transferin 7. günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nec86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar benim bugun 6. Gunum dun.test yapmistim negatif cikmisti. bu aksam yaptim yine negatifti üzüldüm odadan ciktim. 1 saat kadar sonra atmak icin geri döndüğümde ikinci cizgi silik çıkmıştı. benim kizimda da oyle 1-2 saat sonra silik çıkmıştı cizgi.yarin 7. Gun kan testi yaptirsam mi acaba? İnşallah test beni yanıltmamıştır

Arkadaşlar benim bugun 6. Gunum dun.test yapmistim negatif cikmisti. bu aksam yaptim yine negatifti üzüldüm odadan ciktim. 1 saat kadar sonra atmak icin geri döndüğümde ikinci cizgi silik çıkmıştı. benim kizimda da oyle 1-2 saat sonra silik çıkmıştı cizgi.yarin 7. Gun kan testi yaptirsam mi acaba? İnşallah test beni yanıltmamıştır
Transferiniz hangi gün oldu acaba bu arada inşallah dogrudur test sonucu

nilcim seni uzmek istemem ama testlerde ilk 5dakika icinde cikan dogrudur yarim saat cok fazla yapirma kantesti en az 10gune kadar bekle

Evet biliyorum testin icinde de yazıyor zaten 5 dk.dan sonra cikan sonuclar doğru değildir diye ama kizimda da o şekilde olmustu inşallah yine oyledir de yanilmam.hayirlisi artik.beklicem bakalim.yarin digital test ile yapicam onlar b-hcg 5 oldugunda bile çıkıyor biliyorum. Gebelik Testi uzmani olduk valla kac senedir :( allah hayirlisini nasip etsin inşallah hepimiz icin

Back
X