Amin inşallah rabbim nasp eder dualarınız için teşekkürlerDeğerin düşük başlamış ama toparlayabilir 6.günde b kadar düşük olması çok normal zaten
beslenmeye yüklen besinli şeyler tüket inşallah kavuşursun evladına sağ sağlim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah rabbim nasp eder dualarınız için teşekkürlerDeğerin düşük başlamış ama toparlayabilir 6.günde b kadar düşük olması çok normal zaten
beslenmeye yüklen besinli şeyler tüket inşallah kavuşursun evladına sağ sağlim.
Benm düşü 13.12 ckti 10 bugn baklm çarşamba ne olck 26 ve üzeri olması gerkselam kızlar
benimde 6. gün kan testim 26 çıkmıştı ve sonra hemp 2 katı artmıştı.
Sonucum çıktı 0.1 hicbisi yok yani 2.transferde olmadı sebebin ne olduğunu da bilmiyorum dr birsey söylemiyor ilaç verip göndermisdi yok eksik birşey var yani anlayamıyorumbence moralini bozma gebelik testi bizim durumumuzda hep doğru sonuç vermiyo. ne zaman çıkıcak kan sonucun
canım gerçekten çok üzüldümSonucum çıktı 0.1 hicbisi yok yani 2.transferde olmadı sebebin ne olduğunu da bilmiyorum dr birsey söylemiyor ilaç verip göndermisdi yok eksik birşey var yani anlayamıyorum
bende çok üşüyorum son bikaç gündür. normalde hep tişörtle gezerim evde ama kat kat giyiniyrm kaç gündür. senin kaçıncı denemen buÖncelikle tebrik ederim. Hayirli olsun. Benimde bugun transferimin 6.günü. Ayaklarim çok fzla üşüyor onun dışında hic bir belirti yaşamiyorum. Acaba sizin yasadiginiz b3lirtileri ögrenebilir miyim?
bende çok üşüyorum son bikaç gündür. normalde hep tişörtle gezerim evde ama kat kat giyiniyrm kaç gündür. senin kaçıncı denemen bu
inşallah bu defa pozitif görürsün canım. yaş kaç nerde yaptırdın tedaviyi2.denemem canım . Ilki negatifti
Atakent acıbadem canim, doktora sordum bundan sonra genetik tanilii embriyo yapılır dedi iki türlüsünude denedik dedicanım gerçekten çok üzüldümbana daha önce negatif olunca rahim içine kamerayla bakıp çizik atılmıştı. nerde tedavi görüyodun sen.
dondurulmuşun kaldımı. bence artık başka bi doktor dene. duyduğum kadarıyla acıbademden çok memnun kalmamış insanlarAtakent acıbadem canim, doktora sordum bundan sonra genetik tanilii embriyo yapılır dedi iki türlüsünude denedik dedi
Sonucum çıktı 0.1 hicbisi yok yani 2.transferde olmadı sebebin ne olduğunu da bilmiyorum dr birsey söylemiyor ilaç verip göndermisdi yok eksik birşey var yan
Kalmadı başka 3 tane gelmişti 5.gune, onlarida kullandı zaten birde hep kalabalık o doktor. Dr araştırması yapacağım İstanbul'da varmı tavsiyenizdondurulmuşun kaldımı. bence artık başka bi doktor dene. duyduğum kadarıyla acıbademden çok memnun kalmamış insanlar
ben bahçecide cem beye gidiyorum bence iyi bi doktor ben tavsiye ederimKalmadı başka 3 tane gelmişti 5.gune, onlarida kullandı zaten birde hep kalabalık o doktor. Dr araştırması yapacağım İstanbul'da varmı tavsiyeniz
Bahçecinin fiyatları nasıl bir arkadasim daha gitmişti cem beye oğlu şimdi 4 yasindaben bahçecide cem beye gidiyorum bence iyi bi doktor ben tavsiye ederim
bizde bir arkadaşın önerisiyle gittik onlar memnun kalmıştı. herşeyiyle ilaçlar falan hepsi raporsu 25 civarı tutuyoBahçecinin fiyatları nasıl bir arkadasim daha gitmişti cem beye oğlu şimdi 4 yasinda
acıbademde ne kadar tuttu senin tedavin.Bahçecinin fiyatları nasıl bir arkadasim daha gitmişti cem beye oğlu şimdi 4 yasinda
İlaçlar rapor vs dahil herşey 15 e yakın sanırımacıbademde ne kadar tuttu senin tedavin.
ben hep acıbademi daha pahalı diye duymuştum. ama burasıda raporla taş çatlasın 20 olur herhalde. ilaçlarda çok farkediyo çünkü rapor. biz sadece ilaçlara 9-10 gibi bişe verdik şuana kadarİlaçlar rapor vs dahil herşey 15 e yakın sanırım
biz rapor alamamıştık o yüzden fazla ödedikİlaçlar rapor vs dahil herşey 15 e yakın sanırım