Artık hayırlisi hepimiz için..biz rapor alamamıştık o yüzden fazla ödedik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık hayırlisi hepimiz için..biz rapor alamamıştık o yüzden fazla ödedik
öyle vallahi brnim 3. tedavim pozitifti 5 aylıkken ağır preeklampsi yüzünden doğum ile aldılar bebekleri. Allah herşeyin hayırlısını versin. kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahArtık hayırlisi hepimiz için..![]()
Zor bir durum gerçektenöyle vallahi brnim 3. tedavim pozitifti 5 aylıkken ağır preeklampsi yüzünden doğum ile aldılar bebekleri. Allah herşeyin hayırlısını versin. kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
hepimizn inşallah. sanada inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder rabbimZor bir durum gerçektenAllah bundan sonrasi için sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. amin insallah
Neden 12.gunu beklemedin 12.gunde ver her ihtimale karşıKızlar,birşey sorcam transfer olmuştum 10.gun kanda negatif çıktı kullandığım ilaçlar Estrofem, duphaston,progestan fitil,progestan igne negatif çıkınca bıraktım bugün 3 gün oldu ilaçları bırakali. sadece sağ kasık batması var adet olmadım ne kadar gecikiyor adet,bilginiz var mi
5 gün dondurulmuş embriyoydu 10.gun kan vermemi söylemişti doktor, ondan dolayı yoksa hâlâ umudum var adet oluncaya kadarNeden 12.gunu beklemedin 12.gunde ver her ihtimale karşı
3 gün geçti bakalım nasıl olcak çok ağrılı olmaz inşallah1 Hafta içerisinde olursun.
benim 5 gün sonra olmuştu
12.gun bugün5 gün dondurulmuş embriyoydu 10.gun kan vermemi söylemişti doktor, ondan dolayı yoksa hâlâ umudum var adet oluncaya kadar![]()
Sonucunuz hala aynı mı acaba12.gun bugün
Bugün yaptırmadım birdaha, 10.gun kandada negatif çıkınca adette olmadim bekliyorumSonucunuz hala aynı mı acaba
Anladım.. çok üzüldüm rabbim en yakın zamanda hayırlısını nasip eder inşallah, tekrar kan tahlili vermeyi düşünüyor musunuz doktorunuz geç yerleşme olabilir vs dedi miBugün yaptırmadım birdaha, 10.gun kandada negatif çıkınca adette olmadim bekliyorum
Doktorumla görüşemedim birdaha, şehir dışına çıkıyormuş telefonda konuştum ama hiç birşey demedi tekrar gel 3.tedavi nasıl olur onu konusurz dedi asistanı aradım 1 hafta içinde genelde adet olunuyor olmazsa doğum kontrol hapı veririz dedi anlamadım ama fazlada uzatmadim birazdaha beklerim olmazsa evde test yaparım tekrar salı günü gideceğim doktoraAnladım.. çok üzüldüm rabbim en yakın zamanda hayırlısını nasip eder inşallah, tekrar kan tahlili vermeyi düşünüyor musunuz doktorunuz geç yerleşme olabilir vs dedi mi
Hadi yaa.. pek ilgilenmemisler gibi sanki sizi kötü etkilemk istemem ama , rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim çok üzüldüm ama inşallah tez zamanda güzel haberleri alirsiniz dualarımdasinizDoktorumla görüşemedim birdaha, şehir dışına çıkıyormuş telefonda konuştum ama hiç birşey demedi tekrar gel 3.tedavi nasıl olur onu konusurz dedi asistanı aradım 1 hafta içinde genelde adet olunuyor olmazsa doğum kontrol hapı veririz dedi anlamadım ama fazlada uzatmadim birazdaha beklerim olmazsa evde test yaparım tekrar salı günü gideceğim doktora
Evet canım aynen öyle banada öyle geldi kararsızım yani.sende varmı birşey tedavi tüp bebek vsHadi yaa.. pek ilgilenmemisler gibi sanki sizi kötü etkilemk istemem ama , rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim çok üzüldüm ama inşallah tez zamanda güzel haberleri alirsiniz dualarımdasiniz
27 ocak transfer oldum bende 8 şubatta test günüm bekliyorum bakalım az kaldı ilk deneme bizimkiEvet canım aynen öyle banada öyle geldi kararsızım yani.sende varmı birşey tedavi tüp bebek vs
Hayırlısı olsun inşallah. benim tüpte 2.denememdi normaldede iki tane düşük oldu27 ocak transfer oldum bende 8 şubatta test günüm bekliyorum bakalım az kaldı ilk deneme bizimki
Sizin kacinci deneme
Bu son olur inşallah sağlıkla nasip olur kucağına alırsın inşallahHayırlısı olsun inşallah. benim tüpte 2.denememdi normaldede iki tane düşük oldu