasip eder inşallah rabbimSaol canım çok teşekkür ederim seninde rabbim kalbine göre versin
Hayırlı olsun inşallah artarak devam eder, sağlıkla kucağına alirsin canim.benimde bugun gebelik testi negatif çıktı kan verdim ama sanırım umudum yok olmadıArkadaşlar test sonucum geldi pozitif ama degerm biraz düşük 13.12 doktor çarşamba ver 26 üzeri olması lazm ozmn hersey yolunda olur basıma cok geldi böle dedi degerm düşük üzüldüm ama pozitif cok şükür
bence moralini bozma gebelik testi bizim durumumuzda hep doğru sonuç vermiyo. ne zaman çıkıcak kan sonucunHayırlı olsun inşallah artarak devam eder, sağlıkla kucağına alirsin canim.benimde bugun gebelik testi negatif çıktı kan verdim ama sanırım umudum yok olmadı
Çok sevindim canım katlanarak devam etsin inşallahSaol canım çok teşekkür ederim seninde rabbim kalbine göre versin
Transfer günü hariç mi 6.gunselam kızlar
benimde 6. gün kan testim 26 çıkmıştı ve sonra hemp 2 katı artmıştı.
evet hariçTransfer günü hariç mi 6.gun
Değerin düşük başlamış ama toparlayabilir 6.günde b kadar düşük olması çok normal zatenArkadaşlar test sonucum geldi pozitif ama degerm biraz düşük 13.12 doktor çarşamba ver 26 üzeri olması lazm ozmn hersey yolunda olur basıma cok geldi böle dedi degerm düşük üzüldüm ama pozitif cok şükür
Amin inşallah rabbim evlat sahibi etsin tüm isteyenlereAmin inşallah hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alıp, büyütmeyide nasip eder inşallah rabbim
Canm kan sonucun gelmedi demi dahaHayırlı olsun inşallah artarak devam eder, sağlıkla kucağına alirsin canim.benimde bugun gebelik testi negatif çıktı kan verdim ama sanırım umudum yok olmadı
Teşekkür ederim inşallahÇok sevindim canım katlanarak devam etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?