- Konu Sahibi ayxixxsxxixxgxxixm
-
selam arkadaşlar bugün transferimin 8 , günü ama hiç bir belirti hissetmiyorum ilk günler karnım çok şişti ve göğüslerim çok hassastı kasık ağrılarım vardı ama günden güne azalıyor ağrılar tutmadı galiba moralim çok bozuk cumartesi test yapıcaz ama içim hiç olumlu değil ALLAHIM ya bu kadar çaba herkesin üzerime titremesi boşunamıydı kendimi bıraktım ailem de çok üzülücek ilk torunları olacak onlara torun sevgisi göstermeyi çok istiyorum ALLAHIM LÜTFENsenağlamasenağlama
sevgili ayışığım;
kendini birden bırakma güzelim daha 8. günündesin başalarda benimde ağrılarım kramplarım ve göğüs ağrılarım olmuştu stresle beraber test günü yaklaştıkça sadece adet sancısına benzer sancı çektim ve diğer şikayetlerim kaybolmuştu ama hiç ümitsizliğe düşmedim sende pozitif düşün sonuç pozitif olsun .......ben 7 yıllık evliyim kendi aileminde eşimin ailesindede hiç torun yoktu ve ilk torun bizim çocuğumuz olacaktı ama nasip kısmet değilmiş ve ilk torunu benim ailleme biz veremedik kardesim geçen yıl evlendi ve eşi 3 ay sonra hamile kaldı ve ilk torunu onlar verdi bende hala olmuş oldum o kadar güzel bi duygu ki yeğenimin olması onunla uğraşırken onun sevgisiyle belkide kafamdan çocuğum olmuyor düşüncesini attım ve rabbime şükürler olsun ki ilk tüp denememde tuttu rabbim sana da nasip etsin inşallah bu tür olayları kafana takıp ta strese girme test günü HAMİLEYİM diye konu açacaksın ben inanıyorum
Benimde 6 Günüm Kizlar Ama Benimde Kasiklarimda çok Ağri Var
Bugün daha 9. günün o kadar hormon ilacı aldın zaten hastalanmazsın.Benim ilki negatif olduğu halde 12.gün testten tam 10 gün sonra başlamıştı adetim hormonlar yüzünden.
Ayişiğim Senin Bugün 10 Günün Değilmi?aslinda Test Yapilabiliyormuş Biliyorumusun?birde Kaç Tane Trasfer Yaptilar.
canım biliyorum ama ben beklemeyi tercih ediyorum bana 3 tane trasfer ettiler bugün bel ve yan boşluklarımda ağrı var ve çok çabuk yoruluyorum biraz yürüyeyim soluk soluga kalıyorum karnımda midemdede hala şişlik var kalp atışım 120 lerde normalmi bilmiyorum senin ağrıların nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?