• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferin 7.günü

ben tedavime konya başkentte başladım toplama ve transfer ankara başkentte oldu

arkadasım buradayım bize öyle bişey vermedıler ben kaç hücrelı olduğunu bile bilmiyorum canım acaba biz biyerde yanlış mı yaptık ben bilmiyodum kı bizede söylemedıler canım

yok canım öyle düşünm bende ilk denemem de yani çolakoğlunun tedavisinde fotoğraf falan almamıştım

bize sadece döllenme olduğunu çok güzel olduğunu söyledıler fotoğraf falan yok yanı sadece bi kaç kez de tekrarladılar hatta transfer anında da söyledıler canım embrıyolarınızda çok güzel dediler

bilmiyorum canım belkıde hastanenın prosedürüdür bilemiycem canım 13 hastadan 9u hamıleymış bu hastanede hatta 3üz bile vramıs ikiz olanda tek olanda 13 te 9 iyi değilmi

canım su tesadüfe bak her ikiimizde konyadayız ve ikimizinde transferın 7.günü arada sırada konusalım canım ben gün içerısınde açıyorum netı su çarsambaya bı gelsem

ben 34 yaşındayım ve erken menapoz riski de taşıyorum anlıyacağın bir an önce bebğim olmalı amane yazıkki bizim elimizde değil

medıco arkadasım bende kı belırtıde göğüslerım acıyo bide karın sisliği var fazlada belırtılere takılmak istemiyorum arkadasm

canım hem yaş vantajın var hem de senden kaynaklanan bir sorun yok embriyolarında güzelmiş açıkçası olmaması için bir neden yok bol bol dua et senin mutlu haberinle benmde mutlu olacağımdan emin ol

haklısın canım olsun allah hayırlısını versın diyelım biz genede bak evladı olup hayırsız olanda oluyo annesını kesen babasını dövenhayırlısı versın cenabı allah üzülme bak ben üzülmüyorum hiç olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil ya sen eşini eşinde senı sevdıkten sonra kıme ne oluyo mu olmu yomu amaaaaannnnnnnnnnn

bütün belirtileri iyiye yor 25 mart senin en mutlu günün olacak inşallah canım

olsun canım sorun bende de olabılırdı suan ben nasıl anlayışlıysam ve bunu sorun etmıyosam esımınde sorun etmeye hakkı yok derım yanı bu herkesın basına gelebılır allahın takdırı inancımızı yitirmeyelım arkadasım birgün sende bende emın ol çocuk sahıbı olacagız bu dünyada olmasa bile ben çok mutluyum yınede herseye rağmen

arkadasım ortak noktamız çok muş yaa ben dısarı çıkamıyorum gezmek istiyorum gezemıyorum daha doğrusu izin vermıyo eşim konyada havanın güzelliğine bak bizde evde oturuyoz yaaa ama aksam arkadasa oturmaya gideceğim biraz stres atayım 1 haftadır evdeyım yeter

medico çok sağol canım senı tanıdığıma sevındım arada sırada görüşelım buradan sonuçlarımızı paylasalım ama negatıfte olsa üzülmeyelım oldu mu arkadaısm kendıne çok iyi bak görüşmek dileğiyle....

Back
X