arkadaşlar iyi ki sizler varsınız..insan kendini mutlu hissediyor yazılanları okudukça.ben dün yeni transfer oldum.bugün 2.günüm.test tarihim 18 ekim.benim derdim transfere gripli girdim.hadi o bişey değil,transferin bir gün öncesi 3 gün kadar kabızlığın ardından ilaçla çok az dışarı çıkabildim.şimdi de yata yata daha da kabız olmaktan korkuyorum.ıkınıp sıkınıp bebeklerim düşer diye korkuyorum.çok fazla dışarı çıkamadım 5 gündür.kayısı suyu,kayısı,su,zeytinyağı herşeyi yedim içtim ama tık yok hala.lavman almayı bile düşünmeye başladım.dr.um dupholac şurup verdi ama o da pek kar etmiyor gibi.Allahım nolur bir dışarı çıkayım yoksa karnım patlayacak.benim durumumda olan var mı acaba?ben şahsen bu kadar yüklendiğimiz ilaçlar yan etki yaptı diye düşünüyorum.çünkü tüp bebek tedavime başlamadan hiçbişeyim yoktu.benim ilk denemem.işin kötüsü karnım şiştikçe böbreklerime yada yumurtalıklarıma baskı yaptı şimdi sağ böbreğim ya da sağ yumurtalığım sancıyor sanırım.kasıklarımda dün transfere kadar çok ağrıdı,sıkışıklık işi bitince rahatladı.bir yerde okudum yumurta toplama işleminde bazen çok küçük olan yumurtalar toplanmayıp sonra gelişiyormuş.onların ağrısı mı acaba?ayy benim de çenem düştü ama ne yapayım elimde değil çok meraklanıyorum,özellikle şu kabızlık çok moralimi bozuyor.bu arada benden 17 yumurta toplandı.dr.bana çok yumurta toplanan hastaların şikayeti biraz daha fazla oluyor dedi.kısmet artık...rabbim verecekse olur,hepinize sevgiler ...