Transferin 7. Günü

bence moralini bozma gebelik testi bizim durumumuzda hep doğru sonuç vermiyo. ne zaman çıkıcak kan sonucun
Sonucum çıktı 0.1 hicbisi yok yani 2.transferde olmadı sebebin ne olduğunu da bilmiyorum dr birsey söylemiyor ilaç verip göndermisdi yok eksik birşey var yani anlayamıyorum

Sonucum çıktı 0.1 hicbisi yok yani 2.transferde olmadı sebebin ne olduğunu da bilmiyorum dr birsey söylemiyor ilaç verip göndermisdi yok eksik birşey var yani anlayamıyorum
canım gerçekten çok üzüldüm 😔 bana daha önce negatif olunca rahim içine kamerayla bakıp çizik atılmıştı. nerde tedavi görüyodun sen.

Öncelikle tebrik ederim. Hayirli olsun. Benimde bugun transferimin 6.günü. Ayaklarim çok fzla üşüyor onun dışında hic bir belirti yaşamiyorum. Acaba sizin yasadiginiz b3lirtileri ögrenebilir miyim?

Öncelikle tebrik ederim. Hayirli olsun. Benimde bugun transferimin 6.günü. Ayaklarim çok fzla üşüyor onun dışında hic bir belirti yaşamiyorum. Acaba sizin yasadiginiz b3lirtileri ögrenebilir miyim?
bende çok üşüyorum son bikaç gündür. normalde hep tişörtle gezerim evde ama kat kat giyiniyrm kaç gündür. senin kaçıncı denemen bu

Atakent acıbadem canim, doktora sordum bundan sonra genetik tanilii embriyo yapılır dedi iki türlüsünude denedik dedi
dondurulmuşun kaldımı. bence artık başka bi doktor dene. duyduğum kadarıyla acıbademden çok memnun kalmamış insanlar

İlaçlar rapor vs dahil herşey 15 e yakın sanırım
ben hep acıbademi daha pahalı diye duymuştum. ama burasıda raporla taş çatlasın 20 olur herhalde. ilaçlarda çok farkediyo çünkü rapor. biz sadece ilaçlara 9-10 gibi bişe verdik şuana kadar

Back
X