Transferin 8.gun hcg degeri

Usakli6464

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
39
32
18
37
Merhaba arkadaşlar
20.mayis transfer oldum ve 1 haziran beklemeden 8.günüm bugün kan tahlili yaptırdım.Sonuç 8.78 çıktı çok düşük değil mi sizce ? Fikirlerinizi öğrenebilir miyim

Merhaba arkadaşlar
20.mayis transfer oldum ve 1 haziran beklemeden 8.günüm bugün kan tahlili yaptırdım.Sonuç 8.78 çıktı çok düşük değil mi sizce ? Fikirlerinizi öğrenebilir miyim

Hayır çok düşük değil bence canım. 2 gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrarla. İnşallah tutunmuştur yavrun sana 🙏

Merhaba arkadaşlar
Testi tekrarladınız mı sonucunuz ne oldu değer yükseldimi

Bugün 10.gün testi yaptırdım vr maalesef 2.30 a düşmüş sok icindeyim .Acaba yükselir mi diyorum oda imkânsız sanirim
Canım cok üzgünüm Allah bizim yardımcımız olsun cok zor maddi manevi cok zor Allah bize sabır versin bende 6gunum insallah benm tutunmustur

Merhaba arkadaşlar
Canım bende 5. Gün embriyosunu transfer günü haric 8. Gunde silik cizgi ile gordum 9. Gun kan testim 92 cikti fakat 11. Haftada kalbi durdu umarim sağlıkla gelir 🌸🌸🌸

Hepimizin hakkında hayırlısı canım.bende acaba 12.güne yukselirmi diye bi umut ediyorum
2 gunde en az 2 kat artması gerekiyor eger bu düzende artarsa sorun olmazda inişli çıkışlı veya degeri iki katına katlamayan artışlar olursa kimyasal gebelik ihtimali oluyor

Back
X