- 22 Mayıs 2017
- 39
- 32
- 18
- 37
- Konu Sahibi Usakli6464
-
Merhaba arkadaşlar
20.mayis transfer oldum ve 1 haziran beklemeden 8.günüm bugün kan tahlili yaptırdım.Sonuç 8.78 çıktı çok düşük değil mi sizce ? Fikirlerinizi öğrenebilir miyim
İnşallah canım benimledir yavrumHayır çok düşük değil bence canım. 2 gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrarla. İnşallah tutunmuştur yavrun sana
Kacıncı gun embrıyosuBaşka tecrübesini paylaşacak kardeşlerim de çıksa birazcık içim rahatlasa
5.gün embriyosu taze kullanıldı canımKacıncı gun embrıyosu
Hic korkma arkadasın 57 cıktı 11 gun keseden gozuktu 4 gunde o 100 olur5.gün embriyosu taze kullanıldı canım
İnşallah canım 4.denemen Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Boyle yorumlar oldukça insan moral depoluyorHic korkma arkadasın 57 cıktı 11 gun keseden gozuktu 4 gunde o 100 olur
Nerde tedavi gördün kuzum Allah yardımcımız olsun benm 4 gunum 3. Denememİnşallah canım 4.denemen Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Boyle yorumlar oldukça insan moral depoluyor
Ankara başkent üniversitesinde gördüm canım Hulusi Zeyneloglu doktorum.İnşallah senden de güzel haberler alırız.Sen nerde gördün canimNerde tedavi gördün kuzum Allah yardımcımız olsun benm 4 gunum 3. Denemem
İzmir irenbe tüp bebek merkezi cnmAnkara başkent üniversitesinde gördüm canım Hulusi Zeyneloglu doktorum.İnşallah senden de güzel haberler alırız.Sen nerde gördün canim
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canim.İzmir irenbe tüp bebek merkezi cnm
Testi tekrarladınız mı sonucunuz ne oldu değer yükseldimiMerhaba arkadaşlar
20.mayis transfer oldum ve 1 haziran beklemeden 8.günüm bugün kan tahlili yaptırdım.Sonuç 8.78 çıktı çok düşük değil mi sizce ? Fikirlerinizi öğrenebilir miyim
Bugün 10.gün testi yaptırdım vr maalesef 2.30 a düşmüş sok icindeyim .Acaba yükselir mi diyorum oda imkânsız sanirimTesti tekrarladınız mı sonucunuz ne oldu değer yükseldimi
Canım cok üzgünüm Allah bizim yardımcımız olsun cok zor maddi manevi cok zor Allah bize sabır versin bende 6gunum insallah benm tutunmusturBugün 10.gün testi yaptırdım vr maalesef 2.30 a düşmüş sok icindeyim .Acaba yükselir mi diyorum oda imkânsız sanirim
İnşallah canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hic kimseninCanım cok üzgünüm Allah bizim yardımcımız olsun cok zor maddi manevi cok zor Allah bize sabır versin bende 6gunum insallah benm tutunmustur
Canım bende 5. Gün embriyosunu transfer günü haric 8. Gunde silik cizgi ile gordum 9. Gun kan testim 92 cikti fakat 11. Haftada kalbi durdu umarim sağlıkla gelirMerhaba arkadaşlar
Hepimizin hakkında hayırlısı canım.bende acaba 12.güne yukselirmi diye bi umut ediyorumCanım bende 5. Gün embriyosunu transfer günü haric 8. Gunde silik cizgi ile gordum 9. Gun kan testim 92 cikti fakat 11. Haftada kalbi durdu umarim sağlıkla gelir
2 gunde en az 2 kat artması gerekiyor eger bu düzende artarsa sorun olmazda inişli çıkışlı veya degeri iki katına katlamayan artışlar olursa kimyasal gebelik ihtimali oluyorHepimizin hakkında hayırlısı canım.bende acaba 12.güne yukselirmi diye bi umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?