transferin 7. günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nec86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm hanimlar benimde bugun transferimin 7. Gunu ama cok korkuyorum dunden beri ara ara lekelerim var tutunamadilarmi yoksa ayni durumda olan varmi ?

Amin inşallah bu arada testi tekrarladinmi bide belirti falan varmi benimde bi kizim var hamileliği yaşadım ama suan sanki hiç bişey yaşamamış gibi oldum :)
aynen bende oyleyim.her defasında başka bi heyecan oluyormus insan sanki hic yasamamis gibi.
Kasik agrim ara ara bel agrim var

Bugun 7. Gun dayanamadim kan testi yaptirdim sonuç 2.69 bu saatten sonra yukselecegini de zannetmiyorum zaten dr um 10 gun sonuç istemişti. Umutlanmayi birakirim.en azindan artik :(

nil senin yanıldıgın tek sey ilk bebisinde normal gebe kalmadınmı bu tüp bebek ilk bebegindeki belirtilerle suankiler belli olmaz ümidini yitirme 7.gün kan testi yaptırdın henüz cok erken sabret ve dua et üzme kendini

nil senin yanıldıgın tek sey ilk bebisinde normal gebe kalmadınmı bu tüp bebek ilk bebegindeki belirtilerle suankiler belli olmaz ümidini yitirme 7.gün kan testi yaptırdın henüz cok erken sabret ve dua et üzme kendini
Bende aynı düşünüyorum çünkü 12. Güne daha çok var

bak benim bugün 10.günüm merwkımdan 8ve 9.günleri evde idrar testi yaptım biri normaldı diyeri erken gebelik testiydi ikiside negatif cıktı ve senin gibi çok üzüldüm ama ümit kesilmez cesaret edip gidip kan testi yapamıyorum sadece 2günüm kaldı sende sabret

kabız olmandan iyidir korkma normal olabilir bende son günüm gidip kantestimi yaptırsam diyorum özelde

Bu kadar bekledin bence yarını bekle derim gerçi yaptırsan çıkar artık sen bilirsin :)))

Back
X