transferin 7. günü

• Konu Sahibi Konu Sahibi nec86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ıyı aksamlar bende 26 eylulde dondurulmus 6 gun embrıyo transferı oldum 9 gunum hcg degerım 1,26 cıvarındaydı ama bana dr 12 gunu test yaptır dedı sıze neden 15 gunu soylendıkı anlayamadım ben negatıf cıkınca sonuc ılaclarımı kestım

can merhaba benimde 26 eylülde 6.gün embriyosu transfer edildi. 2 adet.
ve test tarihim 11 ekim yani 15 gün sonraya verilmişti.
dondurulmuşlarda daha geç veriliyor bahçecide.

cnm sen hıc test yaptınmı acba yaptınsa degerlerın kac cıktı beım cok dusuk 9 gun degerlerım 1.26 uzuntuden kahroldum ılaclarımıda bıraktım sence umıt varmı 5 eylul normal de adt oldum adet duzensızlıgım de yok buguntam 4 gun gecmıs oluor adettım den belkı ılacların etkısyle dıorum crınojel ve estrofem kullanıordum yarın testgunum ama yapmak ıstemıorum dr gorusursen neden dondurulmuslara 15 gun sonra gun verıorlar acaba gecmı tutunuorlar bu konuyla ılgılı bılgı bulamadım

ccan 9.gün yaptırmışsın testini
bence 12. gün tekrarla ve ilacını bırakma istersen ya varsa. hiç belirtin demi yok.adet günün geçti mi mesela.

cnm sen hıc test yaptınmı acba yaptınsa degerlerın kac cıktı beım cok dusuk 9 gun degerlerım 1.26 uzuntuden kahroldum ılaclarımıda bıraktım sence umıt varmı 5 eylul normal de adt oldum adet duzensızlıgım de yok buguntam 4 gun gecmıs oluor adettım den belkı ılacların etkısyle dıorum crınojel ve estrofem kullanıordum yarın testgunum ama yapmak ıstemıorum dr gorusursen neden dondurulmuslara 15 gun sonra gun verıorlar acaba gecmı tutunuorlar bu konuyla ılgılı bılgı bulamadım

canım benim kahrolma hemen.
sen bence erken yapmışsın hala bir ümit yokmu sence. bak edetin de geçmiş.
bu 15. gün sorusuyla ilgili cevabı 4. sayfaya bak yazdım. oradan okursun.
ben sadece trasnfer sonrası 10.gün kan tesitne gittim. başka test yapmadım.
yani transfer dahil 11. günümde test yaptırdım.
ne olur üzülme.
bu benim 3. denememdi. bakalım daha bitmedi ki kese var kalp var doğum var.
bende çok korkuyorum. allah a sığınıyorum

cnm 4 sayfada konu baslıgı ne dıye gecıor hıc bısey bulamadım da yada ben aptallastım ıyıce bıde sen transferın 11 gunun de ne testı yaptırdın hcg mı baktırdın sonuc kac cıktı

cnm ıyı aksamlar bende 26 eylulde dondurulmus 6 gun embrıyo transferı oldum 9 gunum hcg degerım 1,26 cıvarındaydı ama bana dr 12 gunu test yaptır dedı sıze neden 15 gunu soylendıkı anlayamadım ben negatıf cıkınca sonuc ılaclarımı kestım

Sana doktor ilaçları kes dedi mi ki??? Memorialde 15. gün yapılıyo test...donmuşlarda tabii..Normal transferlerde 12. gün..

cnm dra hıc sonucumu soylemedım kı kendı kafama gore kestım ılacı bu sonucla hamıle kalamayacagıma ınanıorum da bır mucıze lazım donmus ebrıyo benımkısı 6 gun blastosıst hakkıma hayırlı olsun 1.26 cıkınca umıdımı kaybetım bugun de belım cok agrıyor adet olacakmısım gıbı

nurselcagrı cnm benım transfer olmadı daha ıgnelerı vuruluyorum pazartesı toplanıcak ıns.benımde kabızlık sorunum var ama ben kayısının sıyah olanını yıyorum ıı gelıo günkurusumu ne adı sende dene memnun kalcaksn.ıns bebişin sana sıkı sıkı tutunurr ALLAHIM sen yardım et bize.bii mucıze olsun

çok teşekkürler canım,amin inşallah

canım iyiki hepimiz varız yoksa bu sürecin başka türlü geçmesi imkansız zaten.
kabızlık için hemen bir duplahac şurup alıp içiyorsun.
istersen yemeklerden yarım saat önce 3 defa ve gece yatmaya gittiğinde 1 defa.
anında etkili ve kesin çözüm.
ayrıca ananas suyu ve kuru kayısı yiyip su içeceksin.
ben bu sefer kabız olmadım ama olduğum zman doktor tavsiye ile bu şurubu kullandım. hamilelikte verilen bir şurup hemen gidip al ve iç.
inşallah hayırlısı olsun bebeklerinin de.

çok teşekkürler canım,amin inşallah,aldım içiyorum canım :)

kızlar mrb
ben transferin 9.günündeyim 12.gün test günüm oda pzt sabah artık dayanmak çok zor oldu belirti bakmaktan ruhum daraldı...çok sıkıldım.....dolu dolu ağlayasım var artık.....

bu arada 8.ve 9.günler gizilice idrar baktım negatif bir taraftanda yinemi negatif görücem diye içim kararıyor...çok fena hallerdeyim....

Son düzenleme:
kızlar mrb
ben transferin 9.günündeyim 12.gün test günüm oda pzt sabah artık dayanmak çok zor oldu belirti bakmaktan ruhum daraldı...çok sıkıldım.....dolu dolu ağlayasım var artık.....

bu arada 8.ve 9.günler gizilice idrar baktım negatif bir taraftanda yinemi negatif görücem diye içim kararıyor...çok fena hallerdeyim....

cnm sakın uzulme moralını bozma dıyemem cunku nerdesek dıyelım hepımızı bır endıse korku heyecan sınırlılık degısken bır ruh halı kapladı gıttı haberlerde gazeterde okuorum bebegını posete sarıp cope atanları oysa kı ben ve benım gıbı o kucucuk parmaklara dokunmak ıcın maddı manevı gucumuzle savasıoruz hala umudun var emın ol bebegın senınledır ınsallah o nu uzme annesı hayırlısını dılıyor pozıtıf haberlerını beklıorum

nec86
canım inşallah olur. belirtin yok mu hiç.
benim şuan ateşim var, kasıklarım ağrıyor hafif hafif. sanırım biizmki gece çalışıyor çünki uyutmuyor.::9:))))))
ondan önce beyaz çok şeffaf ara ara akıntım olmuştu çok gazım vardı, iştahim kapanmıştı nefes alamıyordum.şimdi geçti.
hiç konduramadım eşim sonucumu söylediğinde dediğim şey benim mi emin misin karışmasın dedim.
elim ayağım kesildi. inşaalah bende sizlerden böyle duyucam hamilelik haberlerinizi.
en yakın kimin sonucu var. nec seninle aynı değil miydik.
benim 11 ekimdi, test tarihim şimdi o gün gidip değerin katlanmasına bakıcam

benim test günümmde 10 ekim cnm 27 eylülde olmmuştu transferim..
bazen kasıklarıma karnıma ağrı giriyor ama adet ağrısı diye korkuyorum çok.. onun dışında biraz akıntı var onu da jele bağladım.. bi de iştahım çoooook açıldı..

benim test günümmde 10 ekim cnm 27 eylülde olmmuştu transferim..
bazen kasıklarıma karnıma ağrı giriyor ama adet ağrısı diye korkuyorum çok.. onun dışında biraz akıntı var onu da jele bağladım.. bi de iştahım çoooook açıldı..

benimde iştahım çok açık ama baş ağrısı tutuyor gündüz hiç halim olmuyor kalkıp yemek yapacak

bugün transferimin 3.günü o kadar şiş bir durumdayımki,nefes borumun bittiği yerden ,kasıklarımın altına kadar karnım davul gibi,nefes almakta güçlük çekiyorum,soğuk soğuk terliyorum bazen,ne oturabiliyorum düzgün,ne de yan yatabiliyorum.çok sıkıntıdayım arkadaşlar.dün çok az büyüğe dışarı çıkabildim.bugün o da yok.vücudum iflas etti resmen.inanın kendi derdime düştüm şimdi.acaba yaptığım clexane iğne falan mı sebep oluyor.kabızlık için duphalac içiyorum.ecopirin aspirin ve bir de kalça bandım var haftalık.inanın çok zor durumdayım.herkes böyle mi?sanki ben acillik olucam gibi :(((

bugün transferimin 3.günü o kadar şiş bir durumdayımki,nefes borumun bittiği yerden ,kasıklarımın altına kadar karnım davul gibi,nefes almakta güçlük çekiyorum,soğuk soğuk terliyorum bazen,ne oturabiliyorum düzgün,ne de yan yatabiliyorum.çok sıkıntıdayım arkadaşlar.dün çok az büyüğe dışarı çıkabildim.bugün o da yok.vücudum iflas etti resmen.inanın kendi derdime düştüm şimdi.acaba yaptığım clexane iğne falan mı sebep oluyor.kabızlık için duphalac içiyorum.ecopirin aspirin ve bir de kalça bandım var haftalık.inanın çok zor durumdayım.herkes böyle mi?sanki ben acillik olucam gibi :(((

bende de şişlik vardı ama o kadar rahatsız edici değildi canım doktorunu bi ara istersen.. sürekli yatmıyorsun değil mi, evin içinde yavaş yavaş yürü istersen.. gün kurusu ye aç karnına sabah üstüne su iç.. tuvalete çıkarır seni.. ne kadar yumurta toplanmıştı.. çok toplananlarda sıkıntı daha fazla oluyormuş benim 8 taneydi rahattı çok şükür.. bi de ohss denen bişi var ama çok iyi bilmiom tam ne oldunu. o şekilde araştır istersen belirtiler aynı mı diye.. geçmiş olsun canımmm

bende de şişlik vardı ama o kadar rahatsız edici değildi canım doktorunu bi ara istersen.. sürekli yatmıyorsun değil mi, evin içinde yavaş yavaş yürü istersen.. gün kurusu ye aç karnına sabah üstüne su iç.. tuvalete çıkarır seni.. ne kadar yumurta toplanmıştı.. çok toplananlarda sıkıntı daha fazla oluyormuş benim 8 taneydi rahattı çok şükür.. bi de ohss denen bişi var ama çok iyi bilmiom tam ne oldunu. o şekilde araştır istersen belirtiler aynı mı diye.. geçmiş olsun canımmm

teşekkürler canım..

benimde o zaman test günüm inşallah pozitif olurda sana daha iyi tavsiyelerde bulunurum.
hayatını düzene sok, kendini çok yorma, sebze ağırlıklı yiyecekler ye.. gerçi transfere kadar normal hayatına devam et yeter ben öyle yaptı. sonrasında ise yukarıda dediklerimi yaptım. sürekli yatma dedi doktorum kabız olmaman lazım dedi. ben ilk gün yattım sürekli diğer günler evin içinde yavaş yavaş dolaştım. 7. günde işe başladım.transfer günü hastaneye göre değişebilir ama ben hiçbir şey götürmedm. transferden 2 saat sonra yemeğimi verdiler. çorba, bamya vardı. 4-5 saat yatıp eve döndüm. evimde 1-1,5 saat uzaklıktaydı ama doktorlar bişi olmaz dediler.. ssen nerede başladın cnm?

canım ben ankaradayım akayda başlayacağım;yaklaşık 1 yıldır tolga beyin hastasıyım ;umarım herşey yolunda gider sanırım çok stres ayapıyorum ilk transeferim olacak...normaldede ben çok zor çıkarım tuvalete eyvah eyvah korktum şimdi :(inşallah tutunur bebeişin sana hayırlısıyla ...

canım ben ankaradayım akayda başlayacağım;yaklaşık 1 yıldır tolga beyin hastasıyım ;umarım herşey yolunda gider sanırım çok stres ayapıyorum ilk transeferim olacak...normaldede ben çok zor çıkarım tuvalete eyvah eyvah korktum şimdi :(inşallah tutunur bebeişin sana hayırlısıyla ...

ayy inşallah tutunuyordur bebişimmmm.. hepimiz kavuşuruz sağlıklı evlatlarımıza inşallahh..
benimde ilk denemem.. başlarken nerdeyse hiçbişi bilmiyordum süreçte öğrendik bişiler..
korkma hiçbir şeyden cnm inş en sağlıklı şekilde geçirirsin tedavi sürecini..
aklına takılan olunca yaz, bildiğim kadarıyla yardımcı olurum..

kızlar carsamba yumurtalıklarım toplancak cumartesıde transfer bakalım hayırlısı beklemek zor

Back
X