- Konu Sahibi ayxixxsxxixxgxxixm
-
canım biliyorum ama ben beklemeyi tercih ediyorum bana 3 tane trasfer ettiler bugün bel ve yan boşluklarımda ağrı var ve çok çabuk yoruluyorum biraz yürüyeyim soluk soluga kalıyorum karnımda midemdede hala şişlik var kalp atışım 120 lerde normalmi bilmiyorum senin ağrıların nasıl oldu
Benim 8. Gunum fakat hic bir belirtim yok. Cok endiseliyim acaba tutmadi mi?lutfen yardim edin
selam arkadaşlar bugün transferimin 8 , günü ama hiç bir belirti hissetmiyorum ilk günler karnım çok şişti ve göğüslerim çok hassastı kasık ağrılarım vardı ama günden güne azalıyor ağrılar tutmadı galiba moralim çok bozuk cumartesi test yapıcaz ama içim hiç olumlu değil ALLAHIM ya bu kadar çaba herkesin üzerime titremesi boşunamıydı kendimi bıraktım ailem de çok üzülücek ilk torunları olacak onlara torun sevgisi göstermeyi çok istiyorum ALLAHIM LÜTFENsenağlamasenağlama
Sonucunuz ne çıktı inşallah olumludurMerhabaaa 1senedir kimseler yazmamis benm bugun transferimin 8.gunu cok merak ediorm 5.gun 1embryo transfer edildi 25yasndaim acaip hissediorum cok heyecanli sinirli stresliim kendme mukait olamiorum nolur birileri bisi yazsin konusmaya ihtiyacim var yarin kan vericem ve belli olucak Allahim hayirli haberler almamizi nasip etsin. Isteyen herkese bu duyguyu yasatsn.
Maalesef negatiff. Simdi arastirma yapilacak isvec e gidecek parca alicaklar.. bakalm ne cikacak kismet...Sonucunuz ne çıktı inşallah olumludur
Merhabacanım benim üzme kendini insallah tutmustur. Bende tüp bebek hamilesiyim bnimde ilk günler cok ağrım vardı ama son günlerde ağrım olmamıstı. bebiş tutunurken ağrı oluyor sonra gecebiliyor insallah hamişsindir stres yapma kendine bu bebeğe ii gelmiyor canım. Bol bol dua et canım Allah ım gönlüne göre versin canım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?