Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır gelmedi bendende ilk kızıma hamileyken yerleşme kanaması olmuştubirde senden kahverengi leke geldimi benden hiç helmedi
Kan testine kadar test yapma benceaz önce erken gebelik testi yaptım dijital olandan ondada negatif cıktı
Aynen sabır benim daha çok var senden ben napcam bakalım :)evet her yapısımda daha kötü oluyorum neyse yapmicam birdaha 3gün kaldı
Özel msjina bakarmisinAnladım guzel Allah sizi bebislerenize bagışlasın
Transferiniz hangi gün oldu acaba bu arada inşallah dogrudur test sonucuArkadaşlar benim bugun 6. Gunum dun.test yapmistim negatif cikmisti. bu aksam yaptim yine negatifti üzüldüm odadan ciktim. 1 saat kadar sonra atmak icin geri döndüğümde ikinci cizgi silik çıkmıştı. benim kizimda da oyle 1-2 saat sonra silik çıkmıştı cizgi.yarin 7. Gun kan testi yaptirsam mi acaba? İnşallah test beni yanıltmamıştır
Carsamba gunu iki adet 5. Gun embriyosu transfer edilmiştiTransferiniz hangi gün oldu acaba bu arada inşallah dogrudur test sonucu
Benimde perşembe günü bir tane 5. Gun embriyosuCarsamba gunu iki adet 5. Gun embriyosu transfer edilmişti