• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 7.günü

arkadasım kan testı yaptırdığın hastane sana demedı mı daha bellı olmayacagını ben dün hastaneyı aradım 6.gündü kan testı yaptırsam gebelık çıkarmı diye hayır sonuç vermez dediler kendını üzme sakın

sorun bende fsh hormonu yüksekliği canım ilkdenemede 7 yumurta toplandı 4 tanesi transfer edildi ilkdenemeyi m cengiz çolakoğlu yaptmıştı 2.denememi ise başkent hastanasinde yaptırdım bugünkü testi de oturduğum yere yakın bir klinikte yaptırdım

bilmiyorum beklemek okadar zorki birde 7. 8.günlerde değerleri yükselmiş bir kaç arkadaşıda okuyunca gidip yaptırayım dedim

evet canım cevapların geç gelıyo arkadasım konya eurofertılde yaptırdım benım sorun eşimde sperm azlığı arkadasım bizimde ilk denememız dilek hanım dılek incesu doktorumdu yumurta toplamayı hakan özörnek transferı fuat alı bey yaptı bakalım gercekten canım beklemek cok zor bir umut işte bizimkisi napalım benımde 10 yumurta toplandı 6 sı döllenmiş fakat 3ü onların istediği gibiymiş 3 tane koydular canım sızın hastane masrafaları nasıl oldu canım

arkadaşlar merhabaÇok üzgünüm çoook bugün transferimin 7. günü kan testi yaptırdım ve 10 dk sonra sonucun negatif olduğunu öğrendim.ilaçlarımı kessem mi gebelik oluşsaydı transferin 7. günü kanda çıkmazmıydı

medico canım sakın ilacı kesme 7. günde hiç birşey belli olmaz olsaydı doktorlar 12. gün test yapıcaz demezlerdi degilmi sakın bırakma ilaclarını ve test gününü bekle boyle seylerede itibar etmeyin lutfen arkadaslar daha erken doktorunu ara haberdar istersen yine ama oda kesme devam diyecektir.hakında hayırlısı canım

aynen arkadasım bende onları okuyup afedersın gaza gelıp idrar testi yaptım negatıf çıktı bakalım artık çarsamba buyuk günü beklemeye kararlıyım canım hakkımızda hayırlı neyse o olsun diyelım canım bide özel olmazsa ben duşumuılık olacak dediler 3.günü yaptım bide bugün yapmak istiyom esım engellıyo bişey olacak diyo bi sorun olmaz dimi dusun bi sakıncası yok dimi

sana öncelikle şunu söyliyim erkek kaynaklı proplemler tüp bebekle daha kolay çözülüyor.bu yüzden aslında sen avantajlısın umudunu sakın kaybetme biz ankara başkent hadstanesine 1300tl ödedik kredi kartıyla ..ilaçlarla beraber 2500 tl yi buldu

canım sen epey bi ilaç kullanıyormuşsun ben bunları bilmiyorum ben fitil ve folık asıttın baska bişey kullanmıyorum arkadasın dediği doğru canım ilacına devam et sakın bırakma daha bellı olmaz

duşun bir sakıncası olmadığını söylemişti bana hemşire ama ayakta duşu önermişti

inşallah canım allah senınde benımde burada bulanan ve bebek isteyen herkesın dualarını kabul etsın canım biz eurofertılde hastaneye 2700 ilaçlara 1500 tl ödedik kredı kartıyla bizde taksıt yaptılar benım esım 3 yıllık polis memuru olduğu için rapor çıkaramadık arkadasım sadece ilaçlara rapor çıktı o yüzden bu kadar ödedık sizin azmıs

sağol arkadasım çok tesekkur edrım ilgine artık sende benım gibi çarsambayı bekle ve acele etme derım canım

senın gittiğin hastane ankara baskent demişsin burada konyada da bi baskent var ama buraları pek bilmiyom 3 yılda fazla öğrenemedım canım bosna tıp merkezınde mi tüp bebek yaptırdın yoksa kan tahlılını mı orada yaptırdın yanı 2.denemen nerede oldu

canım ben bırde derıye bişey yapıştırıyorum adı aklıma gelmıyo şimdi 4 günde bi değiştiriyorum kalça kısmına yapısıyo

penses ordamısın senin embriyoların kaç hücreliydi fotoğraflarını aldınmı

Back
X