- 12 Kasım 2010
- 762
- 86
- 98
Senin icinde hayirlisi olsun inşallahBenimde perşembe günü bir tane 5. Gun embriyosu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin icinde hayirlisi olsun inşallahBenimde perşembe günü bir tane 5. Gun embriyosu
Amin inşallah bu arada testi tekrarladinmi bide belirti falan varmi benimde bi kizim var hamileliği yaşadım ama suan sanki hiç bişey yaşamamış gibi oldum :)Senin icinde hayirlisi olsun inşallah
aynen bende oyleyim.her defasında başka bi heyecan oluyormus insan sanki hic yasamamis gibi.Amin inşallah bu arada testi tekrarladinmi bide belirti falan varmi benimde bi kizim var hamileliği yaşadım ama suan sanki hiç bişey yaşamamış gibi oldum :)
Benimde 7.gun kanama falan yok olmadı belki sizin yerleşme kanaması dir doktorunuza söyleyin benceSlm hanimlar benimde bugun transferimin 7. Gunu ama cok korkuyorum dunden beri ara ara lekelerim var tutunamadilarmi yoksa ayni durumda olan varmi ?
Dun aradim bgn saat 3 te rdvum var ama icimdeki umudu kaybediyorumm kanamaniz kirmizi olmadigi surece sorun yok dediler ama icim icimi yiyorBenimde 7.gun kanama falan yok olmadı belki sizin yerleşme kanaması dir doktorunuza söyleyin bence
Icıni ferah tut benim ilk kizimda yerleşme kanaması olmuştuDun aradim bgn saat 3 te rdvum var ama icimdeki umudu kaybediyorumm kanamaniz kirmizi olmadigi surece sorun yok dediler ama icim icimi yiyor
Gercekten mi boyle uzun surmusmuydu yoksa gunluk biseymiydi ?Icıni ferah tut benim ilk kizimda yerleşme kanaması olmuştu
Ben adet oldum sandım hamile olduğumdan haberim yoktu tesadüfen 6 haftaliga yakın öğrendimGercekten mi boyle uzun surmusmuydu yoksa gunluk biseymiydi ?
Hayirlisi artikk bgn ogrencem ztnnBen adet oldum sandım hamile olduğumdan haberim yoktu tesadüfen 6 haftaliga yakın öğrendim
12. Güne daha çok var bence biraz daha bekleBugun 7. Gun dayanamadim kan testi yaptirdim sonuç 2.69 bu saatten sonra yukselecegini de zannetmiyorum zaten dr um 10 gun sonuç istemişti. Umutlanmayi birakirim.en azindan artik![]()
Bende aynı düşünüyorum çünkü 12. Güne daha çok varnil senin yanıldıgın tek sey ilk bebisinde normal gebe kalmadınmı bu tüp bebek ilk bebegindeki belirtilerle suankiler belli olmaz ümidini yitirme 7.gün kan testi yaptırdın henüz cok erken sabret ve dua et üzme kendini
Merhaba naptin merak ettim bu arada ben ishal oldum Karnım agriyo çok ümidimi kaybettim napcam hiç bilmiyorumkizlar sabredin ve kendinizi dinlemeyin