- 16 Eylül 2022
- 343
- 247
- 53
- 38
Merhaba geçmiş olsun şuan bu msjı yazarken gözlerim ağlamaktan şiş doktordan geldim gelişimi durmuş sağlıksız dedi doktor yerleşim yeri yanlışmış...birkaç gün içinde düşmezse operasyona gireceğim.İsyan etmek istemiyorum ama keşke bukadar sevinmeseydim hiç pozitif görüp kese görüp hayaller kurmasaydım.Herkese duaediyorum inşllh herkes hayirli sonuçlar alır bizlerede rabbim kendiliğinden nasip etsin inşllhBen bebeğimi kaybettim geride kalan bütün arkadaşlar inşallah sağlıcakla bebeklerine kavuşursunuz
İnşallah operasyona girmeniz gerekmez sizi şuan çok iyi anlıyorum cuma akşamı o yaşadığım kanama gelen parçalar rabbim bize kolaylıkla nasip etsin inşallahMerhaba geçmiş olsun şuan bu msjı yazarken gözlerim ağlamaktan şiş doktordan geldim gelişimi durmuş sağlıksız dedi doktor yerleşim yeri yanlışmış...birkaç gün içinde düşmezse operasyona gireceğim.İsyan etmek istemiyorum ama keşke bukadar sevinmeseydim hiç pozitif görüp kese görüp hayaller kurmasaydım.Herkese duaediyorum inşllh herkes hayirli sonuçlar alır bizlerede rabbim kendiliğinden nasip etsin inşllh
Aminİnşallah operasyona girmeniz gerekmez sizi şuan çok iyi anlıyorum cuma akşamı o yaşadığım kanama gelen parçalar rabbim bize kolaylıkla nasip etsin inşallahsizede çok geçmiş olsun
Düşük değerlere sorun olsaydı doktorlar elbet söylerdi birşey böyle düşünmeyin dualarım sizinleIkinize de çok geçmiş olsun, çok üzüldüm şuan mesajlarınızı okuduğumda..
ne dicemi bilemiyorum, üçümüzünde değerleri hep aynıydı..belkide böyle düşük değerlerde hep sorun oluyor.
Benim cuma günü ultrason randevum bakalım ne olucak ne ile karşılaşacağım.
Sizin mesajlarınızı oluyunca umudumu kaybettim
Bizle kıyaslamayın stres yapmayın lütfen bunun düşük değeerle vs ilgisi yok yüksek değerle başlayıp sonradan duranda var gidişat farklı herkesin biyolojisi kaderi kısmeti farklı.İnşllh siz allahın izniyle mutlu olacaksınız.benim şuan tek isteğim ameliyat olmadan kendiliğinden düşmesiIkinize de çok geçmiş olsun, çok üzüldüm şuan mesajlarınızı okuduğumda..
ne dicemi bilemiyorum, üçümüzünde değerleri hep aynıydı..belkide böyle düşük değerlerde hep sorun oluyor.
Benim cuma günü ultrason randevum bakalım ne olucak ne ile karşılaşacağım.
Sizin mesajlarınızı oluyunca umudumu kaybettim
Merhaba nasıl oldunuzBizle kıyaslamayın stres yapmayın lütfen bunun düşük değeerle vs ilgisi yok yüksek değerle başlayıp sonradan duranda var gidişat farklı herkesin biyolojisi kaderi kısmeti farklı.İnşllh siz allahın izniyle mutlu olacaksınız.benim şuan tek isteğim ameliyat olmadan kendiliğinden düşmesi
Düşük değerlere sorun olsaydı doktorlar elbet söylerdi birşey böyle düşünmeyin dualarım sizinlebiz yaşadık diye sizde yaşayacaksınız diye bırsey yok
İkinizede çok geçmiş olsun, sürekli aklımdasınıDüşük değerlere sorun olsaydı doktorlar elbet söylerdi birşey böyle düşünmeyin dualarım sizinlebiz yaşadık diye sizde yaşayacaksınız diye bırsey yok
Adet olmayı düşmesini bekliyorum ilaçları yeni kestik insllh adet olup sökülür düşer kendiliğinden sancımda başladı bakalım.Psikolojik olarak kötüyüm bomboşum ikigün önceye kadar hayallerim vardı doğum hast araştırıyodum bebek kıyafeti bakıyodum şimdi amaçsız kaldımMerhaba nasıl oldunuz
Bende sizin gibiyim bir farkım yok sadece kanamam devam ediyor 10 gün sonra kontrol randevusu yazmışlar baştan yumurta toplamaya başlayacak ümit ve cesaretim yok çok yoruldumAdet olmayı düşmesini bekliyorum ilaçları yeni kestik insllh adet olup sökülür düşer kendiliğinden sancımda başladı bakalım.Psikolojik olarak kötüyüm bomboşum ikigün önceye kadar hayallerim vardı doğum hast araştırıyodum bebek kıyafeti bakıyodum şimdi amaçsız kaldımsiz nasılsınız
Siz nerde tedavideydiniz ? Benimde 3 adet embriyom var kenarda ama inanın heryerim mosmor okdr maddi manevi çaba umut bianda bitti hevesim kaçtı ya nebilim tekrar umutlanmaya korkuyorum....Bende sizin gibiyim bir farkım yok sadece kanamam devam ediyor 10 gün sonra kontrol randevusu yazmışlar baştan yumurta toplamaya başlayacak ümit ve cesaretim yok çok yoruldum
Ben üniversite hastanesinde tedavi görüyorum tekrar sıraya girdim son hakkım çağırmaları 3-4 ay en az zaten genetikte 3 aya çıkar sonuç dedi sonuç çıkana kadarda gebelik asla düşünmeyin dediSiz nerde tedavideydiniz ? Benimde 3 adet embriyom var kenarda ama inanın heryerim mosmor okdr maddi manevi çaba umut bianda bitti hevesim kaçtı ya nebilim tekrar umutlanmaya korkuyorum....
Hangi şehir? Birde bekleme süreci var bu işin hayatımızda hep belirsizlik plan dahi yapamıyorum iş hayatım iyice karıştı allah yardımcımız olsunBen üniversite hastanesinde tedavi görüyorum tekrar sıraya girdim son hakkım çağırmaları 3-4 ay en az zaten genetikte 3 aya çıkar sonuç dedi sonuç çıkana kadarda gebelik asla düşünmeyin dedi
Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor. Benimde düşük değerler başladım üzüliyorum üçünci kez kan vercemBenimde 6.gun emriyosu 6.gun kan vermiştim 17 çıkmıştı 11.gun test günümde 177 cikti bidaha kan vermedim 8 gun sonrada kese görmeye gitmiştim darısı size
Selamlar 36 haftalik olduk iyiyiz sukur. Degerleriniz nasildi?Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor. Benimde düşük değerler başladım üzüliyorum üçünci kez kan vercem
Merhaba gebeliğiniz nasıl gidiyor. Benimde düşük değerler başladım üzüliyorum üçünci kez kan vercem
Yaa çok sevindim benim 11. Gün 96 çıktı. 15. Gün bugün 333 çıktı. Çoğu paylaşıö yapanların 10. Günden 300-500 paylaşımları var ben onları okudukça olmayacak diye düşündümSelamlar 36 haftalik olduk iyiyiz sukur. Degerleriniz nasildi?
%60 artmis bence guzel ilerlemis herkesin farkli ilerliyo ben 11 gunden sonra kan vermedim.Yaa çok sevindim benim 11. Gün 96 çıktı. 15. Gün bugün 333 çıktı. Çoğu paylaşıö yapanların 10. Günden 300-500 paylaşımları var ben onları okudukça olmayacak diye düşündüm
%60 artmis bence guzel ilerlemis herkesin farkli ilerliyo ben 11 gunden sonra kan vermedi
Bursa bende aynıyımHangi şehir? Birde bekleme süreci var bu işin hayatımızda hep belirsizlik plan dahi yapamıyorum iş hayatım iyice karıştı allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?